Gå til innhold

cfs

Medlemmer
  • Innlegg

    79
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av cfs

  1. Hei.

     

    Klarte å få ett kutt på haka for en uke siden. Ser nå at det er dypere enn jeg trodde(blør ikke), det prøver å gro men strekker det hver gang jeg beveger på ansiktet(smile,spise,gjespe++). Men har altså ikke sett at det er litt dypt(kan ikke måle, men er nok 1-2mm i hvertfall). Arr blir det vel uansett, men burde jeg ta en tur til legen eller er tabba gjort allerede?

    Takk for svar.

  2. Min ikke så gamle samsung spica har plutselig sluttet å gi fra seg lyd i under samtaler. Det er fullstendig dødt i øret og såvidt jeg kan skjønne så er mikrofonen død også. Bortsett fra hvis jeg slår på høyttalermodus. Da er det lyd fra de i andre enden, og hvis jeg ikke husker feil så begynner mikrofonen å funke igjen også (ikke 100% sikker på det). Noen som har opplevd lignende eller har idèer om hva som kan ha skjedd?

     

    Ser at mange har hatt dette problemet etter å ha installert noe voip-greier (sipdroid), men jeg har ikke installert noe sånt. Men det kan ihvertfall produsere samme symptomene som jeg opplever.

     

     

     

    Hei. Det samme skjedde med meg i sommer. Våkna opp en dag uten lyd eller mic. Fungerte som ddu sier med høyttaler. Seinere på dagen brukte jeg telefonen med headset(mp3) og uten at jeg helt vet når det begynte å funke igjen så snakka jeg vanlig på kvelden igjen. Så jeg konkluderte med at telefonen tror det står handsfree tilkobla, men etter jeg plugga i headsettet og ut igjen så fungerte det. Det har jeg slått meg til ro med :p

  3. Hei.

     

    Har en spica som er blitt flittig brukt, og oppgraderte den også til 2.1 på den shady måten siden samsung sitt program ...er samsung sitt program.

     

    Men her en dag så kom ikke det usb tegnet opp på mobilen (Mount\dismount). Har testet på ett par andre pc'r og uten flaks.

     

    Noen ide til hva som er galt, og hvordan det kan fikses? Får vel ikke noe på garantien pga firmwaren, og kan ikke bytte til orginal så lenge den er sånn.

     

    Takk for svar

     

    PS.

    Har testet de mest jordnære løsningene, skru av\på usb debug, slå av mobilen, ta ut batteriet, minnekortet og kanskje en liten ørefik. Uten at noe av det hjalp.

  4. Vurderer å bytte ut spica'n med denne, ettersom touch blei litt mye surr når alkohol er med i bildet. Men må si jeg har blitt forelska å kunne surfe litt og sånn. Men funker det greit å surfe litt smått på denne og? Kunne godt ha tenkt meg en nokia siden de har gratis navigasjonsprogram og kart, men har de en grei konkurrent til w995?

    Krav er ett bra kamera, god mp3 spiller, gps og må være flipptelefon/slide (noia for tilfeldige oppringiner :p ) Og helst i dette prisleiet.

     

    edit.

    Valgte å leite litt selv, og fant 6710 Navigator, den virket jo rimelig ideell. Fikk god kritikk her på amobil også. Er den noe å satse på? 2200kr virket jo som en veldig fair pris for en så "komplett" mobil.

  5. Har drevet å stressa endel med dette idag etter jeg ga opp noe offisiellt.

    Kan meddele at i mitt tilfelle fikk jeg Setup connection en god stund pga en NPS agent kjørte i prosesser. Så det var bare å avslutte den i oppgavebehandlinga så fungerte det øyeblikkelig.

     

    Flasha den CE versionen, men fant fort ut at der fikk jeg ikke noe 3g osv, så nå er jeg 5 minutter inni CF flashinga. Håper det går bedre. Har dere fått 3g osv til å fungere?

     

    Edit: Andre tips som ikke står åpenbart noen vei, som jeg leita endel etter er at hvis du flasher med ett av de nyere rommene må du bare hukke av one pacakge, også bruker du den nye osp fila i tillegg til rommen. Jeg trodde jeg måtte finne en passende bootloader og det greiene.

     

    Edit2: 3G funker med CF rommet!!!! yeey

  6. http://androidforums.com/samsung-galaxy-lite/53897-i5700-galaxy-spica-lite-officially-gets-android-2-1-a.html

    Nå leste jeg endel i denne tråden, og gjorde det som stod der mens jeg leste. Så fjerna alt som hadde med samsung osv ¨å gjøre(var kommet ett par nokia drivere også, go figure). Deretter innstallerte jeg New PC Studio 1,40,xx . Den versjonen som ligger ute på supportsidene er 1,3,xx og den ser ikke ut til å fungere i win 7. Får nå kobla til telefonen, og med brannmurene av har jeg endt med denne feilmedlinga cirka:

    "Device is not supported"

     

    Så leste jeg videre på den tråden jeg linket til, og det ser ut til at den oppdateringa ikke er å få tak i. Folk fra tyskland har ikke fått oppdatert. Jeg registrerte meg som i tyskland, men fikk ikke oppdatert.

    Vet ikke helt hva som skjer, men er litt suspekt alt sammen.

  7. Satt i går å prøvde noen timer uten noen resultat. Innstallerte også kies, men sliter med å gjenkjenne mobilen. Hele tida ett eller anna galt. Men på ett tidspunkt så fant Kies mobilen, og når jeg prøvde å trykke på update firmware fikk den ikke kontakt med serverne.

