Gå til innhold

Haddock

Medlemmer
  • Innlegg

    321
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Haddock

  1. Tusen takk for svært gode svar!

    Tror faktisk jeg brukte gode gamle Windows XP på den harddisken.

    Etter å ha gjort klar en USB-minnepinne med Linux, tenkte jeg å gjøre et siste forsøk med veiledningen fra youtube-videoen i min første post. Av en merkelig grunn funket det da plutselig å endre "eier" og "kontohaver" i sikkerhetsinnstillingene og dermed få full tilgang, akkurat som vist i videoen. Jeg gjorde ingenting annerledes enn de forrige 10-15 gangene jeg prøvde, så akkurat hvor feilkilden lå aner jeg ikke. Håper tråden kan være til hjelp for andre da :)

    • Liker 1
  2. Hei :)

    Har en HDD liggende som jeg plukket ut fra min gamle pc som jeg kastet. Skaffet meg SATA til USB-adapter for å overføre filene til min nye pc. Jeg får imidlertid ikke tilgang til filene. Har forsøkt å endre tilgangsrettigheter under sikkerhetsinnstillingene for både mapper og hele disken som beskrevet her:

    Problemet er at når sikkerhetsinformasjonen skal tas i bruk på flere av filene (virker som det er de i "documents and settings" får jeg følgende feilmelding for hver enkelt fil:

    "Feil ved bruk av sikkerhet. Det oppstod en feil mens sikkerhetsinformasjonen ble tatt i bruk for:

    C:\Users\[brukernavn]+[mappe]\[filnavn]

    Kan ikke nummerere objektene i beholderen. Ingen tilgang."

     

    Etter å ha klikket Avbryt, kommer det opp følgende feilmelding:

    "Hvis du stopper overføringen av tillatelsesinnstillinger, kan det føre til en inkonsekvent status der objekter har forskjellige innstillinger. Hvis du gjorde denne endringen ved en feiltakelse, bør du bruke de riktige tillatelsesinnstillingene umiddelbart."

     

    Jeg har altså akkurat samme problem som denne karen (https://answers.microsoft.com/nb-no/windows/forum/all/filrettigheter-ved-tilbakekopiering-fra/3d7357d3-e0d9-4218-bd40-ce367f8a4f2f), som spurte microsoft support og ikke fikk svar.

    Jeg blir derfor sjeleglad om noen kan hjelpe meg. Mange gamle bilder på harddisken jeg gjerne skulle hatt.

    Jeg husker fortsatt passordet for windowsbrukeren på den gamle pc-en dersom det kan hjelpe.

  3. Heisann! :)

     

    Har sett meg lei av mobiler som tar kvelden etter en tur på fjellet pga. fukt eller skitt, så skulle hatt en ny robust telefon.

     

    Kurrant kamera og bra batteritid er viktig for meg. Vil ikke bruke den til så mye surfing, spill osv.

     

    Har sett litt på Samsung S5690 xcover og Sony xperia go, men er usikker på batteritiden på disse. På papiret skal Samsung ha vesentlig bedre tale- og standbytid, men på forskjellige tester virker det som om folk uansett må lade den etter en arbeidsdag. Noen som har eraring med batteriet på noen av disse tlf.?

     

    Er åpen for forslag og innspill som kan hjelpe meg å finne en tlf. som passer mine behov. Håper noen kan veilede meg litt :)

     

     

    Mvh Haddock

  4. Hei!

     

    Tenkte å kjøpe en bærbar pc til min far til jul.

    Han har aldri hatt pc før, men er hobbyfotograf og har nettopp fått tak i et ordentlig kamera. I den anledning hadde det vært fint om han hadde hatt en pc å lagre og redigere disse bildene på (Han har vært proff fotograf i "gamle dager", så har god peiling på foto generelt). I tillegg blir det nok en del surfing.

     

    Har ikke peiling på hva som kreves for å drive Photoshop eller Lightroom så er vanskelig for meg å sette noen makspris, men tittelen "budsjett-laptop" kan vel være et greit utgangspunkt.

     

    Hadde vel vært fordelaktig med stor skjerm med høy oppløsning tenker jeg...

     

    PC'n trenger ikke å være så fryktelig mobil, skal vel brukes mest innenfor husets fire vegger.

     

    Har sett litt på denne: http://www.mpx.no/k/...ku=767540#extra

    Kunne det vært noe?

     

    Eller er denne et bedre alternativ: http://www.netonnet....6j/174550.3004/

     

    Håper noen kan hjelpe meg

     

    Mvh Haddock

  5. Heppa!

     

    Skulle hatt en ny pc til skolestart. Skal brukes hovedsaklig til oppgaveskriving, surfing osv. Trenger altså ikke noen spillpc, bare noe raskere enn det jeg har nå. Har for tiden en Asus Eee pc R101, den lille skjermen er ganske upraktisk og med bare 1gb ram er den utrolig treg.

