Gå til innhold

I_hate_bottles

Medlemmer
  • Innlegg

    127
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av I_hate_bottles

  1. IOS11 på min iPad Air er bare helt forferdelig. Det gikk fra og være et utmerket apple produkt til å bli tregt og buggete. Jeg har sjekket om det har noe med batteriet og gjøre men det er fortsatt bra. Jeg merker også at min Samsung s7 har blitt både tregere og har fått dårligere batteritid rett etter oppdateringen til Android 7.0 så jeg mistenker planed obsolescence er vanlig hos flere enn apple. Håper det skjer en opprydding i bransjen etterhvert.

  2.  

     

    BD-fanboys slår til igjen. Ikke overraskende egentlig.

     

    At testen burde hatt med Audeze, HifiMan, Grado osv, som alle har gode modeller over 10000kr er nok et godt tips.

    Har prøvd HiFiMan, Grado, Focal og til og med Stax. Ser ikke hvorfor disse skal være bedre enn Beyerdynamic. :) Nå er jo god lyd subjektivt, men da blir det også litt flåsete å hevde motsatt, at Beyerdynamic er så mye dårligere. Til prisen, er det etter min mening ingenting som slår DT 770 Pro, og ettersom Beyer har ekstremt god verdi for pengene,  er det ikke et megadumt argument at storebror DT 1770 Pro vil stå side til side med de som er med i testen. 

     

    Det kan umulig være vanskelig å lese kriteriene for testen, at headsettet skal koste over 10000. Men du understreker jo poenget mitt, at etter din mening slår ingenting DT770. At kriteriene ikke er oppfylt er da irrelevant for deg, siden du mener at DT770 er best uansett. Det kan vel ikke defineres bedre som fanboy enn det. :)

    Etter mening koster ikke den 10000. Og jeg tror heller ikke du har hørt spesielt mye heller slik du uttaler deg her. 

     

    Du må jo gjerne be om en test der målet er bang for buck. Skal bare se på at BDene dine kommer høyt opp. Men ikke gå helt i kjellern om de ikke vinner testen da.

    Nå er du bare frekk. Han sier ikke at dt770 vil slå alle i testen eller er bedre, men de er best i forhold til pris, etter hans subjektive mening. Merker folk med dyre produkter ofte kan bli litt nedlatende. Det morsomme er at det er gjerne mennesker med nedsatt hørsel pga. alder som har råd til disse svindyre hodetelefonene. Han inerfidelity fyren er bare alt for gammel til å teste ut lyd. Det samme ser man i vinverdenen. Jeg liker dyr whisky, men forstår godt hvorfor en 18 åring med mye mer smak enn meg ikke liker superrøkt whisky. Poenget mitt er at det kan godt tenkes at disse overprisede produktene kan bli slått av billigere hodetelefoner i en blindtest, og man skal ikke latterligjøre andres smak. Beyer har en lydsignatur mange liker bedre og de lager knallgode produkter i sine prissegmenter.

    • Liker 1
  3.  

     

    Litt merkelig at Beyerdynamic DT 1770 Pro ikke er med her? Koster ikke 10 000 kr, men vil tro den er i samme selskap hva gjelder lydkvalitet. :)

    Hvordan er det merkelig? Står tydelig at testen er av hodesett som koster mer enn 10 000 kr.

    DT 1770 Pro koster langt mindre enn det.

    Om de skulle åpne opp for klokker under 10k, så er det mange andre som kunne vært med - fra typ Denon, B&W og Beyerdynamic.

    Ja, med andre ord burde testen omhandlet premium hodetelefoner (eventuelt toppmodeller), i stedet for å låse seg til et minimum budsjett. Dette da det er litt dumt at Tek kårer en vinner bare fordi andre merker ikke overpriser. Jeg tror glatt DT 1770 Pro ville hamlet opp med disse.

    Ja tror det fort kan bli placebo i dette sjiktet. Når man ikke har blindtester vil fort den dyreste vinen vinne. Akg q701 eller sennheiser hd650 kan jeg tenke meg fint kunne være i denne testen. Beyerdynamic er et knallbra merke også. En ting jeg savner I denne testen er litt mer utfyllende tekst rundt hver og enkel hodetelefon. Er litt rart at det dyreste som blir testet på tek får minst tekst. Syns egentlig tester av et produkt av gangen er bedre enn hva er best, siden lyd uansett er subjektivt, og ørene våres er forskjellige.

