Gå til innhold

jealei

Medlemmer
  • Innlegg

    928
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av jealei

  1. Heisann, jeg eier en asus transformer prime som jeg er super fornøyd med, lang batterileve tid, liten og lett og funker utmerket til surfing og notering, men siden den kjører android så kan jeg ikke spille windows spill på den, og det er litt leit. I tillegg har søstra mi funnet ut at den er kjempe genial og har den mer enn det jeg har for tida, så planen er å kjøpe en ny pc slik at hun kan arve den.

     

    Pcen skal primært brukes til skole og slikt så liten og lett og batterileve tid er et must. I tillegg så burde den være sterk nok til at jeg skal game litt på den, det går i leauge of legends for tida så den burde kunne dra det smertefritt trenger ikke å kunne gjøre det på beste innstillinger.

     

    Og for å være ekstra vanskelig så har jeg helt forelsket meg i prinsippet med touchscreen og vil helst at laptoppen også skal ha det, spesielt siden windows 8 er så mye bedre med touch.

     

    prisklasse under 10000,-kr men helst sånn rundt 5-7 lapper

     

    det store spørsmålet er finnes denne pcen? eller må jeg smøre meg med tålmodighet?

  2. heisann, av og til så får jeg intense frysninger i kroppen, om nettene, det går over skuldrene og hele ryggen, det er så intens, at det nesten gjør vondt, dette skjer ikke når jeg er i våken tilstand, men når jeg sover, eller halvsovner, når det skjer, så føles det som om hele kroppen blir låst, og det tar litt tid før jeg kommer ut av det, og våkner, når jeg våkner så føles det ut som om jeg har vært livredd, hjertet hamrer osv, så lenge jeg er våken, så skjer det ikke, men med engang jeg sovner eller holder på å sovne, så kan det skje i gjen, jeg har prøvd og søke litt rundt på nettet men har ikke funnet noe fornuftig, og jeg er nesten redd for å legge meg igjen, da det har vært spesielt ille denne natta

  3. Heisann, jeg sitter å vurderer å spandere på meg en tablet til jul, og sitter å stusser på hvilken jeg evt skal kjøpe meg, foreløping står det mellom samsung galaxy 10.1 tab, motorola xoom, ipad2 og asus eee transformer, brukervennlighet og funksjonalitet er det vikigste for meg, jeg har ikke noe erfaring med tablets, så jeg har ikke satt meg så mye inn i den verden

     

     

     

     

    på forhånd takk

  4. heisann, under et starcraftgame i går begynte jeg å merke at pcen plutselig fikk sin egen fri vilje, den ville trykke, og skrive det samme som jeg gjorde forrige match, og det har bare fortsatt sånn, det slutter i perioder også starter det igjen, er ikke bare tastaturet, og også muse knappene som lever sitt eget liv, jeg kjører microsoft security essentials og den har ikke slått ut på noe virus, hva kan det være? jeg blir snart gal, og jeg vil helst slippe og ta en formatering

  5. Heisann, jeg driver for tiden og ser på Inuyasha, og disse filene har da dual audio, det er ikke et problem i for seg, men det som er tungvidt er at engelsk er satt som default og jeg liker å se på anime på japansk, fyren som lagde disse filene har ikke spesifert hvilket audio track er hvilket språk, så begge sporene heter undetermined så derfor furgerer ikke audio priority i haali media splitter, men da kan du vel bare bruke mkvmerge da? sier du kanskje, og det er i for seg sant, men det er 167 filer og det tar dritt lang tid viss jeg skal endre default tracken på alle disse, men jeg fant en batch sprict som liksom skulle fikse dette da, men den fungerer ikke av en eller annen grunn

     

    or /r %%a in (*.mkv) do call "C:\Program Files\MKVtoolnix\mkvpropedit.exe" "%%a" –-edit track:a1 –-set flag-default=0 –-edit track:a2 –-set flag-default=1

     

    er det noen av dere anime elskere som kan se feilen i det scripet?

     

     

  6. dette er den siste mailen jeg fikk

     

    "Hello,

     

    how i wish i could come and inspect and testdrive this car but currently i'm working away from the country. I'm a marine engineer who's on a ship right now in Bahamas.so i'll be buying the car without seeing it, Also I'll be paying via PayPal and i'm more than happy to pay the PayPal transfer charges too. Due to the distance as me being in Bahamas presently, i'll arrange the pick-up of the car with a Private Courier Service as soon as you get your payment, I need you to provide the following details so that i can proceed with the Payment...

