Gå til innhold

PSV

Medlemmer
  • Innlegg

    9 107
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av PSV

  1. Det ville vært idiotisk av PL/LaLiga/SerieA å kaste ut klubber på grunn av dette. Snakk om å strupe eget produkt isåfall.

    Utestengelse fra internasjonale kamper vil føre til at vi kanskje kaster FIFA på sjøen også. Ikke negativt det heller. 

    UEFA trenger en utfordrer med det jallakonseptet de presenterte for CL 2024 og videre.

    Jeg har troa jeg, men er litt spent på hvordan kvalikkbiten vil fungere.

    At folk mener man ikke kan/bør utfordre FIFA/UEFA er vel det som skremmer meg mest med hele situasjonen.

    Kanskje litt uambisiøst med kun Europa, kunne godt fått med lag fra Rio, Sydney, Pretoria, Dubai etc og heller kalt det "Verdensserien". Kunne blitt stort.

    • Liker 1
  2. Hei og hå!

     

    Ålreit, da var det på tide å oppgradere PC igjen, etter å ha hatt nåværende uten endring i 6,5 år. Brukte vel omtrent 20.000,- på den, og med en måneds-kostnad som da blir rundt 250 kroner (perspektiver!), så er ikke det dyrere enn at man kan gjøre det samme en gang til! Jeg kunne sikkert hi-jacket en av de tilsvarende trådene, men foretrekker min egen, da jeg har resonert meg frem til et oppsett selv som jeg gjerne ønsker kommentarer på!

     

    Det jeg ønsker er feedback til tweaks og produkter man eventuelt kan vurdere å bytte ut om det fører til bedre støyreduksjon/ytelse. Jeg føler jeg sånn omtrent har klart å lese meg opp på komponenter og hva som er tilgjengelig, men lurer fortsatt på noen av valgene, kanskje spesielt dette med hovedkort (bortsett fra at jeg aldri i livet skal ha et Gigabyte-kort til), men også noen spørsmål lengre nede i innlegget. Bruksområdet blir vel primært idling og sommel, men lett videoredigering og heavy gaming må også påregnes, og om den klarer å håndtere Excel godt så kan det være at jeg bytter til å bruke denne istedenfor laptop (litt usikker på hva som avgjør hvor godt Excel kjører) da jeg sliter veldig med dette programmet nesten overalt.

     

    Hvordan ser dette oppsettet ut?

    CASE      Corsair Carbide Quiet 600Q (Sort)
    PSU       Corsair HX750i 750W
    HK        ASUS Z170-A ATX DDR4
    CPU       Intel Core i7-6700K Skylake, LGA1151 Quad
    Kjøler    Scythe Mugen 4 CPU Cooler (SCMG-4000)
    GPU       Asus GeForce GTX 1080 Strix Gaming OC 8GB
    SSD       Samsung 850 EVO Series MZ-75E500B 500GB
    RAM       Kingston HyperX Fury Black DDR4 2666MHz 2x8GB

    Erstatning til case vifter (Corsair sliter visst med sine):

    Vifte     Phantek PH-F140HP PWM 140mm   
    Vifte     Phantek PH-F140HP PWM 140mm
    Vifte     Scythe Glide Stream 120mm 1600rpm

    Jeg har utelukkende prøvd å følge denne guiden: http://www.silentpcreview.com/4K_Gaming_Build med noen få og små justeringer. Jeg fant ikke anbefalt PSU, så jeg erstattet den med et av alternativene som var nevnt. Har også oppgradert grafikkortet til 1080 som har kommet i ettertid. Gjerne et tips på hva som er greiest av Twin Frozr (MSI) og Strix (Asus) hvis noen har lest seg opp på detalj om dette.

     

    Jeg setter stor pris på at maskinen jeg benytter er så stillegående som mulig. Om den brummer litt når man drar i gang de aller grommeste spillene så gjør ikke det noe (for da har jeg jo som regel støyreduserende headset! :wee:), men for de lette spillene må den gjerne være så uhørbar som mulig. Ellers er jo ekkel viftesus noe av det verste som finnes... !!!

     

    Noen konkrete spørsmål ellers:

     

    - Er det verdt det å kjøpe en 4K PC-skjerm, eller er dette formatet for lite til at man praktisk merker forskjell? Er det bedre å koble opp til 55-tommern i stua hvis man vil oppleve noe som helst 4K?

     

    - Vannkjøling på CPU istedenfor valgt kjøler? Noe merkbar forskjell sånn egentlig? Jeg bryr meg egentlig bare med at PC’en er så stille som mulig, om det er litt lunk i den gir jeg egentlig blaffen i.

     

    - PCIe SSD? 950 EVO, hva utgjør forskjellen her, egentlig? Er forskjellen responsmessig noe i samme dur som HDD mot SSD var, eller er dette egentlig bare et showoff-produkt inntil videre?

