Gå til innhold

ThorIIII

Medlemmer
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av ThorIIII

  1. Ved bruk av satelitt har du flere muligheter:

     

    - Bruk av DVB-S TV-kort

    - Bruk av Dreambox som styres av MP

    - Styre den dekoderen (STBen) du allerede har vha IR-blaster (følger med MCE fjernkontrollen). Blir da analogt TV-kort med s-video inn = kvalitetstap.

    8590557[/snapback]

     

    Spragleknas -takk for svar.

    Er det noen som har et fungerende oppsett med sat. tuner og ir-blaster, som kan gi litt info om hvordan dette konfigureres. hvor mye kvalitets tap kan det bli, når sat tuneren idag kobles direkte til tv via scart, kontra kobles til htpc via s-video, og htpc til tv via hdmi?

  2. Som ny bruker av MP har jeg en del "funderinger". Nå bruker jeg MP kun til å spille av film og musikk fra mediaserveren min. Siden jeg har parabol opplegg i huset så får jeg desverre ikke utnyttet MP til sitt fulle nå det gjelder bruk av TV kort.. Men så slo det meg at det må jo kunne gå å skifte kanal på f.eks en dreambox med MP. Med en dreambox tilkoblet nettverket så kan man jo skifte kanal via f.eks en bærbar pc, da må de jo kunne gå an å skifte kanal via MP?

     

    Og neste spørsmål blir da, kan man da skifte kanal på en vanlig sat tuner via en ekstern IR sender som er tilkoblet HTPC'n? Har noen vært borti noe lignende?

  3. Jeg har kjøpt et MSI K9AGM2-FIH hovedkort som er tengt brukt i en HTPC, oppsettet fungerer tilsynelatende OK, men jeg får ingen lyd fra HDMI utgangen på kortet. Der hvor det skal komme lyd hører jeg bare litt susing/støy i høytalerene.

    Alle drivere ble instalert korrekt.

     

    Jeg har oppgradert drivere og BIOS til siste versjon, forsikret meg om at alle instillinger i lydopsettet er korrekt og at "HDMI lyd ut" er aktivert.

     

    jeg har også vært inne på MSI sitt forum å postet men har ikke kommet noe lengere, http://forum.msi.com.tw/index.php?topic=107550.0

     

    Gode råd mottas med takk.

    8554147[/snapback]

     

    MSI la ut nye drivere i dag.. nå funker alt greit

  4. Jeg har kjøpt et MSI K9AGM2-FIH hovedkort som er tengt brukt i en HTPC, oppsettet fungerer tilsynelatende OK, men jeg får ingen lyd fra HDMI utgangen på kortet. Der hvor det skal komme lyd hører jeg bare litt susing/støy i høytalerene.

    Alle drivere ble instalert korrekt.

     

    Jeg har oppgradert drivere og BIOS til siste versjon, forsikret meg om at alle instillinger i lydopsettet er korrekt og at "HDMI lyd ut" er aktivert.

     

    jeg har også vært inne på MSI sitt forum å postet men har ikke kommet noe lengere, http://forum.msi.com.tw/index.php?topic=107550.0

     

    Gode råd mottas med takk.

  5. Jeg har kjøpt og bygd en "PC i deler" fra komplett (PC i deler - Intel S775 Celeron D 2.66GHz EM64T, 512MB,VGA,80GB,CD-R/RW).

    Maskinen fungerer den, men problemet er at, når jeg avslutter

    windows (win2k) for å slå av maskinen, så stopper ikke powersupplyet/viften, viften på prosessoren stopper heller ikke før jeg slår av powersupplyet med on/off knappen bak på poweret. Jeg har flashet BIOS tilsiste versjon uten at det løste noen ting. Har også forsikret meg om at alt under strømalternativet i kontrollpanelet er riktig.

     

    Er det noen som kan hjelpe?

  6. Hei folkens,

     

    Jeg har et problem med mitt lille hjemme nettverk, jeg har 2 maskiner som bruker filsystem FAT(kjører hennholds vis win2k og win 98). Den 3. maskinen en IBM laptop med win2k kjører NTFS på en partisjon og FAT på en partisjon. Overføring av filer fra de 2 andre maskinene fungerer utmerket. men overføring av filer fra IBM til de 2 andre maskinene er utelukket??. Maskinene "Fryser" og jeg får til slutt en melding om at "Stien eller banen er for lang".

     

    Noen som kan hjelpe meg??

×
×
  • Opprett ny...