Gå til innhold

spøkelsen

Medlemmer
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av spøkelsen

  1. En annen fordel med å kjøpe i butikk, foreksempel Lefdal, er at hvis det er noe bugg med telefonen kan du gå inn og få ny på dagen. Isteden for å skrive mail, sende telefonen tilbake og vente lenge. Det er en stor fordel. Kjøpte akkurat N73 og den første jeg fikk hadde en sowftware feil. Jeg kan ikke gå veldig lenge uten mobil og da var det greit å kunne få ny på dagen.

  2. Vil anbefale Agile Messenger for symbiantelefoner som N73. Den er veldig mye bedre enn samtlige java-klienter på markede, og den er gratis :) Den har også en traffic counter hvis du vil holde oversikten over hvor mye penger du bruker.

    6658883[/snapback]

     

     

    Men agile messenger kan du ikke kjøre i bakgrunnen mens du gjør andre ting, multitaske. Spørsmålet mitt er: kan du det med andre messengere?

  3. Nå har jeg funnet ut at jeg kan få N6630 til den nette sum av 2150 med telenor privat +. Det er hundre kroner mindre enn det koster for d500 med samme abonoment. Dette forvikler problemstillingen min videre da jeg ikke kan bestemme meg.

    Nå har jeg altså to telefon er til cirka 2000 kroner og begge er bra. Burde jeg vektlegge at det er forbanna billig med 6630 til 2150?

     

    Mvh. spøkelsen

  4. Men hva kan en gjøre i praksis med 6630 som en ikke kan gjøre med d500. skal ha et annet abn. enn telenor så se vekk fra 3g.

    Mulitasking er en fin ting, det er jeg enig i. minnet på 96 mb (d500) er helt greit for da slipper jeg å bruke penger på å utvide det. sparer et par hundre der, pluss at jeg gir 2200 for d500 mot 3200 for 6630.. Bottomn line dette blir en telefon jeg bytter ut om et år (maks) og føler ikke 3g tilbudet gjerne er veldig bra enda.

    Med hensyn til prisen syns jeg derfor at en får en del mer ut av d500 enn 6630.

    spm: Til 6630 har jeg funnet programmer som jeg kan styre musen på dataen, veldig praktisk når jeg bruker projektoren. tror noen det finnes tilsvarende app. til Samsung sin kanidat?

     

    takk for svar. :thumbup:

  5. To bra mobiler. begge har fordeler på den andre. Men hvilken bør jeg kjøpe?

    :hmm:

    3g er ikke viktig for meg..

    Det at 6630 er smartphone er vel og greit, men er det ikke tilsvarende programvare til d500? Viss jeg foreksempel vil styre musa til pcen med d500, er ikke det mulig?

×
×
  • Opprett ny...