Gå til innhold

inaktiv000

Medlemmer
  • Innlegg

    4 100
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av inaktiv000

  1. Hei, jeg ønsker hodetelefoner til å høre på musikk når jeg jobber. Jeg sitter i kontorlandskap, så de må ikke støye for andre (spiller temmelig lavt, så bare de ikke lekker velig mye går det bra), og jeg vurderer å kjøpe med støydemping.

     

    Tips til rimelige og greie hodetelefoner? Trenger ikke hifi-kvalitet, mest for å ha noe å konsentrere meg til.

     

    Må hodetelefoner med støydemping ha batterier, eller kan de f.eks. kobles til USB på PC og drives derfra?

  2. Min HTPC med Antec Fusion Remote, Gigabyte GA-MA785GM-US2H og AMD Phenom II X4 945 (3.00 GHz) har begynt å støye, og det er prosessorviften (OEM) som bråker mest. Den suser litt til vanlig, men brummer endel når det er kaldt i rommet.

     

    Hvilken CPU-kjøler anbefales? Det trenger ikke å være 100% lydløst, men den bør være laget med mer fokus på støy enn ytelse, og helst ikke alt for dyr. Ideelt sett bør den selges av Mamoz eller Datakjeden :)

  3. Da har jeg forsøkt å sette sammen en handleliste hos Autobahn. Ettersom jeg er helt grønn, hadde det vært fint med feedback på om jeg har fått med alt som trengs, og om noe kan utelates? Det ble temmelig dyrt, og jeg er egentlig bare ute etter å fjerne piggstøvet og ta litt vare på lakken. Også, greit med tilbakemelding om jeg har tatt feil på noen av produktene...

     

    Bilsåpe: Raceglaze Aqua Bathe 500 ml

    Avfetting/asfaltfjerner (det samme?): Bilt-Hamber Surfex HD

    Bilshampo (samme som såpe?) Ja

    Vaskehanske: Micropak Ultra-Plush Wash Mitt

    Wafflewave tørkehåndkle: fant ikke, men greier meg vel med mikrofiberkluten

    Asfaltfjerner (surfex

    Lakkrens: Raceglaze Signature Pre-Wax Cut & Cleanse

    Beskyttelse (sealer): 3M Performance Finish

    Mikrofiberkluter: Micropak Ultra-Smooth

    Svamp, Påføring

    ... og selvsagt, CarPro Iron X

  4. Noen andre som opplever at Spotify sluker batteri mer eller mindre du går inn på Settings og haker av på Offline mode, til tross for at wifi er avslått?

    Sitter og tester hvor mye strøm spotify krever nå. Etter ca. én time med offline playlist, avslått wifi og mobil network, ble telefonen veldig varm. 39 grader i følge SystemPanel og Wifi sharing spratt opp til 30% - 50% CPU med jevne mellomrom. Da jeg haket av på Offline mode i spotifys innstillinger falt batteritemp. til 29 grader, wifi sharing ble inaktivt og batterigrafen ble særdeles flattere fra det tidspunktet.

     

    Batterinivået falt vel fra rundt 95ish% til 75% i løpe av den første timen. Er langt bedre nå ser det ut som.

     

    Sliter også med at min D-link DIR-655 router får telefonen til å sluke batteri, slik som andre her sier.

     

    http://getsatisfaction.com/spotify/topics/spotify_for_android_drains_battery

  5. Mange gyldige argument der, men ikke glem at mye av det samme gjelder for iPhone. Som jeg med lite hell har forsøkt å banke inn i skallen på bl.a Vindicator: det finnes mange apps i App Store som gir gode alternativ i forhold til det som leveres som standard med iOS - bl.a for kamera, mail, nettleser, voicemail, filoverføring/synkronisering og diverse innholdstjenester.

     

    Det stemmer nok helt sikkert. Kanskje vi kan konkludere med at iPhone er best ut av boksen - de innebygde applikasjonene høres ut til å være veldig gode og gjennomarbeidet, mens Android er best når det gjelder tilpasningsmuligheter (man kan bytte ut "alt", inkludert hjemmeskjerm og dialer, og istedet for å måtte hacke telefonen, spør den deg "hvilken vil du ha som standard" neste gang man trykker på ringeknappen.. :) ).

     

    Dvs: iPhone er best for brukere som ikke ønsker å tilpasse mobilen, mens Android er best for de som ønsker å ha muligheten til det.

  6. Kort svar: iPhone er nok mest "brukervennlig", dvs. rett frem å bruke, for mennesker som ikke er veldig opptatt av funksjonalitet, valgfrihet, teknologi og forbrukerrettigheter. Og vice versa.

     

    Hva som er mer brukevennlig med iOS? For det første, så er behandlingen av talemeldinger mye bedre med iphone.

    http://www.appbrain.com/search?q=voicemail

     

    For det andre er oversikten over hvem som ringer og har ringt mye bedre med iphone. Med Samsung (som jeg, for min del kan referere til), er det 10 linjer med tapte anrop om en og samme person har prøvd å ringe mange ganger. Med iphone er det en linje som viser at den samme person har prøvd å ringe ti ganger.

    http://www.appbrain.com/search?q=dialer

     

    Jeg synes også musikkavspilleren som er på iphone er bedre enn den som følger med på Samsung sin. Altså, på itunes kan jeg stille inn lyd på skjerm, jeg kan også i samme avspillingsprogram sette på pause på lydbøker, som man enkelt kan konvertere til eget format.

    http://www.appbrain.com/search?q=music

    http://www.appbrain.com/search?q=audio+book

     

    Med Samsung legger lydbøkene seg sammen med musikken. Iriterende synes nå jeg.

    http://androinica.com/2009/08/how-to-hide-non-music-audio-files-from-appearing-in-android-media-players/

     

    Det jeg kanskje er mest overrasket over er at iphone er mye bedre å bruke til Google sin mail enn med Samsung sitt Androidsystem.

