Gå til innhold

CREDiiBLE

Medlemmer
  • Innlegg

    247
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av CREDiiBLE

  1. Choo-choo for the self-promotion train.

     

    En nyoppstartet DayZ Epoch-server med norske admins, velkommen skal dere være alle sammen, hadde vært fantastisk med litt diskusjon.no-blod inn på serveren :wee:

     

    IP er 94.23.112.8:2302!

    De som trodde toget hadde nådd endestasjonen tar kraftig feil. Vi har nå oppdatert til Epoch 1.0.3 som ble lansert igår. Sabla mange fine nyvinninger, både for nye og gamle DayZ og Epoch-spillere. Anbefaler og ønsker alle hjertlig velkommen til serveren. IP er fortsatt 94.23.112.8:2302, og skulle det være noen spørsmål er det bare å spørre enten her eller på PurgatoryDayz.com.

  2. Noen som husker Hjernevaskprogrammet til Harald Eia? Hvor han intervjuer norske kjønnsforskere i et forsøk på å finne svar på om vi er hvem vi er fordi vi har genetisk arvestoff som tilsier personligheten vår - eller om vi er de vi er fordi vi lærer atferd av menneskene rundt oss? Hvor man kunne se norske kjønnsforskere le hånlig og sette til side alle tanker om at genetikk spilte en rolle? Det passet rett og slett ikke inn i deres tankegang, og alle som mente noe annet hadde feil.

     

    Litt sånn føler jeg forholdet Gamer.no har til objektivitet. Det er en umulighet, fordi vi har et annet syn på saken. Det er en umulig utopi, og hvis det hadde vært mulig hadde det vi driver med vært feil og uten mening. I kognitiv atferdsterapi snakker man ofte om de tre k'ene. Kritikk, kjeft og korrigering. Når identiteten ens blir utfordret, og man føler man må forsvare seg blir alle de tre k'ene kjeft - man går i forsvarsmodus og tar alt som kjeft. Løsningen blir da en av flere forsvarsmekanismer som fornektelse, latterliggjøring og polarisering av de som måtte komme med kritikken.

     

    Personlig har jeg diskutert lenge for objektivitet i anmeldelser og tror det hadde vært det beste for forbrukerene, men hvis man er komfortabel med at det er et ikke-tema og en umulighet så er det en ærlig sak for dere.

  3. Hei. er ny her på forumet. har lest gjennom hele tråden i dag, å er veldig nyskjerrig på om noen vet om dette går an med windows 7? hvis noen vet hadde det vært til stor hjelp =D

     

    takker på forhånd

    Definitivt.

     

    Gå til "Control Panel\Network and Internet\Network Connections", merk den trådløse tilkoblingen og den fysiske internettporten din, og lag en nettverksbro mellom de to.

  4. Jeg har spilt PES siden PES5 og anser meg selv som en erfaren PES-spiller. Dermed vil jeg si at det er en fordel å lære seg PES skikkelig før man anmelder det. Jeg forstår ikke helt hva anmelder finner så tungvint med det nye menysystemet, lite å skrive om? Og det er ingen som nevner disse ferdighetskortene som fins i spillet som skiller spillerne fra hverandre. Har spilt Become a legend en stund nå, og det er utrolig hvor mye spilleren forandrer seg ved å tilegne seg de ulike ferdighetene. Bli bedre på direktepassninger og skudd, raskere vendinger, hurtigere ballberøringer, 1-mot-1 med keeper, man marking osv. Dette har utrolig mye å si for spillet, da enhver spiller er ulik omtrent. Dette liker jeg veldig godt. Samme med Game Plan som har nytt design, kjempebra! Synes det er rart ingen nevner noe om dette i anmeldelsene. Direkte skuffet over anmeldelsen, sier ingenting!

    Akkurat de samme modesene har FIFA i Custom Tactics og Be A Pro, som man skal trene opp. Hvorfor nevne det begge spillene har?
  5. En ting jeg har tenkt litt på angående slutten, og for all del ikke trykk på spoileren om du ikke har rundet spillet.

     

     

    Tror dere Joe ble drept, eller er det sannsynlig at vi kan møte på ham igjen i DLC eller kanskje Mafia 3? Tenker siden vi selv ikke så at han ble drept, vi bare antar det, så kan jo Leo ha sendt ham til et annet land for det vi vet, slik at det skal komme som en stor overraskelse om vi ser ham igjen.

     

     

    Tror nok Joe fikk smake det, ja. Virka ikke som om Frank Vinci og Leo er gutte som kødder rundt. Virka dog ufattelig uferdig. Spill som avslutter uten en ordentlig avslutning, eller enda værre - med slutten i DLC, begynner å gå meg kraftig på nervene. Hadde litt samme feelingen når jeg runda Mafia II som når jeg runda GTA IV. Jaha - Is this is?

