Gå til innhold

cjmozart

Medlemmer
  • Innlegg

    27
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av cjmozart

  1. Hei og takk for svar.

     

    Lager noen funksjoner som skal bruke EWS og har endt opp med å bruke phpEws

    https://github.com/jamesiarmes/php-ews.git )

     

    Dokumentasjonen er mangelfull og jeg føler at de fleste funksjonene er i overkant kronglete, men det er det jeg har å jobbe med hvis jeg skal jobbe i Php (alternativet er å gjøre det i C# eller lignende med MS-bibliotekene som er publisert)

     

    Endte opp med å Autoloade klassene med spl_autoload_register(), noe som til nå har fungert så lenge jeg husker å inkludere alle classene jeg skal bruke i use statements.

     

    Exchange er virkelig no herk.

     

    cjm

  2. Heisan

     

    Ønsker veiledning ang bruk av eksterne submoduler i php.

    Jeg har inkludert biblioteket jeg ønsker å bruke (clonet som submodul i Git) og fulgt instruksjonene fra forfatteren for inkludering, men det virker ikke.

     

    Jeg kan inkludere filer på vanlig måte (require "submodule\src\Class.php") for å få det til å virke, men ønsker at hele biblioteket skal være tilgjengelig fra min egen hovedlokasjon; hvordan får jeg til det?

     

    Forfatter av submodul sier jeg skal inkludere biblioteket i samme namespace; ie. 

    use \nameofdude\libraryname\Class as Class;

     

    men det fungerer naturligvis ikke av seg selv.

     

    Jeg er trøtt og i ammetåka, så vær snille å forklar  TYDELIG :)

     

    mvh

     

    cjm

  3. Som nevnt; Jeg har en standard kontormaskin på jobben, uten fancy gfx-kort, med 4gb minne og slapp cpu, og den kjører dette helt fint. Jeg har en mye bedre specca PC hjemme, og den får 2 minutts delay på alle grafikk-hungrige applikasjoner. Da drar jeg sluttningen at maskinvara ikke er det relevante problemet.

    Problemet er sånn for alt som krever mye grafikk. Dvs har jeg et stort bakrunnsbilde på desktoppen tar det 20 sekunder å få den opp, har jeg bakrunnsfarge tar det 1. sekund. Jeg støtter meg fremdeles på teorien at windows remote desktop omgår bruk av gfx-kort.

     

    Forsøkte installasjon av freeVNC, men det gikk dårlig (får bare opp sort skjerm når jeg logger inn).

  4. Jeg har satt ned oppløsninga, men det hjelper lite når applikasjonen jeg kjører insisterer på å kjøre i 2560x1600 og ikke lar meg skalleere. Skal teste å starte programmet på hjemmemaskin før jeg stikker på jobb i morgen og se om det fungerer bedre.

     

    Hastigheten er på 25000/2000 hvis jeg husker riktig. Maskinvara skal ikke ha så mye å si her. Det er forrige generasjons Intel CPU på et ok hovedkort med 16GB minne og det innebygde NICet. Den er veldig mye bedre en min kontormaskin som jeg kobler til sømløst hjemmenfra.

  5. Jeg spør jo om det kan være no annet en hastigheten; dvs hvis folk har andre smarte tips.

    Alt sto riktig av innstillinger.

    D-Link routeren er no skrap som følger med alle GET-abb. GET sendte meg akkurat en mail om den skal oppgraderes i løpet av noen uker; får håpe på no ordentlig da, selv om jeg tviler.

    Jeg har lest om personer som spiller avanserte spill på nettbrett via remote desktop og så for meg at de ikke nødvendigvis hadde top notch router/linje. Ser for meg at hvis jeg kan få applikasjonen til å bli sendt i 1280x1024 eller lignende i stedet for 2560x1600 så ville det hjulpet ekstremt, men applikasjonen nekter å bli resiza. Skal fikle mer med det nå.