    Du skjønner sikkert hvor jeg vil nå - kanskje iPhone er bedre out-of-the-box, men på Android kan man bytte ut det meste med akkurat det en vil ha (eller bedre) :) At Gmail er bedre på iPhone er overraskende og skuffende. Hva er forskjellen?

     

    Widgets er jo moro (men kanskje ikke så mye mer enn det for min del, da det kanskje hadde vært mer praktisk med 10-20 snarveier til programmene jeg bruker mest på første side, men dette finnes det sikkert løsninger på også).

    Widgets er nyttig (!) hvis du benytter oppgavelister og kalender. Jeg tror jeg aldri kan gå tilbake til å ha en telefon der jeg ikke kan se hva jeg skal gjøre med et blikk på hovedskjermen igjen :)

     

    Last ned ADW.Launcher og sett antall ikoner til 5x6 f. eks, så kan du ha 30 ikoner på første side ;)

    • Liker 2
  7. Jeg kjøpte telefonen min på Siba på lørdag. I går og i dag morges har jeg oppdaget at skjermen flimret endel når store, hvite flater ble vist (f. eks. bakgrunnen til Remember The Milk, eller webbrowser). Dette ga seg og kom tilbake igjen, så det er tydelig at det ikke "bare skal være sånn".

     

    Noen som har opplevd tilsvarende?

     

    Siba skulle kanskje ordne DOA, men har ikke telefonen inne, så jeg må vel uansett gi fra meg telefonen litt.. :(

  8. Da har jeg fått ordnet med vann og høyttrykkspyler i sommer, så da er det bare å skrive handleliste :D Forstod det slik at ONR var noe jeg burde bruke dersom jeg ikke fikk tak i slange og HT?

     

    Ser dette greit ut? Har forsøkt å sammenfatte rådene jeg har fått i denne tråden, den andre tråden og det som sto i bilpleie for dummies.

     

    Handleliste:

    • Bilsåpe
    • Bilshampo (samme som såpe?)
    • Vaskehanske
    • Wafflewave tørkehåndkle
    • Asfaltfjerner
    • Lakkrens
    • Beskyttelse (sealer) (eventuelt all-in-one-produkt?)
    • Mikrofiberkluter

     

    Prosedyre:

    • Behandle med asfaltfjerner
    • Skylle/spyle med HT
    • Iron-X
    • Skylle/spyle
    • Vaske med såpe og vaskehanske ovenfra og ned
    • Skylle/spyle (evt med HT)
    • Skylle/spyle
    • Tørke bilen ovenfra og ned
    • Rens (er dette noe annet enn asfaltfjerner?)
    • Beskyttelse

     

    Spørsmål:

    • Er clay nødvendig, eller mer for entusiaster? (husk dette er en Skoda Fabia, ikke Ferrari :) )
    • Hva bruker jeg for å påføre lakkrens, polish og sealer?
    • Er all-in-one-produkt bra for rens/polish/beskyttelse?
    • Jeg har også noen (små) steinsprut, burde jeg fikset disse med det samme? Hvor i prosedyren kommer dette? Jeg har kjøpt lakkstift.
    • Er bilsåpe og bilshampoo det samme? Trengs eventuelt begge?
    • Bør alt bestilles på Parts&Retards eller Autobahn bilpleie? Det blir *dyrt*. Er det OK å ta Iron-X fra en av dem, og resten på Torshov e.l.?

  9. Wow, takk for godt innlegg :) Regner med at Iron-X skal på etter lakkrens da?

     

    Det som er så kjipt, er at jeg ikke engang har hageslange hjemme. Kan fylle vann inne, kanskje det holder? Eventuelt kan jeg ta det når bilen står hos foreldrene mine i sommer, der er både vann og høyttrykk :)

     

    Finnes det butikker (i Trondheim) som selger Iron-X? Sjekket på parts&retards og autobahn-bilpleie eller noe sånt, de hadde mer i fraktpris enn hva produktet kostet...

  10. Godt spørsmål ;) Kan bare anta at det ikke er gjort stort siden produksjon. Jeg kjøpte den for ett år siden, og har bare vasket i automat noen ganger. Da gjerne dyreste vask med voksing (?) edit: glanspolering var det visst!.

     

    Kan jeg vokse/behandle bilen med en eller annen spray i selvvask, eller er det noe man må gni på for hånd? Leste en fin guide, men den var veldig manuell, og krevde høyttrykkspyler og hageslange, noe jeg ikke har.

  11. Du har forsåvidt fått god beskrivelse om hvordan du bruker produktet på detailersclub ;)

    -Spray på

    -la virke 3-6 min

    -spyl av

    Jepp, men jeg har hatt en mistanke om at dette har vært ment som følge av en større prosess.. Nettopp med tanke på dette:

     

    Beskyttelsen vil bli sterkt redusert, ifølge produsenten tar den ca 50% av beskyttelsen ved 1gangs bruk.

×
×
  • Opprett ny...