  4. Hva med de av oss som har tuklet med Windows-installasjonen vår slik at vi har admin-rettighet på PCen vår? ...Meningsløst.

     

    Haha tenkte på det samme. Jeg merker jeg nesten liker Microsoft bedre enn Google nå for tiden. Piratkopiering av pc-spill ble bekjempet av steam, og ikke drm. Kan fortsatt laste ned piratkopier, eller vente på salg og laste ned i steam library. Overlegen tjeneste er alltid løsningen.

    • Liker 5
  5.  

    Ah, så testen skulle bestått av en desibelkurve og ingenting annet?

    Smarting du,

    Vel ang smarting vet jeg ikke, men direkte dum er jeg i alle fall ikke.. tror jeg. På denne optimistiske noten kan jeg bemerke at samtlige typer elektronikk, eller rettere sagt elektronikk og/eller tilbehør og/eller komponenter er per dags dato målt og sammenlignet med vitenskapelige, fornuftige tall.

     

    For eksempel så "synes" man ikke en SSD er rask, man ser på produsentens R/W ytelse, IOPS, syntetiske og mer praktiske tester. Det samme er med skjermer - grafiske artister går ikke rundt og "synes at den rødfargen fra den skjermen var så fyldig og lysstyrken så skarp" men går faktisk etter RGB-tall etc.

    Om man liker eller ikke liker slike tester, om man synes de er mangelfulle etc, er allikevel kun konstruktiv kritikk av et alrede veletablert og sunn praksis som er i alle fall ikke direkte feil.

     

    Av alle slike ting så er det fortsatt noe som unngår sunn vitenskap og faktiske målinger og tall totalt - og det er verden av Hi-Fi vrøvl og gjetting med grovt overdrevne priser og ofte total mangel av helt grunnleggende kunnskaper om elektronikk og lyd.

     

    Ja, man måler faktisk lydgjengivelse med kurver. Alle proffesjonelle lydprodukter (les: profesjonell bruk, ikke "pro" skrevet på consumer-produkt) gis ut med bla.a. responskurver. Man kan selvfølgelig ikke hvile på disse laurbærne og ta det hakket videre: man kan ha dynamiske tester der man kjører inn f.eks. kompliserte lydkurver (les: musikk) og måler med kalibrert mikrofon(er), og analyserer målingene med passende programvare. Kun da kan man egentlig konkludere at ett eller annet lydprodukt er faktisk verre eller bedre.

    Her derimot - likt alle andre "tester" med lyd inn i bildet - er det subjektiv synsing totalt løsrevet fra noe som helst objektivitet.

     

    Og som jeg alrede skrev: de som ofte kjøper slik utstyr er folk rundt 40+. Av medisinske åsaker man ikke kan bestride så vil en stor mengde slike mennesker ha nedsatt hørsel - om de var gamle industriarbeidere eller om de satt på stille kontor kan selvfølgelig ha noe å si men uansett vil hørselen være redursert. Og slike folk "tester" lydprodukter med ren synsing og sine nedsatte evner: blir litt som å spørre en som ser dårlig og har parkinsons om å fikse en liten mekanisk håndur. Dette faller på sin urimelighet.

    Sant mye av det du skriver, angående at hifi er gjenomsyret av menn 40 + med nedsatt hørsel og en svært negativ holdning til dobelt blindtester og objektive målinger :p Blindtester med blandet demografi burde nesten vært et møst. Men uansett forventer jeg ikke at gamle hardware.no gjengen skal inneha lydkompettanse på ingeniør nivå, så jeg tar egentlig denne anmeldelsen som en interessant og subjektiv vurdering. Faktisk er jeg glad for at det heller kommer en subjektiv vurdering fra dem enn ingen anmeldelse i det hele tatt, siden lyd er veldig subjektivt. Mine AKG Q701 har en veldig flat responskurve men mange vil si de er kjedelige nettopp på grunn av det.

    Derimot forventer jeg mer av lydogbilde.no og andre hifi nettsider. Disse kvakksalverne driver og reklamerer for at ledninger som koster 100 000 kr/m "roer" ned lyden, eller at en forsterker til 20 000kr er et must for høytalere til 6000kr. Blindtestene sier desverre noe annet, og på forumene skriver de om hvorfor blindtester er en dårlig metode. De kunne like gjerne ha sakt at den vitenskapelige metode er en dårlig metode.