    Den nye pc'n må ikke være alt for tung eller svær da jeg skal ha den med på skolen.

  6. Hei!

    Lurte på om dere hadde noen forslag til hva jeg kan oppgradere for og rimeligst mulig kunne spille Arma 2 + Operation Arrowhead med noenlunde god FPS. Men mest kraft for minst mulig cash altså, ikke ute etter å ende opp med noen supermaskin til 20k. Spillet lagger en god del på normale innstillinger nå. Har dette oppsettet:

     

    -Win Xp

    -GeForce Gainward 8600gt 256MB

    -AMD Athlon 64 X2 4000+ 2.1Ghz

    -2GB 667Mhz DDR2 RAM

    -ASUS M2V-MX SE

    -SAMSUNG HD501LJ IDE Harddisk

    -21" full HD skjerm

    -500w max PSU

     

     

    Arma 2: Operation Arrowhead

    Recommended System Requirements:

     

    Operating System : Microsoft Windows XP / Windows Vista / Windows 7

    Processor : Intel Pentium D at 2.8 / AMD Athlon 4400+ or faster

    Video Card : 512 MB VRAM with Shader Model 3.0 support – NVIDIA GeForce 8800 / ATI Radeon 4850

    Memory : 2 GB RAM

    Hard Disk : 10 GB of free Hard Drive space

    Sound : DirectX compatible sound card

    Direct X : 9.0c

     

    Hadde vært fint å fått noen tips til komponenter, har ganske dårlig peiling på hva som er bra på dagens marked. Takker på forhånd! :)

  7. Hei!

    Har hatt et problem med internettforbindelsen helt siden jeg flyttet inn i ny hybel.

    Jeg mister sporadisk nettforbindelsen så nettsider ikke kan lastes. Må stadig fikse problemet med å trykke reparer på nettverksikonet.

    Det er snakk om et trådløst nett.

    Andre pcer i hybelen har ikke problemet og det gjelder bare nettleseren, så Bitlord, spotify osv. fungerer greit. Har prøvd forskjellige nettlesere og problemet er det samme. Kan kanskje virke som om nettsider laster litt tregere på min pc enn andres også, men er oikke 100% sikekr på dette.

    Kunne noen hjelpe meg å finne ut hva problemet kan komme av?

     

    Mvh Haddock :)

  8. Heisann!

    Skal kjøpe en bærbar til fattern til jul i år. Han er ivrig fotograf og trenger en rimelig bærbar å legge inn bildene sine på. Må derfor ha god skjerm og kunne brukes til enkel bilderedigering. Tenkte meg en pris på rundt 3000kr. Hadde vært gunstig å kunne skaffet den hos Elkjøp eller Expert hvis det er mulig.

     

    Håper noen kan hjelpe!

     

     

    Mvh Haddock

  9. Hei! Har hatt problemer med mitt Asus M2V-MX SE siden jeg fikk det. Det er svært lavt volum på både lyd utgangen bak og i frontpanelet. Jeg har prøvd å koble til både HDAudio kabelen fra frontpanelet til hovedkortet og den det står AC97 på, uten virkning. Har også vært inne i bios og vekslet mellom HDA og AC97 for utgangene i frontpanelet. Har også prøvd med forskjellige høytalere. Hva kan jeg gjøre for å få litt mere volum? Hører bare såvidt hva som sies på filmer osv.

  10. Har seg slik at jeg nettop har ordna meg med leilighet. Måtte betale fra juli, da jeg tok over rommet til en som flytta ut da. Forsøkte å få tak i utleier fra juni, men til ingen nytte, sendte mail og ringte konstant. Fikk ikke respons før august. Da jeg omsider skulle skrive under på kontrakten sto det at jeg måtte betale fra juni selv om jeg verken hadde hatt nøkkel eller i det heletatt lov til å bo i leiligheten... Burde jeg finne meg i dette, da jeg må betale husleie på 3350kr x2 for disse månedene?

     

    Problemet nå er altså om det er mulig å ta opp et lån i banken på en så liten sum på akseptable renter? Har nemlig brukt opp hele formuen på depositumet til leiligheten, så jeg har rett og slett ikke disse 6700 kronene :p Vil for all del ikke ha noe forbrukslån med skyhøye renter!

     

    Får inn 20000kr i dimisjonsgodtgjørelse fra siviltjenesten 25. september, så er det mulig å få en lavere rente etter som jeg bare må låne penger i en drøy mnd.? :p Eller hvordan fungerer det egentlig?

×
×
  • Opprett ny...