Gå til innhold

Shar9

Medlemmer
  • Innlegg

    82
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Shar9

  1. Søkke ta. Her sitter jeg med en Nokia 7610 som jeg kjøpte i thailand for ikke så altfor lenge siden. Vil det si at når den går konk (for det kommer den til å gjøre, for jeg har aldri eid en telefon som har overlevd hverdagsbruk), så kommer jeg ikke til å få reparert den?

    Det er jo nokia for pokker. De lager vel skiten i finland.. kan vel repareres der..

    Eller?

    Den er flæsja til norsk, og funker som ei kule...

    De må da ha noe world wide garanti..?

    Kjøpte min 7610 i England i en Nokia butikk og de sa at garantien ville gjelde i Norge...! Visst noe skulle gå galt med mobilen var det bare til å levere mob. til en butikk der de selger Nokia telefoner så kunne de sende den dirkekte til Nokia å få den reparert!

  2. hmm....Agile messenger funket perfekt på min 7610 når jeg hadde Telenor og brukte Telenor internett, men når jeg skifta til Mobyson (Netcom nettverk) så får jeg det ikke til å virke lenger.... :no: Noen som kan hjelpe meg med dette?

    Eller kan det muligens væra software oppdateringer jeg trenger?

  3. Hei,

     

    reiser til London imorgen (torsdag) og vurderer sterk å kjøpe meg en Sony Ericsson V800. Noen som har noen tips hva jeg burde gjøre? Må vel kjøpe en uten abonnement og så levere den inn til gsmteknikk.no? Er det noe annet jeg trenger å gjøre etter dette, eller vil alt være gjort da?

     

    Den er jo Vodaphonelåst og har de menyer, men når jeg får den "omgjort" vil da ikonene ennå være Vodaphoneikoner eller vil de bli de normale SE-ikonene?

     

    Tips fra dere som har gjort dette tas gjerne imot :-)

    Må nok kjøpe uten binding ja. Kjøpte min 7610 i England i sommer uten binding.

    Men husk å spør etter tax-free skjema i butikken du kjøper mobilen så du leverer inn på flyplassen...! Da får du skattepengene dine igjen (jeg sparte 17.5 % rabatt)

×
×
  • Opprett ny...