     

    En ting som faktisk gjorde meg litt sint var når de sluttet å teste kjøleegenskapene til PC-kabinetter. PC-bygging, og komponenter er faktisk det området hvor jeg forventer mer fra tek. Vil ikke at dette skal bli til theverge hvor teknologi bare omtales med følelser.

    • Liker 3
  6.  

    Poenget mitt er nettop dette, hvor lite konsekvent opplevelsen er etter oppdateringen. Mange er veldig fornøyde mens mange har ymse plager. Dette er ikke et like stort problem på IOS. Jeg hater mye av IOS sine begrensninger, og vil at opplevelsen skal være litt mer uniform på Android. Jeg vet også at det er mye mer komplisert på Android siden man har ekte multitasking, men jeg forventer at Samsung og Google tester litt mer før de ferdigstiller oppdateringene sine. Pluttselig har jeg noen dager med god batteritid, for så tape masse batteri i standby pga snapchat eller en annen app i bakgrunnen. Noen ganger har batteriet tømt seg uten at noen applikasjoner vises som synderen.

     

    Jepp og det er interessant at noen av de som ikke blir utsatt for bugs og problematikk beskylder de "uheldige" for å være problemet. Man skulle nesten tro de fikk betalt for å holde på slik ;). Det er en holdning som i verste fall hører hjemme på en dårlig/inkompetent 1. linje supporttelefon.

     

    I det store og hele er min s7 flat helt ok, den fungerer, bare litt mindre optimalt enn tidligere på enkelte områder. Vært knallfornøyd med telefonen i et års tid, bare mindre imponert over Android 7 styret.

    Etter å igjen ha brukt noen timer på å konfigurere opp alt av settings som ble resatt ved oppgraderingen oppleves batteriet som noe bedre igjen. Div. bugs er kun registrert og kastet over skulderen.

     

    Etter å ha jobbet med "bits & bytes" i noen titalls år så begynner man å sette pris på produkter som ikke snur ting på hodet på for mange områder etter en oppgradering. Spesielt gjelder dette på arbeidsverktøy hvor effektivitet og pålitelighet påvirkes.

    Jeg kunne med stor underholdning fulgt en skokk håndverkere som neste dag på jobb måtte benytte alle verktøyene sine på en helt annen måte etter at disse i løpet av natten hadde bestemt seg for å stokke kortene litt.

     

    Man ser det rett og slett som dårlig arbeid når man opplever unødvendig tjafs etter slike prosesser. Bare for at man ikke gidder å ta seg bryet med å rote rundt og fikse småting hele tiden så betyr det ikke at man "er problemet".

    På bakgrunn av lang erfaring med oppgraderinger utsetter jeg så og si alltid automatiske oppgraderinger - Android 7 var intet unntak.

     

    Jeg vil heller la de "ivrigste", som også har baller til å skrive om issues de møter, (fremfor å frykte stigmatiserende pebkac holdninger fra brøleapene) ta noe av skjerven der.

     

    Android 7 oppgraderingen (i likhet med windows 10) skulle vise seg å bli en karusell med "er du sikker? virkelig  sikker? vil du ikke ha den gamle oppgradert? fortsatt sikker? Er du nå sikker på at du vil beholde den gamle? Skal vi oppgradere nå eller om 4 timer?" type greie.

    Og når det først skjedde i løpet av en natt så var telefonen resatt på en del områder som gjorde at funksjoner ikke lenger fungerte som før og endringer i UI var ikke umiddelbart positive. Har fortsatt ting i UI som må "ryddes opp i".

     

    Når en oppgradering ikke oppleves som positiv eller et fremskritt (noe de fleste tross alt gjør) så bør man ta det til ettertanke. Bla. også ift. videre produktvalg. Samtidig er det viktig å ikke putte alle tilbakemeldinger i "skrikedåsa" båsen, det fører sjelden til bedre tjenester.