  6. Hei og hopp

     

    Forsøker å få opp min personlige maskin på kontoret og å kjøre en grafikk-tung applikasjon. Får ekstremt dårlig hastighet på applikasjonen (det tar 2 minutter å laste startsiden)

     

    Jeg har skrudd av alt av grafiske finesser i Windows og lagt ensfarget bakrunn.

     

    Jeg har kjørt "netsh interface tcp set global autotuninglevel=highlyrestricted" for å minimere pakkestr.

     

    Jeg har disablet IP checksum offload og TCP checksum offload på NICet.

     

    Selve skrivebordet oppleves som temmelig raskt, men med en gang jeg fyrer opp applikasjonen(e) går det fullstendig i sirrup.

     

    HjemmeMaskinen kjører Windows7 bak en DLink router.

     

    Noen forslag? Er det rett og slett ut-hastigheten som er problemet?

     

     

  7. Så etter 6 timer med feilsøking fant jeg endelig feilen.. rett før jeg ga opp og bestilte nytt hovedkort.. Det viser seg at tastaturet mitt sendte dvale-knapp-signal hele tiden.. fant det ut når jeg koblet mitt tastatur og mus på Medie-PCn for å få sjekka mail.. /gigafaceslap .. burde ha lukta lunta tidligere, men man låses veldig til å sjekke nytt utstyr når feilen oppstår rett etter at man har kjøpt nytt utstyr.

     

    Blæ.. jaja, alt funker og jeg trengte ikke kjøpe no nytt.. eneste det kosta meg var en halv dag.

  8. Oppdatering på utfordring No. 1:

     

    Etter oppdatert BIOS vil ikke maskina gå forbi Press Del to go into BIOS selv med gammelt GFX-kort i. Alt annet er plugget ut. Kan det være tilfeldigheter som har ført til et skrantende Hovedkort akkurat da jeg installerte nytt GFX-kort og ny RAM?

     

    Selv når jeg får startet opp maskina går den i dvalemodus før innlogging: 3 av de siste 4 gangene har jeg heller ikke kommet ut av dvalemodus når dette har skjedd. Veldig frustrerende,.

  9. Hei og hopp

     

    Utfordring No. 1

    Kjøpte et nytt GFX-kort i forrige uke og fikk et litt merkelig problem med på kjøpet: Ved oppstart/restart går maskina i komplett dvalemodus rett før påloggings-skjerm for Windows. 1 oppstart ville den ikke gå ut av dvalemodus. Jeg har testet samme oppsett med det gamle skjermkortet uten problemer, så utfordringen virker være koblet til det nye kortet.

     

    Skjermkortet er en ASUS GeForce GTX 650 Ti Boost OC - 2GB

    Hovedkortet er en ASUS P6T SE, Socket-1366 av ett eller annet slag.

     

    Spørsmålet er da: Ligger problemet i kortet i seg selv, på Hovedkortet eller evt ved strømtilførsel? Forsøkte å finne en BIOS-oppdatering til hovedkortet uten hell (fikk feilmelding om ukompatibel oppdatering). Jeg har desverre ingen annen stasjonær PC å teste kortet i for å se om det skjer overalt eller om det kun er i min maskin.

     

    Utfordring No. 2

    Adskillig enklere denne tenker jeg. Har en 80GB SSD-disk med et fint fungerende system; har kjøpt en 250GB SSD disk som jeg vil bruke som systemdisk; problemet er at jeg ikke finner Windows-nøkkel, og siden jeg bruker den i jobbsammenheng vil jeg nødig bruke ulisensiert Windows.

     

    Tenker at løsningen er å klone 80GB-disken og å overføre alt til en partisjon på 250GB-disken.. 250GB-disken trenger antagligvis en Linux-inst også.. Hvordan gjør jeg dette på best mulig måte?

     

    På forhånd takk for svar.

     

    K

  10. Hei og hopp.

     

    Ønsker tips til mer eller mindre avanserte CLI-kommandoer i Windows, og hvorvidt de finnes. Jeg jobber i et firma som installerer veldig mye nye PCer, og mange av operasjonene kunne vært gjort raskere hvis jeg kunne CLI-kommandoer for dem.

