Gå til innhold

Dragoneer1

Medlemmer
  • Innlegg

    35
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Dragoneer1

  1. Multiplayer er confirmed merkelig gamer ikke fikk med seg det.

     

    Significantly the additional time will also allow us to implement the underlying technology for a much desired feature (thanks to your feedback!); a multiplayer campaign mode. An opportunity to participate in the 1 versus 1 multiplayer campaign mode beta will be made available to all Empire Total War buyers post release.

  2. Introen og konklusjonen i artikkelen skal backe opp hovedinnholdet i artikkelen. At inngressen er såpass negativ reflekterer ikke en så høy score.

     

    Dette viser til uinspirert og rett og slett dårlig journalistikk.

     

    Nå er jo også poengsystemet ganske på hodet, så en score på 7/10 er nesten litt lite hvis du skal sammenligne med andre spill. Jeg tviler på at du finner andre spill med såpass komplett multiplayer i tillegg til SP som har en så "dårlig" score. Men nok en gang vitner dette til at man har hoppet på bølgen "huff, enda et WWII spill." "Huff, dette kommer jo fra en alt for melket franchise til at vi kan foreta en objektiv vurdering." osv.

     

    Støttes, hvor uendelig mange modern warfare spill er det ikke på markedet? men likevel så klager man på ww2...

  3. Dette stemmer rett og slett ikke, du kan starte coop på hvilken som helst mission du vil, uansett om du har klart enspiller modusen eller ikke.

     

    Dette la jeg også merke til. Det er riktig som Dragoneer1 sier, man kan velge hvor man vil starte.

     

    Ellers ganske uenig i anmeldelsen, storyen er action pakket og de uendelige spawnene er mye mindre irriterende enn i cod4.

     

    Du kan umulig ha spilt særlig mye multiplayer. Spawnpoints i CoD5 er verre enn i CoD4. Mye... verre...

     

    har spilt mye cod5 multiplayer og storkoser meg, man slipper de helvetes chopperne, airstrikes og granat spam i search and destroy. Jeg har fortsatt også til gode å bli spawn campa i et hjørne av mappet med ingen utvei slik som i cod4 ;) Forøvrig har noobtubes fått sett en kraftig nerf :) Btw det du quota meg var fra singleplayer, altså når man får respawns i sp campanjen

  4. Det som derimot momenter med samarbeidsmodusen som er langt mer irriterende. Til tross for at man på en kveld pløyer seg gjennom halvparten av brettene samme med en kompis, kan man ikke begynne å spille der man sluttet igjen neste dag, med mindre man har klart det aktuelle brettet i enspillermodus. Fryktelig bakstreversk hvis man gradvis går gjennom spillet på en av de hardere vanskelighetsgradene, og vil ha en morsom stund i samarbeidsmodus på et av brettene som ligger lengre ut.

     

     

    Dette stemmer rett og slett ikke, du kan starte coop på hvilken som helst mission du vil, uansett om du har klart enspiller modusen eller ikke. Ellers ganske uenig i anmeldelsen, storyen er action pakket og de uendelige spawnene er mye mindre irriterende enn i cod4. Zombie, deathcards og coop mode burde vært mer vektlagt og summa summarum synes nå jeg at det burde hatt minst samme karakter som cod4, siden multiplayer ikke er forandret i stor grad, (tilogmed kanskje forbedret imo) og at man faktisk har et par nyvinninger som hjelper på gjennspillbarheten. 9 av 10 lett. Merker meg foresten at anmelder kaster seg på slakt alt som er ww2 vogna :/

  5. håper på litt variasjon, Battle of poltava for eksempel, det avgjørdende slaget i svenskenes feilslåtte invasjon av russland http://en.wikipedia.org/wiki/Battle_of_Poltava

     

    Ellers så er sjuårskrigen den skikkelige store konflikten på 1700tallet http://en.wikipedia.org/wiki/Seven_Years%27_War, som på mange måter var en verdenskrig, rossbach og minden samt kanskje et slag fra nord amerika som for eksempel battle of Carillon http://en.wikipedia.org/wiki/Battle_of_Carillon

  6. Uenig med omtrent alle punkt som dere sier :p Men anyways, coop 4player campaign er en stor forbedring som jeg gleder meg til, samtidlig er jeg historisk interessert, så jeg liker å kjempe gamle episke slag :). Våpnene fra ww2 er i min mening også tuuusen gang tøffere, og arty er kanskje op på de man treffer, men slik som tdm i waw er laget er det vanskelig å bli spawnrapa på samme måte som i cod4....Hunder er np i forhold til treffe allt med 100% accuracy chopperet i cod4. Smgs er gode, men det var de også i cod4, tanks er jo ikke OP i det hele tatt, lett som pokker å drepe.. Tydelig at treyarch har lært sin lekse :). Om de nå bare lager en utrolig tøff story så er jeg mer enn solgt iallefall :)

  7. jeg må si meg enig med de fleste andre her:

    1. War, makan til pvp system finnes ikke i mmos per dags dato, ellers liker jeg animasjonene og abilityene kjempegodt, ingenting er som å bruke charge! abilityen til white lion og se alle squishiene springe for livet :grin:

     

    2. Wow, spilt dette siden det kom ut omtrent og har hatt mange episke opplevelser som ragnaros, nefarian, twin emperors og cthun. Though jeg synes spillet har tapt seg i det siste, og det er bare ikke like morro lengre.

