Gå til innhold

klammeform

Medlemmer
  • Innlegg

    20
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av klammeform

  1. Det virker ikke akkurat som Microplex lider noen nød når det gjelder omsetning.

     

    Gasellelisten fra DN.no

     

    Gasellelisten til Dagens Næringsliv er kort fortalt en oversikt over de norske bedriftene som har hatt størst prosentvis økning i omsetning. Microplex havnet på en 8.plass med 1831,6% økning i perioden 2000-2003. Det er mulig dette har en sammenheng med det tilnærmede monpolet Microplex har hatt på mange produkter og derfor de høye prisene.

     

    Så tror ikke det vil skade med litt konkurranse fra komplett.no på disse Lian-Li kabinettene. ;)

     

    -klammeform-

     

    Edit: skriveleif

  2. Excelsion: Det er jo ikke så lett å vite hvor lenge man skal lade når bruksanvisning og selger sier to helt forskjellige ting. Men problemet er uansett løst. Jeg ladet den nye mobilen i 15 timer og da er jeg ihvertfall på den sikre siden...

     

    takk for alle tilbakemeldingene!

     

     

    .klammeform.

  3. Jeg har nettop fått meg Samsung E330 og har satt den til lading.

    I brukermanualen står det at en full utlading av batteri tar ca. 130 min.

     

    Spørsmålet mitt er om dette stemmer? Tar det virkelig så kort tid å lade opp en ny mobiltelefon? Jeg har nemlig hørt at man skal lade i 12-13 timer første gang man lader en mobiltelefon.

     

     

    -klammeform-

  4. Dette er en tråd hvor folk kan poste de morsomste reklamefilmene, både norske og internasjonale, og/eller link til sider med reklamefilmer.

     

    Jeg for min del har mange favoritter, bl.a rema1000, norsk tipping osv. Og så er det en del andre morsomme som jeg så på "commercial breakdown" på nrk for en stund siden.

     

    Jeg vet ikke helt hvor jeg skal leite for å finne morsomme reklamefilmer, så noen linker og tips hadde vært greit...Evt. link til hvor man kan laste ned episoder av "commercial breakdown"...

     

     

    -klammeform-

     

    Edit: vet det blir litt rar tråd iogmed at jeg ikke har noe bidrag selv, men jeg håper noen andre her på forumet kan bidra!

  5. Jeg har hatt "Chess Move" i noen måneder nå og er forsåvidt fornøyd. Men idag logget jeg inn på "min side" på chess.no og da så jeg at det var kommet et nytt abonnement som het "Chess Easy".

     

    Litt nærmere sammenligning av de to abonnementene viser følgende:

     

    Månedsavgift - Ringepris - Oppstart - SMS

    ChessEasy 0,- 0,99 0,59 0,48

    ChessMove 25,- 0,99 0,59 0,54

     

    Hva er poenget fra Chess sin side å ha to nesten identiske abonnement der det ene er billigere uansett hvor lite eller mye man ringer. Det er mulig det er noe jeg har oversett, men det virker for meg som om Chess lurer de som har Move abn. Hvorfor kunne de ikke bare redusert prisen på Chess Move istedenfor?

     

    Vet det er litt off topic men jeg lurte veldig på akkurat dette.

     

     

    -klammeform-

     

    Edit: skriveleif

  6. Ja, kanskje jeg bytter allikevel. Det eneste jeg er litt skeptisk til er at Mobyson ikke har kundeserivce per telefon.

     

    Og foressten en annen ting med Chess. Jeg har hatt "Chess Move" i noen måneder og da jeg for noen dager siden logget meg inn på "min side" så jeg at det var kommet et nytt abonnement som het "Chess Easy".

    Litt nærmere sammenligning av de to abonnementene viser følgende:

     

    Månedsavgift - Ringepris - Oppstart - SMS

    ChessEasy 0,- 0,99 0,59 0,48

    ChessMove 25,- 0,99 0,59 0,54

     

    Hva er poenget fra Chess sin side å ha to nesten identiske abonnement der det ene er billigere uansett hvor lite eller mye man ringer. Det er mulig det er noe jeg har oversett, men det virker for meg som om Chess lurer de som har Move abn. Hvorfor kunne de ikke bare redusert prisen på Chess Move istedenfor?

     

     

     

    -klammeform-

     

    Edit: ble litt kluss med prisoversikten.

  7. Jeg vurderer å bytte fra Chess abonnement til Mobyson abonnement. Grunnen er at Mobyson ikke har månedsavgift og dessuten er ringeprisen lavere. Jeg ser at de også har gratis innmelding i desember.

     

    Men jeg er derimot litt tvilsom på hvordan kundeservicen hos mobyson er. Jeg føler det er mange lavprisselskaper som enten går konken etter en stund eller har en helt elendig kundeservice.

     

    Så er det noen her på forumet som kan dele sine efaringer med mobyson og byttet til denne opertatøren?

     

    Er det verdt bryet for å spare rundt en femtilapp i måneden?

     

     

    -klammeform-

  8. Jeg vil først understreke at dette overhodet ikke er noe reklame for microplex i noe forstand. Grunnen til at jeg poster er fordi jeg vil komme med et eksempel på en webshop som har satset på en egen "nisje" innen pc-salg og gjort det veldig bra, til tross for den stadige økende markedskonkurransen.

     

    Jeg har selv aldri handlet hos microplex, men sånn som jeg har forstått det så driver de med salg av diverse utstyr til "pc-modding". Det jeg alltid har lurt på er hvordan slike netshoper overlever med det store prispresset som er i IT-markedet idag.

     

    Jeg ble derfor svært overrasket da jeg kom over Gasellellisten til Dagens Næringslivs nettutgave. Gasellelisten er kort fortalt en oversikt over de norske bedriftene som har hatt størst prosentvis økning i omsetning.

     

    Microplex havnet på en 8.plass med 1831,6% økning i perioden 2000-2003.

     

    Gasellelisten fra dn.no

     

     

    Det jeg vil vise er at det går an å drive netshop uten å følge i fotsporene til de store (les: komplett.no, mpx.no, psdata.no osv.).

     

    Jeg beklager hvis dette har vært oppe før i en annen tråd, og jeg gjentar enda engang; jeg har ingen som helst forhold til microplex utenom at jeg vet hva de driver med.

     

     

     

    -klammeform- :cool:

     

    Edit: leif + tilføying

  9. Trenger hjelp til å finne en julepresang til meg selv. Skal ha en Mp3 spiller med flashminne som skal brukes på skolen og til trening.

     

    Type: Flashminnebasert

    Minne: 256mb eller 512mb.

    Radio: Ja.

    Display: Ja.

    Driverløst: Helst, men ikke nødvendig.

    Batteritid: Så mye som mulig.

    Overføring: USB/Firewire.

    Design og brukervennlighet: Viktig.

    Merke: Iriver, Asono, eller annet.

    Prisklasse: 800-2000 kr.

     

    På forhånd takk for all respons!

     

     

    Mvh klammeform :D

×
×
  • Opprett ny...