Gå til innhold

tOmma-

Medlemmer
  • Innlegg

    528
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av tOmma-

  1. Jeg bor i Sarpsborg, og jeg var ute ved Borge Varde i natt - fikk ikke tatt bilder, da batteriet på kameraet sviktet.

     

    Er det noen som vet om noen fine steder med minimal lysforurensing i området (ettersom Borge er forurenset med lys fra både Fredrikstad og Sarpsborg...)?

    Skulle tro det hadde vært lite med lysforurensing ute på Rokkeveien, ved Skjeberg kirke (mot Rokkeveien) eller ved Børtevannet, Spesiellt sistnevnte.

    Men, det ser ut som om det er for overskyet til å kunne nyte Nordlyset idag, men det kan kanskje endre seg senere utpå kvelden/natta?

     

    Takker, hadde faktisk tenkt på Børtevannet selv :)

     

    Fikk vite om et ganske godt sted av min far - Lindemark ute ved Ise. Er et gammelt utkikkstårn der, ca 15 minutters gåtur innover i skogen. Rimelig mørkt der ute, ifølge han far.

     

    Får foreløpig bare vente og hvordan været er i løpet av den neste timen... ergerlig at været ikke er med oss i dag.. :)

     

    Edit:

    Så langt ser det bra ut skymessig, så jeg skal forskyve døgnrytmen ytterligere og se om jeg får med meg dette i natt.

     

    Hvor lenge av gangen er nordlyset der? Bør jeg sitte på taket med kameraet satt opp og i posisjon hele tida, eller har man som regel noen minutter til å reagere?

     

    Nordlyset er der hele tiden, men det varierer veldig i styrke. Noen ganger ser man nesten ingenting, andre ganger blusser det kraftig opp og blir til et skikkelig lysshow. Anbefaler at du bare bruker lang lukkertid (20-30 sek) og samtidig håpe på å få DET blinkskuddet :)

  2. Jeg har samme spillestil som trådstarter. I tidligere GTA-spill råkjørte jeg, drepte folk og hadde det morsomt.

     

    Nå tar jeg KUN taxi når jeg skal et sted, da jeg simpelthen ikke gidder å kjøre så og så langt bare for å komme meg til et oppdrag. $50 er jo ingenting å betale, når man har godt over 25 000 dollar i banken :)

     

    Når jeg en sjelden gang kjører (i forbindelse med oppdrag, eller bilstjeling for en viss person), passer jeg på å ikke kjøre på fotgjengere. Om jeg gjør det, kjører jeg rett til bilvaskeriet for å få bort blodet på panseret og deretter en tur til Pay'n'Spray.

     

    Jeg dreper bare folk om jeg må. Hittil har jeg faktisk bare skutt folk jeg har blitt bedt om å henrette gjennom storylinen - ganske stolt! :D Men da er trafikkofrene ikke medregnet...

  3. Fikk 3. grads forbrenning av kaffesøl på brystet og høyre arm for noen år tilbake, lite gøy.

    Knakk halebeinet da jeg tryna temmelig stygt på snowboard.

     

    Har brukket halebeinet tre ganger nå, pga samme årsak som du. Måtte ta røntgen for ikke så lenge siden, og den er temmelig deformert :!:

     

    - Ellers har jeg tråkket på en nagle og noen spikre (ikke samtidig da).

    - Jeg ble også slått ned av noen idioter og lå på sykehus i en uke med enorme hevelser - de så ut som klumper - over hele kroppen. De måtte faktisk åpne noen av klumpene for å tappe dem for verk.

    - Skulle bare hoppe ned et par trinn ned trappa som fører til Vaterlandspassasjen i Oslo (ved Oslo City/jernbanetorget) og skalla hodet rett i en utstikkende kant i taket der. Førte til sprekk i skallen og ryggskader, ettersom jeg føyk rett ned trappa med ryggen først.

×
×
  • Opprett ny...