     

    - Ser ut som "sweetspot" på RAM ligger på 16GB for tiden, trenger man noen gang så mye/mer?

     

    - Hva med PSU? Kalkulatorer viser behov for kun 450W, men hva trengs egentlig? Er det greit å ha litt ekstra? 

     

    Ang. OS så er det mulig jeg bare kjøper en Windows 10 på flash drive, har vel en lisens på kjipeste versjonen av Windows 7 liggende et sted, men ser ingen grunn til å inkludere noe optisk drev på innsiden av denne og har hørt at det er store fordeler her.

     

    På forhånd takk for hjelpen! :)

  3. Mangelen på en leder som virkelig river tak i laget er åpenbar når vi slipper inn 2-3-målet. Ja, det er en latterlig dommeravgjørelse, som sikkert er riv ruskende feil, men vi må ha en spiller som går foran og forteller laget at de fortsatt leder, at de burde drite i dommeren, at det er ingenting de kan gjøre med dette og de må for all del fortsatt ha fokus. Dette har vi ikke i Rooney. Ser han ser ut som en retard etter 3-3-målet, men det er ikke sånn oppførsel jeg mener.

     

    Syns det er latterlig at van Persie spiller hele kampen i dag igjen. Ja, i dag scorer han et greit mål, men hvilken spiss hadde ikke scoret der? Forøvrig eneste ballen slått mot seg han ikke var i offside? Spill heller Falcao og Rooney på topp og Januzaj/Mata bak der.

     

    Rojo var hårreisende dårlig i dag. Åpenbar skyld i 1-2 og 3-4, så er han vel en av spillerne som står og fitter rundt på 3-3-målet også (dette har jeg ikke sjekket). Skjønner ikke hvorfor han spiller back for oss hvis det var midtstopper han spilte den siste tiden for Sporting når vi har Shaw på benken. Regner med at vi får se han i midtforsvaret neste kamp med både Evans og Blackett ute.

     

    Byttene til van Gaal er forøvrig på høyde med byttene til Moyes. Altså absolutt utrolige.

  4. Har installert alle drivere som man skulle tro var påkrevd...

    Her er lurt å vite og ikke tro... Har du installert chipset-drivere og LAN-drivere? Har du noen gule varsler i Enhetsbehandling?

     

     

    Har ingen varsler nei, og har installert alle de riktige driverne herfra.

     

    Alt fungerer strålende bortsett fra denne lille saken her.

     

    Hvor finner jeg det som jeg evt. skal sette inn som statisk IP isåfall?

  5. Hei!

     

    Håper noen kan hjelpe meg med dette. Har lest rundt for å prøve å finne en løsning i hele dag, men jeg må rett og slett gi opp og spør om det er noen her som kan hjelpe meg.

     

    Har installert Windows 7 Ultimate på en splitter ny Intel NUC D54250WYK, og alt fungerer nå bortsett fra internett. Har installert alle drivere som man skulle tro var påkrevd, og alt av IP-adresser står naturligvis på "Automatisk". Har også forsøkt å sette kabel rett i router, men det fungerer heller ikke.

     

    Legger ved screencap av ipconfig og tilkoblingsdetaljer.

     

    post-63678-0-59617900-1403392344_thumb.png

  6. Skjønner ikke negativiteten til United-fansen her jeg.

     

    Vi sitter vel egentlig igjen med en del etter denne kampen likevel:

    - Ingen grunn til å frykte dagen Vidic drar. Han har vel egentlig aldri gitt oss noen grunn til dette i år.

    - Mer føde til den evige filmedebatten som foregår selv om det trolig aldri kommer til å bli noen vinner.

    - Enda mer grunn til å gi Moyes fyken. Let's face it, selv Alex Ferguson begynner å se misfornøyd ut.

    - Enda større sjanse for at vi slipper Europa League neste år, man ser hva det har gjort med Liverpool.

     

    Før kampen, og antageligvis fremdeles (litt usikker, syns fansen burde lære seg forskjellen på å hovere og forskjellen på å prøve å gjøre det noe mer enn det var, det blir litt slitsomt, men det kommer nok etterhvert) håper jeg Liverpool tar ligagullet i en situasjon der vi ikke gjør det. Man kan ikke argumentere imot at de isåfall tar det fordi de har satt sammen noen klosser og lært dem å spille fotball, kontra å kjøpe seg opp.

     

    Peace out. :)

  7. Du vet at Fletcher ikke var med i preseason og bare har cirka 1,5 time med førstelagsfotball i år? Greit nok han antageligvis ikke kommer til å skinne i løpet av denne sesongen, men ville iallefall gitt han iallefall en preseason og evt. noen kamper neste sesong før man lar øksen falle.

     

    Var jo helt ordinær mot Swansea (hans første 90 minutter på "en stund") uten at jeg spesielt fulgte med ham?

×
×
  • Opprett ny...