    Men må vi endre noen regionsinnstillinger for å få oppdateringa siden den bare er lansert i canada og tyskland( hvis jeg husker riktig)?

     

    Har også win 7 64bit

  8. Jeg hadde tenkt til å kjøpe tatto en periode, men så virka HTC desire for fristende. MEN så var det penge spørsmålet igjen, så jeg bestillte meg Samsung Galaxy Spica hos chess. Derfra koster den 2300kr tror jeg. Det er jo like mye som tattoo, men samsungen er på papiret bedre enn den på alle felter(Mulig jeg tar noe feil her, rett meg gjerne) utenom at den ikke har grensesnittet Sense.

    Men den har større og kapasitiv skjerm, raskere cpu og så videre. Og det er bekrefta at android 2.1 kommer til den, så for min del blei valget mellom tatto og spica'n enkelt. Men har ikke fått telefonen enda, så kan ikke uttale meg ordentlig.

  9. Synes det er latterlig at den tjenesten ikke er tilgjenglig i mer enn 8 land(8 sist jeg sjekka). Det burde jo ikke være noe problem engang å la oss kjøpe ting med kredittkort. Greit med momsgrenser og lignende, men det burde kreve minimalt med innsats for å gi oss tilgang på dette. Vet ikke hvem som har skylden, google eller teleoperatørene, men dårlig er det uansett.

     

    edit: ser det står 11 i den artikklen. Men fortsatt tregt å svakt.

  10. Stemmer det, er bare en måte å avbetale telefonen uten å måtte kjøpe med ett abbonement hvor man gjerne betaler 89øre i oppstart. Personlig synes jeg det er greiere. Har sjelden 4000 å bruke på mobil på en gang, så lettere å avbetale. Høres kanskje ut som en luksusfelle mentalitet, men det er snakk om 200kr i måneden, og det funker bedre med studielånet og den magre lønna mi :p .

  11. Synes denne telefonen virker som ett kupp, spesielt i forhold til hvor lite oppmerksomhet den får. Leita litt rundt på forumet men finner lite om den.

    Men pixmania selger den til 2400kr. Er ikke det veldig billig? Etter hva jeg forstår er den vel like god som en Hero, foruten Sense da. Men skjermen er samme størrelse, den har bedre prosessor, bedre kamera, og tilgangen på de samme tingene fra Android Market. I tilegg er det flere verifiserte kilder som har bekrefta android 2.1 .

    Synes denne er veldig interessant, ihvertfall med den prislappen. Hero koster jo 3300kr+, og i7500 3100kr+.

    Noe jeg ikke får med meg her?

  12. Hei.

     

    Har tenkt til å kjøpe en ny laptop som stort sett skal brukes til skolegreier og surfing. Sannsynligvis ingen tunge oppgaver.

    Prøver å finne det beste alternativet innen prisklassen min, men det er vansklig med alle de forskjellige oppsettene. Og blir bare vanskligere og vanskligere for hver laptop jeg sjekker.

     

    Lurer på igrunn, hvilke prossesor er best med tanke på støy,varmeutvikling og performance?

     

    Og når det kommer til skjermkort, er f.eks ATI radeon hd 4650 eller 3300 såpass bedre enn integrerte skjermkort type GMA 4500 at det er verdt prisforskjellene? De oppgavene jeg skal bruke den til krever lite, men i tilfelle jeg innstallerer ett spill eller ett anna mer krevende program.

    Ønska skjermstørrelse: 13,3-15,6

    Må ha hdmi

     

    Lite krav ellers, reiser lite så batteritid er ikke så viktig. Vekt er heller ikke så viktig. Har ekstern disk, så harddisken trenger ikke å være så stor.

     

    Hvis det er noen som vet om ett godt kjøp, så er det bare å tipse! Takk for svar og tips!

  13. Hei.

    Har prøvd å søke, men har ikke funnet en lik problemstilling.

    Saken er ihvertfall at jeg tenkte at etter nyttår skal jeg kjøpe meg en ny stasjonær pc som jeg kan jobbe med SolidWorks på, eventuelt Autodesk Inventor.

    Har prøvd på min nåværende stasjonær og laptop uten lykke.

     

    Først og fremst, hva er viktig i en datamaskin for sånn arbeid?

    Ser system requierments for SW ikke er så høye, men føler de er noe optimistiske.

     

    Har pekt meg ut denne: Multicom 745 http://www.multicom.no/SystemConfigurator....0;c:100582;fl:0

    Prisen på denne starter på lave 4600 og den ser ut til å ha imponerende specs til den prisen. Tenkte denne basisen med det skjermkortet man kan velge, GFX 260 , 4gb DDR3 minne og Phenom x4 955 black edition prosessor.

    Vil dette fungere godt i praksis? Noen forslag? som topicen sier så er jeg student og budsjettet er deretter.

     

    Takk for svar!

  14. hmm.. begynner kanskje å bli litt gammel, men dette ser ut til å være ganske drøyt. Har ikke spillt spillet og vet ikke historien bak scenen, men det her er jo ikke sånn "uskyldig" vold jeg er vant med fra GTA osv. Dette her var intenst kaldt, mye siden personene virket mye mere uskyldig mtp. måten de reagerer, prøver å flykte, krabber vekk etter de er skadeskutt og ikke minst realismen(imponerende grafikk\fysikk). Finnes sikkert en logisk forklaring på hva som skjer i den scenen, gjennstår jo bare å vente å se. Gleder meg til å spille det.

    Håper ikke det blir ett oppdrag.

×
×
  • Opprett ny...