Gå til innhold

Dudz0r

Medlemmer
  • Innlegg

    728
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Dudz0r

  1. 6 minutes ago, Noiz said:

    Har ikkje det alltid vert oppe? Bare at det måtte aktiveres i notepad.

    Ok? Det var ett valg i menyen på settings ja nå i early access men virker som det ga ingen til negative følger uansett nivå og i går var det sagt at det skulle fungere med den nye nvidia driveren. 

  2. 4 hours ago, Nitrius said:

    Kontrolleren jeg har fungerer helt utmerket, er mer at jeg ønsker meg en trådløs variant.

    Har titta på Elite V2 selv, men prisen er noe voldsom med tanke på at jeg egentlig bare har brukt kontrolleren til Forza Horizon de siste årene.

    Ok kjekt med trådløs ja, nyetypen xbox controller med litt lavere latency er ikke så fryktelig dyr da? 

  3. 1 hour ago, Nitrius said:

    Hver gang det kommer et nytt Forza spill sitter jeg å vurderer om det er verdt å bytte ut den gamle Xbox kontrolleren min til PC(ikke trådløs), tenker da mot noe som er trådløst.

    Hva slags utstyr er det folk her spiller spillet på, eller skal spille det på?

    Har elite v2 og synst den er fin uten å påstå at den er ett must, har du ingen drift/slitasje på din gamle slik at en kan sette ned dødsone og ha full presisjon så er jo den vel fortsatt kurrant? 

    Det er utover det funksjoner som ekstra motstand eller extra triggers evt, eller en spesifikk layout om en foretrekker det tenker jeg. 

  4. 3 minutes ago, Evil-Duck said:

    Ja aldri hatt noen problemer i spill, Schiit multibit DACen gir noen millisekund delay på lyden som en ikke ville hatt med mer konvensjonelle DACer, men er ikke fult så svett gamer at det er noe som plager meg nevneverdig :p 

    I forhold til Summit-FIen din så har jeg bare noe IFI greier der kan en stille buffer/latency i driver uten at jeg forsåvidt merker så mye :)

  5. 35 minutes ago, Evil-Duck said:

    Bruker akkurat nå et Sony MDR-Z1R med en schiit gungnir multibit DAC, har og et  audio interface tilkoblet PCen som styrer noen inputs og outputs fra mikrofon/instrumenter og ut til noen monitorer. Så ikke et fryktelig konvensjonelt audio setup, så misstenker det kanskje kan være noe kluss i den sammenheng selv. Men selve lyden er jo i seg selv bra er mest separasjon mellom musikk, motorlyd, område lyd og stemmer jeg sliter med hvor jeg føler jeg må velge enten det ene eller det andre. 

    Z1R-Gumbi, heeeftige greier :) utstyret holder deg iallefall ikke tilbake :p for håpe det er en innstiling ja, det er spot on i spill ellers? 

  6. Kjører som smør, hvilket headset/lydkort/dac har dere som synst lyden er dårligere enn Horizon 4?

    Opplever det stikk motsatt her. 

    Ser mindre bugs her og der men stort sett veldig bra, noe antydning til memory leak/smålugg om en holder på veldig lenge men det har jo blitt ganske typisk helt ved launch på nye spill. 

    Accolades er noe uvandt men den car collector menyen er en helt klar oppgradering, slipper å memorere hva en har og ikke har, motorsport har det hus symbolet men nå har vi denne og det står owned på det en eiger, meget Nice :)

  7. 7 hours ago, Orwandel said:

    Det var ikke akkurat ubetydelig i FH4 heller. Bakkeklaring hadde mye å si noen steder, og en "gatebil" var vanskelig å kontrollere ute i bushen.

    Sant det :) men det var føltes ofte bare glattere, som litt ekstra såpe, mtp oppdateringer i fysikken og hvordan kjøretøyets understell reagerer tror jeg det blir hakket bedre nå. 

×
×
  • Opprett ny...