     

    Your PayPal e-Mail Address :

    Your Mobile Number :

    Price is ok

     

    Soon as i make the payment and you get the funds, the Courier Service will come and pick up the car at your home at your convenient time also the courier will help me sign the required papers.

     

    Have a nice day"

     

     

  7. Heisann, jeg la ut bilen min til salgs på finn. i går fikk jeg en melding på telefonen på engelsk hvor han lurte på hvordan interiøret i bilen var, også skulle jeg sende svaret tilbake på mail, sendte han svaret på mail, og nå fikk jeg svar tilbake om at han ønsket å kjøpe bilen, og at han skulle betale via paypal, jeg har vært litt småskeptisk helt siden jeg fikk den første meldingen, men paypal er da trygt er det ikke?

  8. det var en film jeg så engang når jeg var liten, det var en tegnefilm og handlet om en professor som oppfant en tidsmaskin og dro tilbake i tid og hentet noen dinosaurer også brukte han en dings for å gjøre dem snille, han hadde også noenbarn/ungdommer med seg, etter hvert så fikk et sirkus eller noe tak i disse dyra og gjorde dem normale og brukte dem som en attraksjon på sirkuset.

     

     

     

     

    noen som vet hva filmen heter?

     

     

  9. nå har jeg endelig fått instalert psu'en så nå er jeg spent på om dette blir bra, meeen jeg gjorde en liten tabbe, jeg kjøpte meg en slik cosair a70 til å kjøle cpuen, men under instalasjonen oppdaget jeg at jeg ikke får satt på viftene fordi rammen kommer i veien, så viss noen har lyst på en a70 som er nesten som ny, send en pm '

     

    edit: det er bare den ene vifte som jeg ikke får montert pga rammen kommer i veien, går det ann og bare kjøre den kjøleren med bare en vifte?

    edit 2: er det noe forkjell på socket 1155 og 1156? ser på komplett at det nesten ikke er kjølere til 1155

  10. jeg prøvde å spille crysis igjen for å provosere en krasj, og det fikk jeg, men jeg fant ut at den gnistre lyden var mer en klikke lyd, og jeg fikk ikke lokalisert den før pcen døde, men psu'en ble utrolig varm, type vond og ta på varm, er oppsettet mitt litt for mye for den noen år gamle psuen mon tro? i så fall hvilken psu anbefaller dere, @ alias hvilken kjøler anbefaller du til cpuen?

  11. Heisann, jeg har nylig renovert den gamle pcen min komponentene kan dere se her http://www.komplett.no/k/shoplist.aspx?mode=receive&si=960215&su=3A851392-1A08-4C42-96D1-DF5E5D111928

     

    det jeg har beholdt er harddisken, kabinettet og psuen, pcen booter og går og har ikke hatt noe trøbbel med den, jeg brukte ai suite sin autotuner og clocka automatisk cpu'en til 4,5 ghz, problemet skjedde ikke før jeg satte i gang crysis 2, jeg hadde satt alt på ultra bare for å se hvordan det gikk, og det gikk bra en stund, også plutselig hører jeg noen rare lyder fra pcen, minte nesten om gnistring, akkurat da jeg skulle se til pcen skrudde den seg av, når jeg da trykket på power knappen startet den også skrudde seg av igjen med en gang, etter en liten stund boota den som normalt og alt er vel, det jeg lurer på er hva som kan ha foresaket dette, var det cpuen som gikk for varm? jeg bruker stock kjøleren som fulgte med, burde jeg kjøpe en ny en, i så fall hvilken kjøler anbefaller dere?

     

     

  12. Heisann. Jeg eier en Honda Civic Dxi 95 modell, og den har en del rustskader på de bakre hjulbuene og kanelene, så jeg lurte på om noen av dere kjenner eller vet om noen som kan fikse dette uten å ruinere meg helt i vestfold området. Det vikigste er i hovedsak å få fikset kanalene før eu kontroll. Jeg bor i Horten og var innom toyota sitt skadesenter her, de skulle ha 30000 for å fikse rustskadene eller 10000 for å fikse kanalene, og dette var jo bare et raskt prisoverslag så det kan fort bli mye verre. Så spørsmålet igjen blir som dere vet om noen som kan fikse dette litt rimeligere i vestfold området, setter pris på all hjelp jeg kan få, skal se om jeg får slengt inn noen bilder av det etterhvert

  13. Hei igjen

    For å kunne ha en PF må du oppfylle bestemte kriterier, og jeg trenger da flere opplysninger om deg før jeg kan svare deg.