    Helt riktig det du skriver. Jeg prøvde å feillsøke problemene mine etter oppdatering og fant personer som fikk trakaserende svar fra såkalte eksperter. "Here we go again sigh, have you tried to delete the systen cache ,have you tried resetting to factory state" De mener selvfølgelig at det alltid er brukernes feil og ikke hellige google. Jeg er en relativt avansert bruker av teknologi, men hva med veninnen min eller samboeren min som bare vet at ting ble dårligere og ikke vet om odin. Her må man lære av Apple og sette stabilitet først. Kanskje være strengere med kontroll på appstore.
    • Liker 1
  7. Poenget mitt er nettop dette, hvor lite konsekvent opplevelsen er etter oppdateringen. Mange er veldig fornøyde mens mange har ymse plager. Dette er ikke et like stort problem på IOS. Jeg hater mye av IOS sine begrensninger, og vil at opplevelsen skal være litt mer uniform på Android. Jeg vet også at det er mye mer komplisert på Android siden man har ekte multitasking, men jeg forventer at Samsung og Google tester litt mer før de ferdigstiller oppdateringene sine. Pluttselig har jeg noen dager med god batteritid, for så tape masse batteri i standby pga snapchat eller en annen app i bakgrunnen. Noen ganger har batteriet tømt seg uten at noen applikasjoner vises som synderen.

    • Liker 2
  8. Både jeg og min samboer har opplevd drastisk reduksjon i batteritid etter android 7 oppdateringen. Vi begge opplever dårlig standby og at batteriet tappes fort. Før oppdateringen var batteritiden strålende og vi har den flate versjonen. Håper Samsung prioriterer og oppdatere s7 fort selv om s8 nettop er blitt lansert. Jeg har også opplevd ved flere anledninger at kameraet har låst seg. Det har aldri skjedd før. Det samme skjedde på min sony z1 etter en stor android oppdatering, noe som jeg mener skyldes at fokuset bare er på best mulig opplevelse på den nyeste mobilen til mange av selskapene. 

    Jeg sitter med min Ipad air og tenker på hvor lite tull jeg har hatt med den, og tenker som en android entusiast at Google og de store produsentene må skjerpe seg slik at brukeropplevelsen er mer konsekvent. Jeg leser noen opplever treghet, andre opplever at det går fortere, noen får bedre batteritid, mens andre får det motsatte etter Nougat oppdateringen. Har aldri opplevd tull med noen ipad etter oppdatering. 

    Måtte bare få ut litt damp, har vært ekstremt fornøyd med samsung s7 helt frem til Nougat.

    Begge telefonene ble resatt etter oppdateringen.

    • Liker 3
  9.  

    Ja vi bør helst ikke støte noen med humor. Jeg syns at butikker som selger monty python burde boikottes. Monty python var svært støtende i sin tid. For å ikke nevne south park, nei visse ting kan man ikke spøke med. All humor må nøye redigeres. Mat Stone som er av jødisk opphav må være antisemittist for south park er mye drøyere enn Pewdie Pie. Hva med American Dad? De gjør narr av alt og alle og det syns folk flest er greit. Hensikten med videoen er jo å vise noe som er drøyt for så og ta avstand fra det. South park er pokker meg like mye rettet mot barn som hans kanal er. Til slutt fra en jødisk venn av Felix https://www.youtube.com/watch?v=JLNSiFrS3n4

     

     

    Denne artikkelen er en god oppsummering på hvorfor PDP feiler, men South Park, Sasha Baron Cohen og andre klarer å gjøre humor av kontroversielle temaer.

    http://www.polygon.com/2017/2/17/14637642/pewdiepie-south-park-anti-semitic-jokes

    Jeg sier ikke at han er like flink komiker som overnevnte, men han er mer tydelig på at han ikke vill drepe alle jøde enn Eric Cartman er.

    Dette er et klart angrep fra pressen, og alle med en iq over 80 forstår at den videoen ikke handler om å "drepe alle jøder". Kusinen min på 12 forstår dette.

    Den artikkelen peker på at han er såååå dårlig komiker. Jeg er 32 år gammel og en stor fan av seinfeld, modern family, bobs burger, monty python osv, men vet du hva, jeg har sittet og ledd av denne fyren på youtube som alle i min generasjon liksom ikke skal like. Det blir som musikk, det er en kvalitetsmafia som skal bestemme hva som er bra musikk og hva du bør like hvis du har peiling på musikk. Du skal iallefall ikke like pop, bortsett fra mange år etter hvor bruce sprinsteen pluttselig ikke er pop lenger.

    Mente ikke å høres krass ut og jeg forstår at du ikke peker på at han er jødehater. Du forsto sikkert videon også, og likte den ikke noe som er helt greit.

