Gå til innhold

McMental

Medlemmer
  • Innlegg

    92
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av McMental

  1. well, jeg er enig i at det du sier er en god ide. det kommer helt an på hvilke type spill du spiller, jeg bånner Mass effect 2 og dragon age med mitt 5770, kjører medium på starcraft 2 (uten at jeg i det hele tatt har giddi å prøvd noe høyere). Jeg har en 24" som rusler på 1920x1200 i begge disse spillene samtidig som jeg har en liten 15" til å se tv-serier på gående ved siden av. Bare husk at en større skjerm (24"?) er forferdelig stor vis du må sitte veldig nær den :)- Spiller du mye FPS'er ala bad company og denslags.. så er nok 5850 kortet veien å gå vhis du liker at ting ser anstendig ut.

     

    kjøp gjerne ett bedre hovedkort, no ala- dette kanskje? så kan du tilogmed kjøre ett til 5770 etterhvert i 2*8x crossfire.

  2. Vi kan slutte å kjøpe Ubisoft spill. Neppe med de titlene som ligger å lurer i horisonten. Ønsker jeg Ubisoft nord og ned? Nei, jeg liker hva de gjør. Støtter jeg retningen de har tatt med økt beskyttelse? Nei. Kan jeg gjøre noe med det? Nope.

     

    well, det er mange som påstår at de slutter å kjøpe ubi spill nå (hvor mange av disse jeg tror på er en annen sak). Og jeg er en av dem, dvs jeg klarer meg uten settlers selv om det er nesten litt trist, og tatt i betraktning hvor utrolig bedritent jeg synes Assassins creed 1 var så gidder jeg ikke bry meg med 2'ern. Splinter cell derimot, det gjør vondt hver gang jeg ser en reklame for det... Men jeg kommer ikke til å kjøpe det. Det er som helhet veldig få jeg kjenner personlig som kunne tenke seg å kjøpe ett UBI spill, vote with your waller er det noe som heter -men desverre er gamere utrolig dårlige til å stå samlet.

     

    Vi (mine gamervenner og meg) er blitt eldre, det finnes ingen grunn for noen av oss å piratkopiere, vi har råd til spill. Det jeg ikke finner meg i, er den pakka jeg forventes å skulle godta når jeg nåengang legger ut 400 norske fjelldaler for ett produkt.

  3. min 3 og et halvt år gammle duo E6400 rig kjørte plutselig mass effect 2 på full pupp (greit, det er ikke det grafikkmessig feteste spillet der ute men alikevel) med å bytte ut det game 7950gt kortet med en ATI 5770... får meg til å lure på hvorfor i blanke urskogen jeg skal oppgradere maskinparken for 15lapper i juni :)

×
×
  • Opprett ny...