     

    3. Aoc, kom til level 40 før jeg gav opp, villaene var bare tragiske, og quests fantes ikke, pvp så jeg også minimalt av, men værst var like vel instance systemet....at fienden kan bare stikke til en annen instance for å slippe unna ble for meg bare helt latterlig.

  8. warhammer har egentlig klart å gjøre alt som aoc prøvde på, samtidlig som det har mye av det beste fra wow ;) Ikke la dere skremme over at det er pvp sentrert, det er bøttevis med pve stuff å gjøre, har blant annet kjørt instanser på lvl 14 med syk loot. Levlingen er som en lek, man stopper aldri opp og tenker, jøss....hva skal jeg gjøre nå som jeg er tom for quests. Jeg har sånn ca gjort 50% av elf t2 zone, som betyr at jeg har 5 levler å gjøre ferdig 2 andre t2 zones pluss resten av elf zonen ;)

     

    I Rvr har de også gjort mye rett, man får bøtter av experience av å gjøre scenarios og delta i open rvr, du ser på kartet når fienden angriper keeps blant annet slik at man kan stikke å defende, (vi angrep i går med rundt 20stk bare for å bli ambusha av et destruction guild når vi angrep keep lorden :D) bolster featuren gjorde alle som join angrepet til lvl 18, noe som er utrolig kjekt siden alle da kan delta :)

  9. "Your CD-Key has been correctly registered. It also gives you access to the following components which have been activated:

     

    Head Start licence

    Head Start Collector's Edition period (14/09/2008 to 01/10/2008 included)

     

    Certain components could not be activated because they are incompatible with your account. We would like to advise you that those keys can be used to activate products on another account.

     

    The WAR Team

    "

     

    Jeg lurer på hva det siste betyr : "Certain components could not be activated because they are incompatible with your account. "

     

    Noen som har en aning ?

     

    Det betyr sikkert at du ikke har skrevet inn den siste koden din som gir deg inngame itemene enda ;)

  10. eg sier ikke at spillet skal få automatisk 10, men det for da være måte til subjektivitet, hadde anmelderen hatt et snev av objektivitet i seg ville han gitt det høyere karakter slik som alle andre fagutdannede på dette feltet har gjort

    Si meg, hvor kan jeg ta master i spillanmelding?

     

     

    http://www.idg.no/computerworld/article41684.ece

     

    ellers finnes det noe som kalles journalistikk

  11. latterlig karakter når man ser hva andre anmeldere har gitt spillet(...)

    Det er ikke alle anmeldere som ser på hvilken karakter andre, kanskje store eller kjente, anmeldere har gitt, og tenker «jeg får vel gi spillet en 10/10 siden alle andre gjør det».

     

    Ville du ikke stilt spørsmålstegn om 4 dommere i for eksempel skihopprenn hadde gitt en hopper 20 i stil og så hadde den siste gitt han 11,5? Jeg sier ikke at spillet skal få automatisk 10, men det for da være måte til subjektivitet, hadde anmelderen hatt et snev av objektivitet i seg ville han gitt det høyere karakter slik som alle andre fagutdannede på dette feltet har gjort, han tar jo ikke opp en dritt om spillet omtrent, alt han snakker om er den sure stemningen i stua hans og historien til spillet. Han tar ikke opp noe, hverken grafikk, lyd og påstanden om at det ikke er noen nyvinninger er bare teit, var det fler nyvinninger i halo3 for eksempel? Hva mener du de skulle gjort? gjort det om til fps? nei vettu hva

  12. latterlig karakter når man ser hva andre anmeldere har gitt spillet, metacriticen ligger på 94, noe som er ekstreeemt høyt med tanke på at det er gjennomsnittet fra alle kjente anmeldere. Denne anmeldelsen er noe av det dårligste jeg har lest på gamer på lenge, anmelderen nevner hverken musikken (som er laget av japans beste komponister) eller ssbbs utrolige dybde når det kommer til modes, muligheter og ekstra materiale.

     

    Virker på meg som om anmelderen her har blitt eid av andre spillere spør du meg og dermed dømmer hele spillet derav :roll:

     

    Dette er faktisk en av de laveste karakteren dette spillet har fått av anmelderere over verden....

  13. mange som tror stillehavskrigen tydelighvis er prikk lik det europeiske teateret, faktum er at stillehavskrigen var totalt forskjellig, her har vi jungelkamper, vi har heftige naval combats, desperate japanere som gjør alt for keiseriket, vi har britenes desperate kamp om singapore, en kamp som faktisk ble britenes største nederlag igjennom tidene, vi har mulighet for å spille kineserne for eksempel og sist men ikke minst har mange kjente og lite brukte slag som, iwo jima, pearl harbour, midway, phillipinene, singapore, nanking osv. Vil dere virkelig bytte dette mot å plaffe et par tafatte terrorister? :grin:

  14. for dere som vil teste dette spillet så ligger det en demo på hjemmesiden deres, du kan spille det på engelsk så språk er ikke noe problem :thumbup:. Når det kommer til spillet er det meget avansert, men jeg synes det var morsomt, du må stille vinger rett, du må fylle riktig mengde bensin, vekt, velge rette førere, trening og motorer osv. Løp kvalikker og treninger, går på samme måte som Fm/Cm omtrent du ser firkanter som kjører rundt på banen, pluss en tv skjerm i høyre hjørne hvor du kan se tv sendinga.

     

    Førere og Biler er selvsagt falske, men dette kan du edite i full version, banene derimot er ekte.

×
×
  • Opprett ny...