  10. Ja vi bør helst ikke støte noen med humor. Jeg syns at butikker som selger monty python burde boikottes. Monty python var svært støtende i sin tid. For å ikke nevne south park, nei visse ting kan man ikke spøke med. All humor må nøye redigeres. Mat Stone som er av jødisk opphav må være antisemittist for south park er mye drøyere enn Pewdie Pie. Hva med American Dad? De gjør narr av alt og alle og det syns folk flest er greit. Hensikten med videoen er jo å vise noe som er drøyt for så og ta avstand fra det. South park er pokker meg like mye rettet mot barn som hans kanal er. Til slutt fra en jødisk venn av Felix

    • Liker 3
  11. jeg lurer på om de Google pixel sitt kamera er like bra som Samsung S7 når man tar bilde mens man er i bevegelse, mens hånden rister. Jeg må inrømme jeg er litt skeptisk til jeg får prøvd det ut selv. Jeg har ustø hender og opplevde stor forskjell når jeg gikk fra sony z1 til Samsung s7 nettopp pga. OIS. Det har utrolig mye å si for meg når jeg knipser på farten. Jeg gikk fra lumia 920 og opplevde egentlig at bildene mine ble dårligere på sony z1 uten OIS. Men jeg håper Google har fått det til. Er jo plassbesparende kan jeg tenke meg.

  12. Jeg tenkte å kjøpe en 2 i 1 maskin til min lille datter. Disse blir dessverre alt for dyre. Surface 4 med intel atom prosessor er nå priset til ca 4k. Er det noen som har erfaring med en slik ? Ser det er mange som klager på surface på nettet.

     

    Jeg har en surface pro 4 som fungerer helt perfekt, med I5 prosessor vel og merke. Når man skriver og tegner på den føles det nesten helt naturlig. Min samboer var ikke like heldig med sin surface. Den driver og fryser i hytt og pine uten grunn. Microsoft har strålende service så vi skal bytte den til en som virker ordentlig. Men du har nok rett i at det er mye feil der ute på surface 4. Jeg mistenker litt at det er Windows 10 de sliter litt med merkelig nok. Leser om flere med surface 3 som fungerte perfekt med Windows 8 men fikk problemer med Windows 10

  13. Vil heller ha mobiler som er 10 mm tjukke og har batterikapasitet som er verdt å snakke om enn tynne mobiler som stadig vekk misser tilkoblingsmulighet og må lades kvar dag.

     

    Helt enig. Har man stort nok batteri vil det heller ikke være noe problem å finne plass til en minijack utgang. Det er ikke sånn at hvis en produsent tilbyr f.eks IR så er det negativt fordi man har usb-c ☺️

    • Liker 2
  14.  

    Og når SE 2 kommer i vår med vanntetthet blir altså Sony grust av Apple i denne kompakt klassen.

     

     

    Slått med grei margin allerede når Sony presterer å levere nye Xperia X Compact uten IP-sertifisering. Hva i allverden det er Sony driver med er det vanskelig å forstår. De har jo mer eller mindre drept all appell som var med Compact serien nå som de har gått bort ifra å gjøre den vannavstøtende, gått bort ifra å toppmodellspesifikasjoner og utformingen på den er strengtatt ikke spesielt "kompakt". Fremstår egentlig som en total skivebom fra Sony. Denne modellen er jo nærmest en hån mot hva tidligere Sony Z Compact modeller har stått for.

    Sony har i mange år hatt en inkompetent ledelse. De har flere ganger bygd opp et godt rykte i forskjellige produktkategorier for å så bare ødelegge det. Det eneste som går virkelig bra nå er vell spillkonsoll divisjonen deres. Jeg elsket xperia serien og samboeren min var strålende fornøyd med sin z1 compact. Nå ble det noe annet enn Sony mobil siden de ikke hadde noen appell lenger.

    • Liker 1
  15.  

    Jeg ville ha kjøpt Mac OS til min selvbygger pc eller laptop hvis det var mulig. Men Apple nekter deg å kjøpe frittstående OS. Så lenge Apple har slike holdninger kommer jeg aldri til å kjøpe en Mac. Hvorfor støtter folk et selskap med slike verdier. Ikke vil de støtte felles standarder slik som usb-c, ikke vil de ha nvidia i laptopene sine, ikke bryr de seg om kundene sine og fjerner minijack lenge før folk flest har gått over til Bluetooth. Snart fjerner de sikkert minijack på laptopene sine også.

    Men siden Apple er "kule" og folk er låst til økosystemet deres får de aldri kritikk fra forbrukerne sine.

