Gå til innhold

Tweaky

Medlemmer
  • Innlegg

    217
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Tweaky

  1. jeg skal bestille pc deler fra usa og jeg lurte på om dette var ett bra kjøp siden jeg ikke har peiling på data:S en på skolen satt opp en handleliste for meg og det var sinnsykt billig også! har tenkt å ta den med på lan, game litt cs:s,cs1.6 og wow:-)

    så om noen syns jeg burde bytte ut noen deler så må dere bare si ifra;)

    her er listen.

    kabinett: 1

    strøm: 2

    ram: 3

    hoved kortet: 4

    hard disken: 5

    skjermen: 6

    mus: 7

    tastatur: 8

    dvd/cd: 9

    jeg trenger ikke oprativsystem siden han har lastet ned windows på piratebay for meg :yes:

     

    Han som har satt opp den pc'en, har sannsynligvis akkuratt like lite peiling på data dom deg :-p

     

    Du mangler prosessor og skjermkort, dessuten har han foreslått en pc som (unnskyld utrykket) suger. Ikke kjøp en data i deler hvis hverken du eller kompisen din har peiling på hvordan dere setter den sammen.

     

    Er mange rimelige tilbud på ferdige PCer fra norske webshops. Dessuten må du investere i mye bedre hardware hvis du har tenkt til å spille WoW uten griselagg fra pcen.

  2. CPU tilkoplet vil jo dra ektra watt fra PSU's +12v linje da .

    Dessuten "starter" ikke hovedkortet uten CPU (kun fans o.l)

     

     

    Edit: Vanskelig å si noe mere , sett ut fra den informasjonen om system du har kommet med (eller mangel på sådan) . Men 300W PSU (fra gamle dager) har vel ikke nok ampere på +12v for å dra igang dagens CPUer + GFX kort . Så om du skal teste med "annen" PSU må denne såfall være kraftig nok (og feilfri) .

     

    Er det LGA775 sokkel CPU er det nok også at den sitter feil i socketen til at det ikke starter.

     

    Burde kanskje ha sagt hvilke komponenter jeg har ja.

     

    C2D E6850 @ Stock

    Gigabyte G8600GT

    Corsair Dominator XMS2 PC8500

    Gigabyte P35-DS4

     

    Som jeg sa tidligere fortsatte strømforyningen å kjøre når jeg tok ut CPU'en, men dette har kanskje ikke noe å si for feilsøking?

     

    Turer ned på Datakjeden i morra og kjøper meg et hovedkort hvis dette er årsaken.

     

    Takk for hjelpen hittil forresten :-)

  3. Tviler på at CPU er feil , svært sjelden dette skjer.

    Statistikken sier PSU (...eller hovedkort) .

     

    Okey, men når rebootingen ikke skjer når jeg tar ut CPU, vil det da si at hovedkortet er i orden?

     

    Vil det da være en garantisak?

     

    Update:

     

    Testet med en annen strømforsyning. Bare 300 watt riktignok, men akkurat det samme skjedde.

  4. Maskingen min har i den siste tiden hatt problemer med å starte opp hvis strømforsyningen har vært frakoblet strøm over en kort periode (20-30 minutter). Systemet har startet opp uten skjermbilde og etter 10 minutter har den fungert normalt igjen.

     

    Når jeg skulle starte pcen opp på lørdagen startet bare pcen i 2-3 sekunder for deretter og restarte og gå i loop. Har prøvd å jumpstarte PSU'en og den gikk som en kule.

     

    Er litt usikker på hvilke(n) del(er) som har tatt kvelden, men lurer på om det kan være hovedkortet. Det kan også være CPU og Minne, men jeg ville tro pcen kunne holde seg litt lengre i live selv om disse delene ikke var oppe og gikk.

     

    Noen som har en idè om hvor feilen kan ligge?

  5. Har fått nok av stasjonær pc nå, og har planer om å gå til innkjøp av en ny bærbar pc som kan kjøre WoW knirkefritt med alle grafikkinstillinger på fullt i 1680x1050 oppløsning.

     

    Når jeg er hjemme, ønsker jeg å koble pcen til tastaturet, musa og skjermen for extra komfort :-)

     

    Kikka litt på XPS serien til Dell, men det virker ikke som om dockingstasjonene støtter høyere oppløsning enn 1280x1024.

     

    Lurer litt på hvilken grafikkløsning jeg burde gå for. Har kjørt 8600GT på den stasjonære, men har mistanker om at Go 8600 ikke yter like bra, kan derfor tenke meg et system med 8800 kort eller noe tilsvarende ytelsesmessig.

     

    Prisen på pcen er ikke så fryktelig viktig, men helst ikke over 12000 kroner. Hvorvidt det er 17 eller 15 tommers skjerm er irrelevant.

     

    Håper det er noen der ute som kan komme med noen gode råd

  6. Begynner å bli fornøyd nå med det jeg har, litt uvant å ha der du ser hp'en din osv nede på midten og ikke oppi venstre hjørne -.-

    Menmen det kommer seg vel :D

     

    Noen som syns det kunne vært forbedringer eller syns den er helt ok?

     

    UI'en ser helt grei ut den.

