Gå til innhold

Froskens Far

Medlemmer
  • Innlegg

    39
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Froskens Far

  1. Fett gjort å sitte og laste ned i kantinene, da det er eneste brukbare tilbudet mtp internett i forsvaret. De andre kommer til å elske deg når det tar 2 min å laste vg-nett :)

    Dette og at du i tillegg antageligvis har har skrevet under en avtale angående nettbruk ved leiren gjør at jeg vil anbefale på det groveste å gjøre unna nedlastingen mens du er hjemme på perm. Det er slett og rett ikke verdt risikoen å tøye disse reglene.

  2. Har dere HD-tuneren til canal digital da? (Sortfarget).

     

    Klart det, som jeg skrev, funket flott tidligere, så sent som igår :)

     

    Men idag var det bare 2 svarte kanaler.. :(

    Samme her. Så vidt jeg har forstått er det meningen at alle Canal Digital-abonnenter (kabelkunder med grunnpakke) og HD-dekoder skal få tilgang til alle kampene i HD.

     

    Jeg stusser over at det er svart bilde, for det kommer jo en melding på alle betalingskanalene jeg ikke har (f.eks. TV2 sport), og jeg har ikke sett noe om at tilbudet bare gjelder de to første gruppespillrundene. Akk ja, det er jo moro læll.

  3. Det kreves studiekompetanse så vidt jeg husker, men du skal ikke bekymre deg så alt for mye for det. De ser først og fremst etter de rette lederegenskapene, og dersom du f.eks. ikke har bestått alle fag fra vgs vil de som regel legge til rette for at du får tatt det i tjenesten. Mitt inntrykk er at de fleste som ønsker befalsutdanning er i stand til å oppnå det, men det krever naturligvis svært stor innsats, for noen mer enn andre. (Så å si) alle kan etterkomme de fysiske kravene, og de psykiske er foruten en viss lederevne at du er frisk i hodet.

     

    Utover vandel o.l. tror jeg det meste kan ordnes i løpet av førstegangstjenesten.

  4. Er det noen som har oversikt over hvorvidt fotball-EM neste år vil bli sendt på allment tilgjengelige tv-kanaler? Jeg har hørt snakk om både TV2 sport og canal plus. Det er naturligvis min drøm å få kampene kommentert av Arne Scheie, men det er vel å håpe på for mye.

  5. God guide. Jeg vil også nevne EP7, som antydet av navnet ikke et egentlig album, men det varer nå i en time. Jeg synes det er en god blanding av det melodiøse fra deres tidligere utgivelser og det mer kompliserte, industrielle lydbildet på deres nyeste.

  6. Vil befalsskole gi "rentestopp" på studielån? Altså at renten ikke løper, på lik linje med når man går på vanlig skole.

    8791229[/snapback]

    Befalskolen er vel innlagt i førstegangstjenesten de fleste steder nå, dvs at du tar BS-opplegg ved siden av den vanlige tjenesten og blir sersjant når de andre dimmer. Du har rett til rentefritak for førstegangstjenesten, men dersom du tar BS-utdanninga har du vel til hensikt å virke som befal i pliktåret, dette er arbeid så da får du ikke noe dekket. Men på den annen side tjener du jo ganske bra.

  7. David Letterman-show/Late show - Amerikansk talkshow med David Letterman og gjester fra studio i New York. De mest ettertraktede stjernene innen film, tv, teater, musikk, politikk og sport lar seg intervjue av den populære talkshow-verten.

     

    Tror ikke det går lenger nå, før nyåret gikk det hver dag...

    Det var vel dette du tenkte på?

    8024639[/snapback]

    Det var nok Curb Your Enthusiasm med Larry David som allerede foreslått han tenkte på. Larry David er han George i Seinfeld er løselig basert på.

     

    Mr. Show er skikkelig bra, det samme er Tom Goes To The Mayor. Tim and Eric Awesome Show, Great Job er et veldig morsomt program som går nå for tiden på Adult Swim, ny episode kan ses på adultswim.com hver fredag.

     

    Apropos Mr. Show, dette synes jeg er en av de morsomste serier noensinne, men det har nok aldri vært vist på norsk TV. Til informasjon er David Cross, han som spiller Tobias Funke i Arrested Development en av skaperne. Som din lege vil jeg på det sterkeste anbefale deg å sjekke det ut. Se wikipedia eller til og med http://www.bobanddavid.com/. Til lykke!

  8. Av de allerede nevnt har jeg sansen for Bill Hicks, Bernie Mac, George Carlin, Louis CK, Richard Pryor, Chris Rock og Eddie Murphy.

     

    Min absolutte favoritt for tiden må være David Cross. Andre gode komikere er Patton Oswalt, Brian Posehn, Zach Galifianakis, Mitch Hedberg, Sarah Silverman og sikkert en del jeg ikke kommer på akkurat nå.

  9. Når jeg var på sesjon tok jeg den synstesten. Uten brillene så jeg ikke engang de største bokstavene. Da jeg ble kalt inn halvannet år etter og jeg tok denne testen igjen, med akkurat samme resultat skrev han "tjenesteudyktig" med en gang.. Men da hadde jeg ordnet med permisjon fra studiene og alt det derre så jeg fikk kranglet meg med alikevel, selv om legen var veldig skeptisk fordi jeg ikke ville være i stand til å finne fram selv dersom jeg skulle miste brillene ute i felt. Noe liknende holdt faktisk på å skje da vi gikk i skauen med vernemaske (som jeg ikke kunne ha briller i), jeg mistet etterhvert synet av resten av laget, men greide å finne fram ved hjelp av roping... :)

  10. Av en eller annen grunn innbiller jeg meg at det opprinnelig stammer fra fekting-sporten.

     

    Når en person får inn en touch (poeng) på den andre, har han en touché..

     

    aner ikke hvorfor jeg tror det, men det kan jo hende jeg har hørt det.

    6968703[/snapback]

    Jeg tviler på at det stammer fra fekting, men hvis du har spilt Monkey Island 3 har du det kanskje derfra, der "Touché" er en av replikkene du kan bruke i fornærmelseskonkurransen, som billedgjøres nettopp ved fekting.

×
×
  • Opprett ny...