     

    Åpenbart har du nok lang vei å gå for å forstå hvorfor Apple er et av verdens mest suksessfulle selskaper. Kort fortalt er et fritt OS første veien å gå hvis man ønsker å fjerne stemplet "it just works" eller "alltid en god opplevelse".

    Jeg forstår utmerket godt hvorfor selskapet er en stor suksess. Jeg vet de lager en del gode produkter. Jeg har ipad og er ikke bare Apple hater. Jeg føler man må da få lov til å kritisere Apple. Jeg kritiserer google også for en del ting. Jeg føler bare at forbrukerne til Apple er veldig ukritiske. Selv om man elsker et selskap er det lov å kritisere dem og kreve åpne standarder, eller ikke bare godta at de fjerner noe uten grunn slik som minijack.

    Når det kommer til ipaden i forhold til mobilen føler jeg Android også bare virker. Jeg vet om folk som har dårlige iPhone opplevelser. Og jeg vet mange Apple frelste hater iTunes slik jeg gjør. Safari krasjer støtt og stadig.

    Det hadde ikke vært noe problem og solgt MacOS, de kunne fortsatt superoptimalisert mot egen maskinvare.

  16.  

    ikke vil de ha nvidia i laptopene sine

     

    Det meste av det andre du skriver virker greit nok, men hva har NVIDIA med saken å gjøre?

     

    ikke bryr de seg om kundene sine og fjerner minijack lenge før folk flest har gått over til Bluetooth

     

     

    De fjernet også Flash til store protester fra forståsegpåerne. Men folk flest brydde seg ikke nevneverdig. Jeg tror du overvurderer hvor mye kundene trenger minijack. Og da snakker jeg om "folk flest" og ikke en liten gruppe høylytte entusiaster.

    Det med å fjerne flash var forsåvidt riktig å gjøre og modig av Apple. Føler bare ikke det er overførbart til minijack diskusjonen. Den koblingen til lyd er helt fin, og selv om man i fremtiden vil gå mer over til blutooth er situasjonen slik at jeg ser mange på banen med ledningsbaserte hodetelefoner og propper. Hvis du kan vise meg en god undersøkelse som viser at minijack er en lite brukt standard skal jeg holde kjeft. Skal nevnes at jeg heller ikke kommer med statistisk data :p

    Når det kommer til Nvidia i laptoper er argumentet mitt at ATI har i de siste årene hengt etter teknologisk, så hvorfor ikke levere det beste til sine kunder. De lager jo så fine maskiner ellers. Uansett vil valgfrihet komme kundene til gode.

  17. Jeg ville ha kjøpt Mac OS til min selvbygger pc eller laptop hvis det var mulig. Men Apple nekter deg å kjøpe frittstående OS. Så lenge Apple har slike holdninger kommer jeg aldri til å kjøpe en Mac. Hvorfor støtter folk et selskap med slike verdier. Ikke vil de støtte felles standarder slik som usb-c, ikke vil de ha nvidia i laptopene sine, ikke bryr de seg om kundene sine og fjerner minijack lenge før folk flest har gått over til Bluetooth. Snart fjerner de sikkert minijack på laptopene sine også.

    Men siden Apple er "kule" og folk er låst til økosystemet deres får de aldri kritikk fra forbrukerne sine.

  18. Sånt som dette og Chromebook er spennende. Tror Microsoft må kjerpe seg fremover med tanke på hvordan Windows 10 fungerer. Må bare si at jeg er kjempe fornøyd med Windows 10, men når alt blir minimert fordi de skal fortelle meg om en oppdatering er det fryktelig irriterende. Jeg installerte pro versjon for å bestemme mer selv og blir likevell plaget av det. På den andre siden har Android og åpen kildekode nå et vanvittig stort software bibliotek. Uansett spennende hvis dette kan gi reell konkurranse ved siden av Apple sitt OS. Skal definitivt prøves ☺️

    Har noen av dere noen tips til andre noob vennlige linux distroer?

  19.  

     

    "På tide å kaste spillkontrolleren?"

     

    Nei.

     

    Det har blitt gjort mange forsøk der en har forsøkt å kombinere PC-spillerene med konsoll-spillerene i online fps games, men alle har måttet avslutte praksisen, fordi selv de mest elendige pcmasterrace-spillerene gruser peasants med xbox/ps-kontrollere. So there's that.