     

    Du må være over 18 år, for personer yngre enn det kan en ikke sette den diagnosen på. Og mange fagfolk vil helst at personen skal være godt over 20 år før de setter en PF-diagnose.

     

    Så må trekkene være typisk for deg, på tvers av en rekke situasjoner. Det må være slik du vanlivis er, og ikke bare når du f eks er full eller sint, redd, etc.

     

    Trekkene må ha vart i minst to år, og væremåten må ha skapt problemer for deg sosialt, yrkesmessig eller på annen viktig måte.

     

    Det må utelukkes at problemene skyldes andre psykiske plager, f eks mer kronisk depresjon, angst, rusmisbruk, livskrise, etc.

     

    Noen PF er ikke så lett for personen å beskrive selv, og blir lettest observert av andre. I alle fall må personen undersøkes flere ganger og med litt tid i mellom undersøkelsene.

     

    Mange personer har trekk som minner om PF, men ikke kraftig nok til at man kan sette diagnosen. Hvis du har én PF er det stor sannsynlighet at du har én til, for det er stor grad av overlapp mellom PFene.

     

    Det er ulike måter å dele PF inn på, men du kan si de kommer i flere grupper; de som har følelsemessige og sosiale problemer (ustabile relasjoner), de som har sosiale problem (engstelige og unnvikende, normbrudd) og de som har tankeforstyrrelser (eksentrikere og paranoide).

     

    Mange fagfolk argumenterer for at PF-diagnose ikke bør brukes, da det ikke er sykdommer i vanlig forstand, mer ytterliggående varianter av menneskelig væremåte. Men de fleste synes det er nyttig å ha slike diagnoser.

     

    Dag

     

    Jeg fyller 21 i løpet av året, jeg har vært sånn en stundt, men jeg føler at tilstanden har eskalert de siste årene, jeg prøver å kamuflere atferden min så mye som mulig til vanlig, men under stress faller kamuflasjen bort, og jeg blir betydelig mer aggressiv, og min atferd har gitt meg noen sosiale problemer, jeg liker å kødde og lyve til folk, bare på pur, jeg dikter opp røver historier om meg selv, og forteller sjeldent sannheten om meg, siden jeg observerer menneskelig atferd liker jeg og trykke til knappene til folk, bare for å kødde med hodene dems, og plutselig uten grunn kan jeg bare gå "all inn" for å brenne broer med folk jeg var gode venner med

  14. I det siste, så har jeg lent meg tilbake og reflektert over min atferd, og jeg begynner å lure om jeg lider av en eller annen personlighetsforstyrrelse. Jeg er veldig egosentrisk, ting skal gjøres på min måte, og jeg har veldig liten forståelse for andres meninger, jeg kan bli agressiv på mine venner av den enkle grunn at de ikke mener det samme som meg. jeg er også veldig analytisk, er jeg sammen med andre mennesker sitter jeg bare og observerer og analyserer menneskene rundt meg. Jeg har nedsatt evne til å føle følelser, jeg forstår konseptet, men føler dem sjeldent, og skjønner som regel ikke dealen med de, jeg har også manglene evne til å føle empati med folk. Når triste ting skjer kan jeg "vise" sympati med dem det gjelder, men jeg kunne egentlig ikke brydd meg mindre. Jeg har gått i flere diskusjoner ang. forelskelse, jeg mener at hele greia er en kjemisk reaksjon og ikke noe hokus pokus, og skjønner ikke hvorfor folk skal syte så sykt over slikt, og jeg skjønner ikke hvorfor folk har så store problemer med å kontrollere sine følelser, pga dette ser folk på meg som kald og følelsesløs. Jeg elsker oppmerksomhet, og overdriver ofte for å få oppmerksomhet, later som jeg er sykere enn jeg er osv, jeg lyver og manipulerer for å få sympati, jeg bryr meg lite om andre folk sine følelser, og kan gå ganske langt for å få viljen min.

     

     

     

     

    beklager for langt og rotete innlegg, men er det noe alvorlig gærnt med meg? virker ikke som dette er normal atferd akkurat

     

     

×
×
  • Opprett ny...