Gå til innhold

mr_menace

Medlemmer
  • Innlegg

    316
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av mr_menace

  1. Rambrikkene er gode nok, Socket a (altså prossessor-platformen) er relativt råtten, 9200 SE er det dårligste av fjorårets generasjon's skjermkort (på ATI's side). anbefaler kjøp av ny pc (med de gamle rambrikkene), hvis du skal spille de nyeste spillene.

     

    hvis ikke kan du spille de gode gamle spillene som f.eks. Half-life, Baldurs gate eller monkey island, selv om grafikken kanskje ikke er på topp.

     

    uansett, har en kompis som har en liknende maskin. du burde kunne spille id Meyer's Pirates og HL2 på den (på lav oppløsning seff)

  2. og du tror homofile eller lesbiske vil realisere sin egen legning gjennom et spebarn? men adopsjon gjelder vel barn i spebarnsalderen til 17 år eller noe?

    1. barn fra ca. 8 eller noe sånt kan neppe påvirkes særlig, men hvis de bor der fra de er små (gjerne rundt den tiden lærer å snakke)

     

    2. jeg tviler på at homofile lærer opp barna sånn direkte men indirekte (jeg beklager hvis jeg forteller litt dårlig, jeg sov ikke stort i natt) ved å ikke fortelle om homofili og ellers kysse, klå, eller hva søren de gjør foran ungen tror han/hun trolig at menn etter naturens lover passer til menn og kvinner med kvinner. altså at homofili var normalt og heterofili er fullstendig unormalt og ekkelt.

  3. interessant.

     

    nå setter jeg det litt på spissen her, men sier du at det er dumt dersom barnet vokser opp til å tro at ikke hetro er like akseptabelt som å være hetro?

    nei selvfølgelig ikke. det jeg mente var at hvis det bare ser at folk er homo og barnet tror det er normalt og at alle andre er homo er IKKE det bra.

  4. Ikke nødvendigvis. For et barn vet ikke nødvendigvis hva begrepet "homo" i det hele tatt er. Det er begrenset hvor mye man kan opplyse et barn om. Ta min eldste gutt f.eks. Han ble igår kalt "baby" av flere eldre gutter på lekeplassen. Hvorfor vet jeg ikke helt, men de ville ikke være med han fordi han kalte de "baby". Han er nylig fylt 5 år, han skjønte lite av det. Heldigvis kom han bort til meg og sa at de ikke ville være med han fordi de kaller han "baby". Han var overhodet ikke lei seg, men han tok det som en sannhet. Jeg forklarte han selvfølgelig at det der var tøv og gav beskjed til ungene om at de ikke måtte holde på slik.

     

    et eksempel på hvor lett påvirkelig små barn er. hvis foreldrene ville, er det godt mulig at de kunne "lære opp" barnet til å bli homofilt (ikke at jeg tror det skjer akkurat men)

  5. beklager. det jeg mente med at de ville være hetero er at de egentlig ville være normale som du sa geir (skrev litt fort) men hvis barnet vokser opp sterkt troende at homofili er fullstendig normalt kan det være at det tilpasser seg og blir homofilt. uansett ville det bli forvirrende hvis han trodde homofili var normalt og ble forelsket i nabojenta. dette ville trolig unngås ved en prat med foreldrene i ung alder. uansett tror jeg det er mange måter homofile foreldre kan gjøre et barns liv til et H******.

  6. det jeg mener med "ende opp som foreldrene" er at det muligens (jeg gjetter er ikke sikker) kan bli så vant med dette at han selv blir homofile. i de fleste homse-dokumentarer, jeg har sett VIL Homofile/lespiske være hetero, mens de ikke blir tiltrukket av mennesker av det motsatte kjønn. (går tilbake og leser et par sider tilbake)

×
×
  • Opprett ny...