    Om man spiller FPS that is. Jeg liker bedre spill som Dark Souls 3, Tomb Raider osv. Da er plutselig kontroller overlegent, når man sitter på ræva i behagelige sofaen og spiller på 55 tommeren.

    Du glemmer strategi sjangeren. Overlegent med mus og tastatur der. Liker best håndkontroll til dark souls osv. Har uansett savnet flere slike produkter. Alt må kunne spilles fra senga mener nå jeg ?

    • Liker 1
  20.  

    Ja akkurat det vet jeg, og at fordelen er jo at man slipper mye av det som følger med. Slik som min note3, noe må jo følge med siden jeg har penn men ikke alt det andre. Men jeg var kansje litt dårlig til og forklare meg, den tar jeg på meg selv

     

     

    Den største fordelen er at du får android N før alle andre mobiler. Har lagt inn betaversjonen nå, det er sjukt hvor mye raskere mobilen booter opp nå. Ny Jit compiler gjør at apper innstalleres 75% raskere. Ny multitasking med blandt annet en slags alt tab funksjon som jeg ikke kommer til å klare meg uten etter å ha prøvd den. ikke bare får du dette først, du er også garantert å få oppdateringer  frem til september 2017, hvilket betyr at du får med deg M releasen av android også. Skjønner ikke hvorfor ikke flere kjøper Nexus mobiler..

    Jeg er enig i at nexus begynner å bli bra. Før har de hengt etter med kamera og batteritid men ikke med 6p. Men mangel på minnekortstøtte syns jeg er et stort minus. Skylagring er fint som backup men til rask visning av feriebilder blir det veldig tregt. I dag ville jeg heller rådet ts til å gå for en mobil med nyere prosessor enn snappdragon 810 siden transistorene nettop har blitt krympet, slik som kirin 950 i huawei mate 8. Du vil få drastisk høyere ytelse i forhold til strømforbruk. Jeg har sgs7 og merker transistorkrympingen godt på strømforbruket. Ellers er jeg tilhenger av clean android og håper neste nexus får minnekortstøtte :)
  21. Ok, så hva kan jeg bruke Gear VR til i dag med en SGS7?

     

    Du har spill eller vr-videoer som er kule. Man kan se private filmer eller netflix på din private kino, som er ganske kult når man reiser. Man slipper og holde en tablet og glemmer omgivelsene litt. Egentlig er det bare fantasien og apputvalget som setter grenser. må inrømme at jeg ikke sitter med VR på min S7 daglig, men det tar fortsatt litt pusten fra meg når jeg leker med det. Er fortsatt litt mangelfullt med Apps. Gear VR er ikke perfekt, og man har fortsatt et litt pikselert bilde, men det kan fort bli glemt hvis innholdet er bra. Viste mine onkler og barna deres Gear VR for første gang på 17- mai. Jeg viste dem en berg og dal bane vr-video og alle ble begeistret. Han ene onkelen min spurte meg om man kunne kjøpe det samme til Iphone, men jeg fortalte ham at desverre var det bare Samsung som hadde laget en like bra løsning.

    Hvis du har SGS7 og syns VR virker gøy er Gear VR en no brainer i mine øyne og anskaffe seg. Er man interessert i VR og man er på jakt etter ny mobil så er nok SGS7 den eneste mobilen å vurdere. Samsung er den eneste produsenten som virkelig har satset på VR.

     

    Må avslutte med å si at jeg absolutt ikke er en samsung fanboy. Dette er faktisk min første samsung mobil :)

    • Liker 1
  22. Lurer på når folk skjønner at et skjermkort plutselig ikke yter 10x bedre selv om det har HBM.  :huh:

     

    Kortet må holdes tilbake av minnet før det kan få noe utnytte av raskere minnet.

     

    Jeg og mange andre vet at HBM ikke magisk øker ytelse. Derimot klarte amd med fury og senke effekforbruket ved å gå over til HBM. Senket effektforbruk betyr mindre varmeutvikling. Mindre varmeutvikling gjør at man kan slenge på flere transistorr uten at effektforbruket blir for høyt.

    Jeg ser her at selv med gddr5x minne har Nvidia såpass godt slingringsmonn i effektforbruk at de fint kunne ha slengt på flere transistorer.

    Er ikke ingeniør så det er bare å rette på meg hvis det er noe jeg har misforstått :)

×
×
  • Opprett ny...