Gå til innhold

hdanielsen64

Medlemmer
  • Innlegg

    369
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av hdanielsen64

  1. Har per idag standard lydkort på PCen med vanlig jackplugg-utgang som jeg bruker til å koble til stereoanlegget mitt for å høre på musikk og se film. Synes lyden er laber og mye forstyrrelse. Lurte derfor på hva som skal til for digital overføring med støtte for 7.1? Ser at det finnes usb-modum, er det noe bra? eller bør jeg kjøpe nytt lydkort? I så fall, hvor mye må jeg ut med for å finne et med digital out? Hva er beste løsning?

  2. Har noen billetter til Landstreffet for russen i Stavanger jeg skal bli kvitt. Har nå kommet i kontakt med en som er interessert i å kjøpe, men problemet er at hu bor i Kristiansand ... Hvordan kan jeg sikkert få solgt billettene uten å fysisk møte henne eller at jeg bare må stole blindt på at hu er ærlig?

    9564137[/snapback]

     

    Har selv sendt ting med postppkrav, og sittet igjen med regningen pga manglende betaling. Kjedelig igrunn... du har PM.

  3. Vekter? Fler vekterfirmaer betaler vekterkurset ditt om du binder deg i noen mnd. Og som vekter er det ekstremt lett å jobbe natt.

     

    Jeg jobber stort sett kun natt, 155.30,- i timen om natta, og 195.30,- i timen når jeg velger å jobbe natt til søndag eller natt til mandag, samt at jeg har mye fri. Har hatt det værre før, for å si det sånn:-)

    9517839[/snapback]

     

    Har faktisk vurdert det, og vil sjekke det opp. Hvilke selskap er best, tror du? Takker for svar, begge to! :)

     

    EDIT - Hva tjener en vekter i måneden ca, som jobber på de ubekvemme arbeidstidene? Hvis man tar utgangspunkt i en nyutdannet vekter.

  4. Nei, ikke annet enn de jobbene jeg nevnte, har jo litt kompetanse innen kontor og administrasjon ettersom jeg har jobber med fakturasystem og liknende da. Har også god datakompetanse.

     

    Klager ikke på lønnen jeg fikk fra NAV nei; men mye vil ha mer;) Kan alltids få tilsvarende jobb med samme lønn, men ville høre om dere hadde noen bedre forslag. Er jo vanlig med tillegg hvis man jobber om natten, men er kanskje lite å velge i uten utdanning...?

  5. Jeg vet det er lenge siden testen, men vi har en slik på jobben og der har minst harddisken tatt kvelden og vi har nå funnet ut at det ikke går an å få fatt i ny harddisk. Det må jeg si er ganske skuffende :thumbdown:

    8160487[/snapback]

     

    Skjedde på min og. Ettersom at IBM har et supert garantisystem byttet de det på en dag :)

  6. Skal skaffe meg jobb siden jeg ikke skal i militæret, som jeg skal ha frem til sommeren. Har akkurat krasjet med bilen og dermed tapt 50 000, og har derfor behov for å hente meg litt inn økonomisk.

     

    Lurer derfor på om noen har forslag til heltidsjobber med god lønn for en 19-åring? Har jobbet som saksbehandler på NAV en måned, og jobber deltid med faktura/ordrebehandling/lagerkontroll. Jobber også i inormasjonsskranke på festival i sommerhalvåret. Dette er vel omtrent det jeg har av arbeidserfaring.

     

    Er interessert i alt av tips. Kan også jobbe om natten hvis det kommer gode forslag. Alle forslag mottas med stor takk! :)

  7. Hei!

     

    Har kommet opp i norsk muntlig på VKII, og håper i den forbindelse på litt hjelp. Eksamen er lagt opp slik at jeg først skal fremføre en oppgave knyttet til et tema, og deretter at sensor skal stille spørsmål fra andre deler av pensum som gjerne er knyttet til oppgaven. Oppgaven har følgende tema:

     

    a) Litterær del: Nyrealisme i prosalitteraturen 1905-1930-årene

    b) Språklig del: Skriftspråket 1900-1940.

     

    Oppgaven er ok, men trenger hjelp til forslag til andre ting som sensor kan finne på å spørre om knyttet til dette. Dette er som sagt fra hele pensum, men er gjerne knyttet til emnene ovenfor. Ting jeg tenker å lese på er:

     

    - Språkutviklingen ihht. knud knudsen og ivar aasen

    - Realismen og nyromantikken. Har nyrealismen lagt grunnlaget for andre epoker?

    - Rettskrivningsprinsipper

     

    Noen forslag til andre ting jeg kanskje bør lese godt på?

×
×
  • Opprett ny...