Gå til innhold

Itchy

Medlemmer
  • Innlegg

    44
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Itchy

  1. Var dette en ryddig måte å håndtere saken på? En ryddig måte hadde vært å gi noe til alle som har sagt noe om saken på forumet her. Altså alle som har irritert seg over å ikke ha funnet henne.

     

    Hvorfor vant disse som vant? De hadde jo ikke funnet Ruby. Var det de som skrek høyest?

     

    Nei dette var dårlige greier. :nei:

    hmmm man kan jo ikke dele ut premie til mange hundre, selv om man har bæsja på leggen..

  2. fikk denne i dag, er ikke helt fornøyd, har stilt inn på srgb men bildet er alt for lyst liksom, blir feil når jeg stikker det mørkere, ting blir da bare utydelige. Synes også at noen spill blir så mørke å feks i windows så er det kjempe lyst.

     

    det skal dog sies at jeg ikke har kjøpt DVI kabel enda, men det har da ikke såå mye å si?

     

     

    uansett takk for svar

  3. At hun er ute etter penger faller på sin egen urimelighet, hun er da god for mer enn alle dere her til sammen ganger 10.

    Da lurer jeg på hvorfor ho ble sammen med Røkke! Han er en gammal fyr... ingen vil være sammen med en sånn fyr frivillig.

    jenter er tiltrokke av kjente folk+ menn med stor suksess

  4. sitter å lurer litt på åssen "plass" i livet folk her på hw.no er.

    Selv er jeg 21 år gammel student som bori kristiansand sentrum med et medstudent, er nå singel etter dama slo opp for ca 3 måender sia(sammen i nesten 3år) den lille hora! Jeg studerer økonomi på hia(dvs jeg driver mest dank, så blir ikke så mye studering.. men offisielt, er det det jeg driver med)

     

    dere da?

  5. Ikke vær usikker på deg selv!

    Hvis du utstråler selvsikkerthet så er det et pluss...

    Men, men... Noen jenter liker å playe litt så hvis de svarer nei første gangen trenger det ikke å være over, de liker bare å få oppmerksomhet

    det var vi et bra navn på :) luremus

  6. skjenk ho, si det er svak sprit som smaker vondt(gi noe noe sterkt) få ho gå å full(ikke for full)..

     

    så er det bare å kjøre på :).

     

    hvis ho da LIKER deg så er du så godt som sammen med ho. Hvis ho IKKE liker deg godt nok, dvs at du på forhånd må få ho til å like deg. Har du nok drete på draget..

  7. enig at Sony har masse smooth ultra-portable pcer, men etter min mening er det ikke så viktig om lap'n veier 2,5 eller 4 kg.. når han ser på Acer ferrari, tror jeg han er ute etter rå kraft og ytelse. Han spurte også om det fins noe råere, og da kom jeg med en laptop som er hakket kraftigere.

     

    Edit: og tolke ordet rå, er fullt lovlig ;)

    meg og deg tenker svært forskjelling da. Altså på stasjonær pc er det ytelse som teller(bær også være stille)

     

    men med en bærbar så er det at den er fin å se på, tynn, bra skjerm, osv som teller. Å mange er det som sitter å spiller doom3 og hl2 på en bærbar uansett?, så jeg kommer til å kjøpe en 600-700hmz bærbar trenger ikke noe mere. Det er KUNN spill som krever noe mere av pcn(hvis du ikke har veldig spesielle behov)

  8. altså jeg har de siste årane sotte forann en sony 19 tommers Trinitron skjem med flatt bilde. NÅ har jeg altså kjøpt en 17 tommers lcd, slo til på 2995 tilbudet til netshop å skaffa meg NEC 1770NX.

     

     

    Nå i ettertid mens jeg venter på skjermen har jeg litt nervner.. heh. altså har hørt at en 17 tommers LCD er som en 18 tommers vanelig CRT, å jeg synes ikke akkurat min 19 tommer er stor..

     

     

    er 17 tommerd LCD lite? jeg er ikke så stor kraven men må jo kunne se alt greit.

     

    deres meninger? erfaringer?

×
×
  • Opprett ny...