Gå til innhold

delete_this_account

Medlemmer
  • Innlegg

    274
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av delete_this_account

  1. hmmm, enda et problem med mobilen min, den skrur seg av og på når jeg ringer til noen. Og dette til tross for full-ladet batteri. Hva burde jeg gjøre? Orker ikke å ha lånetelefon i 2 måneder til, så reperasjon er ikke aktuelt. Går det å heve kjøpet? Har både garanti og forsikring på den.

     

    Kjøpt på elkjøp på forus.

  2. Fikk nettopp ny innmat i min motorola t192, og noen ganger når folk prøver å ringe meg, får de ikke kontakt. Jeg har full dekning i de tidspunktene de har prøvd å ringe meg, men allikevel får de bare "mobilabonnenten befinner seg i et område uten dekning eller har slått av mobilen". Er dette et problem som er på andre mobiler også? Hadde samme problemet en gang i blant før jeg fikk ny innmat også.

     

    Hvis jeg ikke finner ut av det så skjer det sikkert noe med mobilen.

     

    Tips mottas med takk :)

  3. Flere tips hadde vært gøy å få inn

     

    2 krokodilleklemmer i stikk-kontakt og koble en over hver side på en 16-beina IC, (eller større)

     

    blanke germanium-transistorer m/230v smeller ****** høyt de også :yes:

     

    hvis du åpner et tv (m/strømmen AV) og tar av høyspentkabelen som går inn i skjermen (stikk skrujern med jordkabel kobla til jord inn først) så den er utlada, så kan du skru på tv'en og holde kabelen inntil jordinga i tv'en og få en 5-10 cm gnist (EKSTREMT FARLIG). Det er ca. 25-30000 volt der, ja..

     

    lad opp en kondensator til ca. 200v og si at du kaster den i badebassenget på skolen når de i klassen bader. og sjekk reaksjonen demmes, hehe.. (har aldri prøvd selv)

     

     

    TIPS HER GJØRES PÅ EGET ANSVAR.

  4. Har et par sveisebriller tror det holder plenty :yes:  

    brukte de forrige solfm. det var jo en for par tre år siden ( og ikke 50..??)

     

    En ting en IKKE bør bruke ; kikkert

     

    Ellers tror jeg det går bra med solbriller - så lenge man ser 5-10 sek om gangen.

    Det er det som er kluet - ikke stirre for lenge...

    :smile:

     

    Lurer på hvordan det blir med kikkert med sveiseglass foran? Kanskje 2 lag med styrke 10? Eller blir det det siste jeg ser?

  5. jeg har det problemet at nettverket blipper ut med jevne mellomrom, og er borte i ca. 2 minutter for så å funke igjen. (har 2 maskiner i lan tilkoblet adsl med hub) så dermed kan jeg ikke kopiere store filer mellom maskinene uten at jeg får brudd i mellomtida...

×
×
  • Opprett ny...