Gå til innhold

Bulle123

Medlemmer
  • Innlegg

    96
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Bulle123

  1. Lurte på om det er noen måte man kan få mindre lantency på wow, har 2mbit linje og ligger konstant på 250 ms, en skjelden gang nedi 150. Flere jeg kjenner har 1 mbit eller til og med mindre og har 80 ms på samme servern!

     

    Noen spes grunn til dette?

    Har de siste par dagene vært problemer ettellerannet sted mellom Telenor sitt nett og Blizzard sine servere. Kompis var i prat med kundeservice om det, og det viste seg at veldig mange hadde ringt om akkurat det samme. For å hjelpe dem på techsupport kan du jo sende dem en traceroute i supportskjemaet du finner på www.online.no.... Ble nevnt fixdato i løpet av 3-4 dager.

  2. Sulfuras, Hand Of Ragnaros var jo helt sinnsyk!  :love: 

    Trudde ingen hadde bekjempet Ragnaros ennå. Fant den ikke på wow.allakhazam.com eller www.thottbot.com. er dette en liten juks?  :ermm:

     

    Kom med flere eksempler. hva er det beste du har sett? ring/weapon/armour etc.

    Pinglevåpen.... Hadde heller gått for noen av disse ;)

     

    http://www.thottbot.com/?i=38251

     

    http://www.thottbot.com/?i=38250

     

    http://www.thottbot.com/?i=38235

     

    http://www.thottbot.com/?i=38234

     

    Hmm level requirement kan dog bli et lite problem...

  3. Dette er syke greier. Vet folk kjøper pixels i alle mulige spill, men at folk betaler disse prisene her er sykt...

     

    http://www.power-leveling.com/message.asp?mID=796&bID=18

     

    http://www.power-leveling.com/message.asp?mID=804&bID=18

     

    Bare et par eksempler, gadd ikke lese så mye mer.

     

    Sitat fra en tråd og en oppdatering på bestillingen til en fyr:

    ---

    "we don't know why we often is disconnected from the server during the leveling. I have arranged the best leveler on your order. we are working hard on it. We will appriciate it your understanding."

    ---

     

    Hehe, jaja... Tipper Koreanere? ;)

     

    -Bulle

  4. Her er det jo lett å ta dem som står bak.

     

    Er jo bare å følge money-trailen,- dvs man ser jo hvor pengene etc har blitt sendt fra characteren din,- og hvis det er en buffer-char som er mellomledd, så kan det jo enkelt spores videre igjen. Enkel sak for en GM å finne synderen. Lukter perma-ban av dette, men tingene dine kan du vel egentlig se langt etter.

     

    Bare vær glad dem ikke sletta characteren din, - det hadde nok vært mye verre.

     

    Tips #1 i mmorpg verdenen er å holde seg unna alle (tvilsomme) UI-mods og lignende modifikasjoner som er lastet ned fra nettet + ta en skikkelig scan etter spyware ganske ofte. Vanvittig mye snusk ute å går. Og ikke minst,- ikke stol på noen overhodet med passord/account-epost etc.

     

    Dette er sure greier, føler med deg.

     

    -Bulle

  5. Hmm her var det mye å velge mellom. Kan noen hjelpe meg med å finne den rette? Kanskje jeg sparer meg for en masse lete-tid...

     

    Jeg trenger en UI med 4 ekstra knapper nederst på venstre side, og en hel lang rekke (8?) på høyre side. Og hvis mulig (ikke et must), koordinater i høyre hjørne sammen med radaren. Vil ikke ha noen som helst andre duppeditter. Bugfri og helt uten virkning på ytelsen totalt.

     

    Noen av dere UI eksperter som har tips på hva jeg bør skaffe meg? :)

     

    -Bulle

    Kan ikke kalle meg ekspert, men sjekk ut "Telo's Addons" siden da kan du velge litt selv hva du vil ha :)

    Takker, skal sjekke den tidligere Telo lenken :)

     

    edit: Fant det jeg ville ha. Bra side. Takk igjen.