     

    Starter med disse:

    1. Gi en gitt bruker Local Administrator-rettigheter på maskina.

     

    2. Lokalisere en gitt fil og kopiere den til et standard sted. (type finn filen x.ini og kopier den til g:\backup\ini\x.ini) Denne er sikkert veldig enkel.

     

    3. Meld maskinen inn i gitt domene

     

    4. Installer gitt program med administrator-rettigheter. (selv om man ikke er logget på som admin).

     

    Alle bidrag tas imot med takk.

     

    cjm

  11. Heisan

     

    Min gamle 19" reserve-monitor tok kvelden for kort tid siden og i den henseende har jeg gått til anskaffelse av en ny monitor: en Eizo 23" LCD Foris FS2331-BK.. Fra før av har jeg en Samsung Syncmaster p2370.. Har i et par timer nå testet ut og fundert over hvordan jeg skal få skjermene til å se likere ut (farge, brightness, etc).. håpa det bare var å sette like settings på farger og brightness men den gang ei.. skjermene gir veldig forskjellig bilde nå noe som er forstyrrende å bruke.

     

    Har noen noe magiske triks eller må jeg flikke på settingsene med øyemål (mine øyemål er dessuten ganske dårlige til slikt)?

     

    Håper noen har noen gode tips.

     

    Mvh

     

    CJM

  12. Når bransjen bruker 12 år på å komme opp med ett brukans konsept er det muligens for mye forlangt at brukerne skal omstille seg på kun ett par år? Ting tar tid; Det tok jo ganske mange år før massene piratkopierte mp3'er også.. Hvis bare TV-serier fikk et brukbart alternativ (til å kopiere) så skulle jeg jublet høyt.. Betaler nå både for musikk (Spotify) og TV-sport (TV2 Sumo), og skulle gjerne betalt for TV-serier også; men her virker det å være lenge til det kommer et godt alternativ.

  13. Hei og hopp.

     

    Ønsker å laste inn en lokal style sheet som skal overskrive elementer på en valgt web-side (for eksempel hw.no).

     

    Ønsker blandt annet å alltid vise a:visited i samme farge; la oss si rød. Hvordan går jeg frem i de forskjellige browserne? Har blitt fortalt at det ligger muligheter for det i Greasemonkey, men håper at det finnes noe innebygd..

     

    (Vet at man må ha med !important for elementer som allerede er spesifisert i css fra server.)

     

    Noen som har innspill?

     

    K

  14. Heisan Hardware.no

     

    En veldig hyggelig hendelse (bli pappa) har ført til en litt mindre hyggelig hendelse (kastet ut av kontoret for å gjøre det om til barnerom). Har derfor satt opp kontorpult etc. i stua; noe som har ført til større fokus på støy fra PC.

     

    Har en forholdsvis stillegående PC (til å være viftekjølt), men har et støybeist av et grafikkort.. det er mer en bra nok til mitt bruk, men altså alt for høylytt..

    (Har i dag et ATI Radeon HD 5700(ish))..

     

    Trenger råd til et kort i samme ytelses-klasse (evt litt bedre), med stort fokus på støy (altså et veldig stille kort). Noen innspill?

     

    Kortet er litt støyete ved vanlig bruk men høres ut som et helikopter når jeg fyrer igang World of Warcraft (Som per nå er det eneste spillet jeg har tid til).

     

    mvh

     

    cjm

  15. Hvilke programmer bør plasseres på SSD og hvilke kan trygt gå på SATA-disken?

     

    Jeg skal reinstallere W7 på min stasjonære PC og det slo meg å skjekke først hvilke programmer som bør ligge på Min SSD (hvor Windows-installasjonen ligger) og hvilke som trygt kan plasseres på den større Data-disken. SSD-disken er kun 80 GB og det fylles jo ganske fort opp hvis jeg skal installere alle programmene mine på den..

     

    PCn brukes til litt spilling (WoW, Starcraft2, eldre spill), som medie-avspiller (TV-programmer, musikkfiler, etc) og til litt bilde-behandling (Photoshop), samt til Internet-bruk. MS Office er et program det ville vært veldig fint å få en anbefaling for.