     

  6. PSN-disconnects er ikke noe jeg vet om, har ikke hendt med meg før. Men seriously...

     

    Å spille online gratis burde være en selvfølge når MS ikke hoster dedikerte servere. Party Chat kommer visstnok snart til PSN, XBL-Gold ekslusive demoer varer bare vanligvis i ca. en uke elns., og Deal of the Week? Du betaler altså 60 USD i året for tillatelse til å bruke internett på Xboxen din (online play), party chat, demoer en uke før andre og en mulighet til å bruke enda mere penger på XBLA?

    Isåfall er det en flau affære. Må jo være pinlig for Sony å alltid måtte dilte etter Microsoft med innovasjonen og innsatsen de legger inn rundt XBL (Games on Demand, Zune, Achievements, Party Chat, ekslusive DLC), mens alle deres egne forsøk feiler miserabelt (Browseren, Home). Det er i mine øyne helt hinsides å omtale Xbox Live og PSN som "likestilte". Xbox er lysår foran Playstation når det gjelder kundeopplevelsen rundt onlineaspektet, og den produktfordelen oppnår de ved å ta betalt for tjenesten.

  7. Altså, blir Natal ( Hva heter den? Kinetic?) bundlet og solgt med den nye 360en nå? Eller lanseres Natal senere?

    Den lanseres 4. november i Nord-Amerika, sikkert et par dager senere i Europa. Selges ikke i bundle fra Microsofts side.

     

    Den skulle selges i bundle med "Slim" senere jo, det ble iallefall sagt i et intervju med Spike TV før de avsluttet sendingen.

    Du snakker om intervuet med Adam Greenberg? Var sikker på at han sa at det IKKE var noen planer om å selge det i bundle jeg :huh:

  8. Jeg er mer spent på LA Noir, Max Payne 3 og hva Remedy skal henge fingrene i de neste årene.

     

    Poenget med konferansen er jo å dyrke "sine" spill, grunnen til at CoD ble trukket frem er nok i aller høyeste grad på grunn av avtalen Microsoft og Activision har inngått som sikrer Xbox 360 eiere priotèt på Downloadable Content for CoD-Spill 3 år fremover.

    Godt mulig det, men poenget med konferansen er også å bygge opp entusiasme og engasjement rundt eget brand. Og da er det skuffende at selvfølgelighetene GoW 3 og Halo Reach er det eneste konkrete ved siden av en produksjon fra Treyarch, som ikke har levert et bra spill siden CoD 2. Selvfølgelig ifølge egen opplevelse.

     

    Turn 10 sine eksempler. Hvorfor skal man på død og liv ikke bruke kontroll til det, da det er vel så hensiktsmessig?

     

    For meg f.eks har detalj-sjekking av biler i Bilspill generelt vært utrolig kjedelig (tekst, tekst, tekst, standard bilder etc), men med noe slikt er sjansen utrolig stor for at jeg ville ha benyttet mer tid til å faktisk sjekke ut bilene.

    Enig i at selve modusen var alright, men det var tross alt en modell med et roterende kamera, det er langt fra nyskapende. Man trykket også på "knapper" på bilen for å se små cutscenes om detaljene. Det jeg etterlyser for å fjerne barrieren mellom spiller og spill er hvis du kunne "tatt og følt på" bilen, trykke på knapper på dashbordet, åpnebagasjerommet og dører med hendene. DET hadde vært innovativt :)

     

     

     

    Bare det å kunne se film uten å måtte knote med fjernkontrollen hver gang er for meg en enestående mulighet i seg selv, da jeg ser utrolig mye på film.

    Ja, det så bra ut, men det tror jeg er mer en gimmick enn brukervennlighet. Kan ikke se for meg at jeg gidder å si "xbox pause" og "xbox play" når jeg bare trenger å trykke på en knapp på kontrollen. For min del handler det om å sette brukervennlighet opp mot teknologi, og det jeg fikk se idag fikk meg til å helle mot at de har gjort litt for mye teknologiwank ut av det.

  9. Alright pressekonferanse.

     

    Den nye 360en er dødssexy og gir et solid spark i siden til alle som klager på at Xbox er bråkete og ikke har innebygget trådløst nettverk.

     

    Codename Wargrounds(?)-spillet så spennende ut, likte temaet. Natal ser ut til å bli den fadesen jeg var redd det kunne bli, og det viste seg vel at Molyneaux hypet mer enn han hadde belegg for med Milo-videoen fra fjorårets E3. Virker som Wii, verken mer eller mindre. Hvis de hadde klart å gjøre noe med dybdefølelsen, og at man klarer å viske ut grensen mellom spiller og spill kunne det vært spennende, men ta for eksempel Turn 10 sine eksempler. Hvorfor skal man på død og liv ikke bruke kontroll til det, da det er vel så hensiktsmessig?

     

    Også halvskuffet over ekslusivene og hvilke spill som fikk tid i rampelyset. CoD kunne de spart seg for, Treyarch leverer ekstremt sjelden. Jeg er mer spent på LA Noir, Max Payne 3 og hva Remedy skal henge fingrene i de neste årene.

×
×
  • Opprett ny...