  6. ------

    Hilsen en som ikke slutter med visa på nett :D

    Å handle på nettet av "mindre synlige" firmaer er noe jeg styrer unna. Vet jo aldri hvaslags snusk som kan lure seg bak. Men å bruke VISA på kjente online spill føler jeg meg rimelig trygg på. Og så synlig og representert Blizzard er på nettet kan du føle deg trygg hos dem. Blir du snytt via betalingssystemet på WoW, eller et annet mmorpg for den saks skyld, kan du enkelt lage et oppstyr uten like.

  7. De tror jeg kommer til å misbruke kortet hvis jeg får vite nr. og sånn.. Snakk om tillitt til sønnen sin.. :mad:

    Dette kan løses enkelt hvis faren din taster inn kortnummeret første gangen uten ditt tilsyn. Etter det er lagret vil det KUN vises halve nummeret med xxxx innfelt på de 8 (?) siste feltene. Nettopp for å forhindre slik misbruk. Du vil aldri igjen kunne få vite hva som skjuler seg bak disse x'ene.

  8. Hmm her var det mye å velge mellom. Kan noen hjelpe meg med å finne den rette? Kanskje jeg sparer meg for en masse lete-tid...

     

    Jeg trenger en UI med 4 ekstra knapper nederst på venstre side, og en hel lang rekke (8?) på høyre side. Og hvis mulig (ikke et must), koordinater i høyre hjørne sammen med radaren. Vil ikke ha noen som helst andre duppeditter. Bugfri og helt uten virkning på ytelsen totalt.

     

    Noen av dere UI eksperter som har tips på hva jeg bør skaffe meg? :)

     

    -Bulle

  9. Heisann, har hørt mye snakk om WoW... Så fikk jeg se det ikke var kommet ut en gang, og at det bare var en beta ute! :ohmy:

    Og jeg har sett på andre forumer at folk har sagt det ikke er som Warcraft 3, dette er visst mer som Diablo... Stemmer dette?

    Og vil det være vært og prøve ut, og hvor mye koster det?

     

    THX! :D

    Tja...

     

    Battlegrounds blir akkurat som Warcraft 3. Her kan du for eksempel grave etter gull og løpe frem og tilbake til basen med det,- samtidig som dine allierte prøver å overta motstanderens base.

     

    Utenfor Battlegrounds arenaene vil du kunne leve livet normalt og gjøre hva du vil. Denne delen av spillet kan jo minne litt om Diablo.

  10. "Ja, da var det slutt for i dag, og nå blir det IDOL for dere fjortisser som fremdeles er våkne"

    Det der var nesten litt frekt :hrm::p . Er selv 14 år, men føler ikke at jeg er noe spesielt "fjortiss".

     

    Og du bare ler? du skulle skamme deg :p

    Var ikke ment som hets mot fjortisser fra min side,- men at programlederen fra Holmgang sier dette som avslutning er jo helt sprøtt... ;)

  11. Hei!

     

    Lurer på om man må registrere betalingsmetode den første mnd, siden den er gratis? Tenker mest da på vanlig kredittkort, om man trenger kortnr og alt liksom. Har mista alt av indentitetsmateriale, men har bestilt nytt kredittkort, men det har ikke jeg i hende før om 2 uker ca....så derfor jeg lurer:s

     

    Andre innspill på hva jeg kan gjøre?

    Vet ikke sikkert med WoW,- men på alle andre mmorpgs jeg har vært innom må du registrere kortnummer når du åpner kontoen - selv om du har første mnd gratis. Hvis det var slik med US release, så må du vel dette her også...

     

    edit: Må du vente 2 uker på kort er det vel verdt et forsøk å bruke gamecard. Det får du jo flere steder. Funker ikke det, så har du sikkert en god kompis som hjelper deg med førstegangs-registreringa ;)

×
×
  • Opprett ny...