     

    på forhånd takk.

     

    K

  16. Prøv denne driveren. Nyere drivere funker ikke for meg, får ikke til extended desktop. Men med denne driveren funker det flott. Verdt et forsøk.

     

    x64

     

    x86

     

    Testa x86-driveren.. eneste forskjellen er at jeg får riktig melding i NVIDIA-controllpanelet: "This adapter supports 2 monitors", men får ikke valgmuligheten extended desktop :( .. Vurderer å installere x64 versjonen av W7 med 64 bit driverne hvis jeg har tid på jobb i natt...

  17. Hei og hopp

     

    Min stasjonære PC er akkurat nå satt opp med WindowsXP. Har 2 monitorer som kjører fint på mitt NVIDIA GeForce 9600 GT kort med extended desktop (dvs at skrivebordet går fra 1 skjerm til den neste.. ikke duplisering av bilde).

     

    Siden XP-installasjonen har startet å degenerere (som Windows-installer har en tendens til å gjøre etter ei stund) tenkte jeg jeg skulle teste W7 (lasta ned 7600 AIO for 30 dagers testing før jeg finner ut om jeg skal kjøpe ferdig-varianten). Problemet er at jeg ikke får til å kjøre 2 skjermer som jeg vil.. I jobben min er jeg nesten avhengig av og få dette til å virke.

     

    Mer info:

    - Jeg får installert monitor-driverne uten problemer, jeg har og lasta ned og installert de nyeste driverne for kortet fra NVIDIA-sidene (190.38 Vista og W7-driver er det samme).

     

    - Jeg får kjørt 2 skjermer på en gang med duplisering (dvs at det samme skjerm-bildet vises i begge skjermer)

     

    - Jeg har etter mye om og men klart å deaktivere W7s automatiske installering av skjerm-drivere (ved å slette nvidia-driverne i System32\DriverStore\FileRepository .. så bootet i safe mode og kjørt "Driver Sweeper" for å sikre meg om at alle gamle drivere er borte.. så boota normalt og installert de nyeste driverne. (Denne fremgangsmåten blei anbefalt av flere med samme problem på andre fora)

     

    - Har i tillegg til alt dette også prøvd samme fremgangsmåte men med litt eldre drivere (185.xx) med samme resultat.

     

    Har noen noe gode forslag evt mulige løsninger på dette problemet, eller må jeg regne med å kjøre WindowsXP en stund til?

     

    Kim

  18. Hei og hopp.. håper det finnes noen med bedre peil på skjerm-kort en meg der ute som kan hjelpe litt..

     

    Problemet er som så:

    Jeg kjøpte en ny PC for et par måneder siden og har ikke hatt noe problemer med den før jeg for en uke siden lånte et 10-dagers til WoW. Wow fungerer fint på min PC.. ikke noe hakk eller lignende, men av og til (noenganger tar det 3 timer.. andre 3 minutter) så crasher PCn helt eller nesten helt.. de gangene jeg ikke må restarte PCn så klager XP på at skjermkortet har tulla det til (device fault/error) og jeg har en teori om at Skjermkortet rett og slett blir for varmt..

     

    Jeg har prøvd å slå av en del effekter i WoW men uten no serlig resultat.. jeg har desverre ingen andre spill hvor jeg kan/gidder teste i timesvis for å se om det er problemet, men det virker ikke som om spillet i seg selv er problemet..

     

    Mitt oppsett er som følger:

    HK: ABIT AT8-32X, ATI RD580+ULI M1575

    CPU: AMD Athlon 64 X2 4200+ 2.2GHz Socket 939, 1MB

    GPU: PCIe Asus GeForce 7600GS 512MB DDRII Silent

    RAM: 2x1 gigabyte (usikker på type.. )

     

    Har instalert standard drivere til grafikk kortet.. prøvde å instalere Omega drivere uten mye hell. (har uninstalert)..

     

    Håper på tilbakemeldinger..

×
×
  • Opprett ny...