     

    Hvis jeg skulle gjort noe med den, ville jeg ha puttet vitale barer/knapper på ett sted og ikke spredt det så mye. Dette for å bevege blikket minst mulig under hektiske PvE/PvP kamper. Dette er bare en personlig preferans tho. Om du faktisk spiller noe bedre er tvilsomt.

  7. Hat spilt WoW i to år, og tenker på å teste lotro.

     

    Jeg ser alle snakker så varmt om leveling perioden, noe som i og for seg høres veldig bra ut med dette spillet. For meg er bare levelingprosessen prisen jeg må betale for å kunne raide / PvP'e. Hvordan er endgame mulighetene i lotro? En bruker jo tross alt mesteparten av tiden sin på top level, og er det ikke da litt kjipt å føle at spillet er "ferdig" når du endelig dinger 50?

  8. Har hatt tre Razer mus de tre siste årene. Alle tre har feilet.

     

    Diamondback 1 - Dårlig kontakt med pcen

    Diamondback 2 - Akkurat det samme

    Copperhead - Høyre museknapp sluttet å virke.

     

    Konklusjon: Razer er noe drit. det skal sies at de har blitt brukt jævlig mye, men de skal da tåle mer enn ett års bruk?

     

    Fikk nettopp en G5 på garantien og er storfornøyd.

  9. Group 1:

    Prot pala MT

    Feral Druid OT

    Survival Hunter (Her snakker vi SSC/TK gear altså, ikke fullt blå.)

    Enhancement Shaman

    Rogue

     

    Group 2:

    Shadow Priest

    Mage

    Holy Pala

    Resto Druid

    Warlock

     

    Her har viiii: Vannmaskin, 2 blessings, int buff, MotW, Fortitude, Expose Weakness, totems, aura i hver gruppe, Banish, Shackle, Healbots, solid DPS og 2 CR's + en Soulstone, Divine Intervention (mindre downtime om whipes) og en genial meleegruppe.

     

    Diskuter!

     

    Kunne ikke vært mer enig :-)

     

    Det må jo være den ultimate gruppen.

  10. MC var vel ikke akkurat det vanskeligste raidet før TBC. I grunnen er omtrent alt du skriver tull. Så klart tanka tanksa, healersa heala og DPS-en gjorde, ja, utrolig nok DPS.

     

    Tulling, meningen til trådstarter var å fortelle om sin største opplevelse, ikke forklare hva de forskjellige klassene gjør.

     

    Personlig var min største opplevese da vi drepte Nefarian for første gang. Vi hadde nettopp tatt chromaggus, gikk inn på plattformen til Neffy og tok han på tredje forsøk. Da vi tok han tenkte jeg: "var dette alt?". Hadde forberedt meg på flere uker med wiping og drama i guilden som følge av ingen progress, men så feil kan man ta :-)

  11. Tid brukt = gear fått.

    Tid brukt = skills fått.

    Tid brukt = kunnskap fått.

     

    Ser ikke problemet her?

     

    Vil man spille ett spill der man kan gå rett inn å eie folk så spiller man ettellerannet Deathmatch-FPS spill.

     

    Hvis man ønsker å bruke tiden sin på PvP spiller man jo for å slå andre spillere, eller har du kanskje en annen filosofi?

     

    Tid brukt = gear fått.

    Tid brukt = skills fått. (En som har spilt PvE hele tiden har ikke nødvendigvis gode ferdigheter i PvP.)

    Tid brukt = kunnskap fått. (Samme som over)

  12. Etter min mening har spillet etter TBC blitt mye mer balansert.

     

    Hardcore PvP'ere har faktisk mulighet til å vise at de har ferdigheter i PvP, både fordi de kan spille om hvem som er best, og fordi de slipper å bli eid av folk som kommer med det siste raiding gearet. Dersom to personer fra samme klasse møter hverandre, den ene med PvP gear og den andre med PvE gear, burde det være logisk at den som har dedikert tiden sin til å slåss mot andre, har en fordel ovenfor PvE spillere. Hvis PvE er det som fanger interessen din, vil du tilsvarende gjøre jobben din bedre mot en raid boss enn en som bare har fokusert på PvP.

     

    Før var det ultimate målet å komme til rank 14 for dedikerte PvP spillere. Trengte man noen ferdigheter for å nå dette målet? Ikke i det hele tatt, det var bare en eneste lang grinding session hvor du måtte gå NO-LIFE de siste ukene. Hva skulle du så gjøre når du var rank 14? Jeg skal ikke si alle, men de jeg snakket med var drit lei av BGs når de endelig stor der med GM våpenet. Mange ble med i raiding guilds, nettopp fordi det gamle PvP gearet var bra i PvE.

     

    Kan en som nettopp har dinget 70 bygge seg relativt raskt opp i arena systemet? Ja, han må riktignok farme BGs en god stund. Når han derimot står der i fullt S1 sett og alle non-set epicene har han bra forutsetninger mot spillere i T4/T5. Derfra er det bare å jobbe seg opp mot S3 gearet en kan få, hvis spilleren har ferdigheter riktignok.

     

    :-)

×
×
  • Opprett ny...