Gå til innhold

Blakken

Medlemmer
  • Innlegg

    254
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Blakken

  1. Har en lvl 22 shaman her og lurer på hvilket jeg skal bruke av disse:

    Stingin Viper og Arctic Buckler, eller

    reef axe.

     

    Noen gode forslag? har specca enchancement

     

     

    1h og shield for det meste uansett spec. Gjerne en slow 1handed.

     

    Hvordan ville en PvP enh-Ele build virket der du får med deg elemental fury, og bruker 2h våpen? Noen erfararinger, eller forslag til build?

     

    Hybrid spec funker ikke i Arena. Battleground er jeg usikker på men tviler siden det ikke er så mye gear til den slags lengre.

  2. Ubisoft sliper sverda og testar magiske formular før dei kastar deg ut i den harde middelalderen.

     

    Les mer

     

    Hadde bare denne artikkelen stått på bokmål som da omtrentlig 90% av norges befolkning skriver til daglig skulle jeg gidda å lest hele. På PC var i alle fall dette et meget godt spill, tross sine bugs og tidvis litt dryge Dungeons.

  3. Har du noen venner med en aktiv konto? Evt ville jeg pratet direkte med en GM og få vinklet din sak litt bedre.

     

    Også, spør spesifikt om hvilket program du skulle brukt som er brudd på regelemtet. Beskylde deg for regelbrudd uten faktisk dokumentasjon er veldig krenkende. Man ser jo klart at vedkommend har sendt deg en "standard" reply tilbake som er passe typisk fra blizzard sin state of the art Customer Support.

     

    Skulle de banne alle som bruker WoW-Reader vil de miste en god del spillere, så jeg ser på det som lite sannsynlig. Og det vil evt være det første MMORPG som banner folk for bruk at denne type prog.

     

    Gå gjerne ut på forums med det du forteller her..

  4. 1. Hvor gammel er du?

    2. Hvilken fraksjon har du valgt (eller, om du spiller på flere servere, hvilken fraksjon spiller du mest for)?

    3. Hadde venners valg noe å si for ditt valg av fraksjon?

    4. Hvorfor valgte du den fraksjonen?

    5. Hvis du mener at Alliance er "gode" og Horde er "onde", har du lest noe av bakgrunnshistorien til Warcraft?

     

    1: 23

    2: Horde (Magtheridon, PvP)

    3: Helt klart.. over 20 RL venner startet på samme, og mekka en guild på rekordtid.

    4: Er ikke det ganske innlysende? Night elfs.... Random_noob_035 "I Like legolax cuz he pwnd therefor I join Alliance" På den slipper jeg unna de som valgte av den grunn ;)

    5: Bakgrunnshistorie? Hæ? Liker WW2 dokumentarer på Discovery jeg kthx :p

  5. Dette er mitt 5te MMORPG hvor jeg spiller. Det var bare det første spillet jeg egentlig skulka skole og dreit i alt annet. Med tiden fikk jeg litt bedre kontroll på.

     

    Det er helt klart usunt for en ungdom, med lite selvinnsikt og selvkontroll å starte med et MMORG. Men hva kan vi gjøre? Jeg kommer iallefall ikke til å reise kjerringa for at ungdom skal holde fingrene sine unna. Dette er hverdagen folkens, og det blir ikke mindre av det. La folk lære av sine feil selv. Det er en del av dette ved å bli voksen å ta ansvar for sin egne handlinger. Det er som med dop-vrak, vifte med pekefingeren har -0- effekt. De må SELV innse at det går over stokk og stein.

     

     

    Jeg har begynt å måle tiden jeg bruker forran maskina i det jeg liker å kalle "underholdningsverdi" og spør meg selv hva annet jeg kunne finne på som kunne vært like moro akkurat den dagen? Det er selvsagt mye..Paintball, Svømmehallen, Kino, TV, Fest... listen er evig og jeg har ingen problemer med å velge noen av disse så lengen pengene strekker til. WoW for meg, er nå som å sitte å se på en semigod film.. Bare i mange timer i strekk.

     

    Tips for kropp og sjel

     

    *Rør så mye du bare kan på deg, utenom tiden du bruker forran maskinen.

    *Faste måltider! Sett på klokken, og lag tid til det mens du spiller. Ingen som er verdt å bry seg om griner over 10 min afk. Ikke join en instans når middagstiden kommer og ikke stress-spis for å komme seg tilbake til spillet.

    *Faste logge-av tider. Dvs, fest en maxgrense for når du skal slutte å spille.. Eks, klokka 24:00 el. 01:00 når du går skole. Kroppen trenger minst 7 timer søvn i ung alder. Søvn er medisin for hodet på alle måter, skippe det og du skyter bare deg selv i foten, take my word for it.

     

    Edit:

    Hilsen,

    Helsesøster Blakken

     

     

    Hah, kunne ikke dy meg :cool:

×
×
  • Opprett ny...