Gå til innhold

Mabluz

Medlemmer
  • Innlegg

    41
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Mabluz

  1. Nei, "it's about 14yo shitkids like you" som spiller nyeste CoD og shit på consoles. Gamedevs gidder ikke å lage egne versjoner til PC så PC platformen får direkte ports av spill som er tilpasset console. Så det handler om PC vs Console og ja dere consolekids får all kjeften og dere fortjener den.

    Da for kanskje dere PC spillere starte å kjøpe flere spill da, sånn at utviklerene prioriterer PC over konsoll og ikke omvendt. Kan ikke skylde på "konsollkidsa" fordi piratene har ødelagt pc-markedet.

    • Liker 6
  2. Ganske skremmende hvor mye som gikk feil med utviklingen av Too Human.

     

    Skulle egentlig lanseres til Playstation i 1999, men måtte stoppe utviklingen da de plutselig ble en eksklusiv partnere med Nintendo og måtte utvikle det for GameCube isteden. De laget en helt fungerende prototype på GameCube som de viste til pressen.

    Men så stoppet de utviklingen helt for å gi ut Ethernal Darkness og Metal Gear Solid isteden, og spillet lå i dvale i 5 år.

    Helt de til de så annonserte seg som partnere med Microsoft og skulle gi det ut til Xbox 360. De kjøpte seg Unreal Engine, men klarte ikke å overføre prototypen 100% til motoren de hadde kjøpt for Microsoft sine penger.

     

    Når de så viste fram spillet på E3 i 2006 fikk de veldig dårlige tilbakemeldinger fra pressen som hadde ventet lenge og hadde store forhåpninger. Samme måneden etter E3 kom unnskyldningene om at spillet ikke klarte å levere på grunn av motoren de hadde kjøpt.

     

    Rettsaken ble nok satt i gang bare for å kunne prøve og overbevise Microsoft til å bli værende slik at de kunne lage en triologi. Men vil tro at Microsoft backet ut og at det er derfor vi ikke ser noe til oppfølgeren. Og det er vel også derfor de tapte rettsaken vil jeg tro :)

  3. Egentlig så har jeg ikke noe imot at bruktmarkedet forsvinner. Vær gang jeg er på Gamestop står det alltid opptil flere narkiser med bæreposer fulle av stjelte spill. Bruktmarkede, iallefall her til lands, er heleri i stor skala og støtter bare opp under kriminalitet.

    Har sett det samme..

    Skjønner ikke hvordan butikkene kan ta imot slikt når de jo helt klart ser at det er tyvegods.

    Har helt boikottet gamestop og games butikkene, da de bare ødelegger spillmarkedet.

     

    Til de som sier at dette ikke ødelegger for utviklerne, sett deg inn i deres mindset.

    Hvis du putter inn flere millioner i et spill, du blir pusha på tid, pengene løper ut, og du må bare release. Spiller har litt feil her og der, og får en middelskarakter av anmelderne. Spillet er bra, men ikke mindblowing. Da havner spillet i bruk og kast kategorien og de taper masse penger, mens Gamestop håver inn mill på mill.

    Hva tror du de gjør neste gang? Putter inn et par nye mill og starter på det neste store spillet? Eller hopper på mobil/casual/web-spill bølgen, der du har full kontroll på distribusjon og kan tjene masse penger.

     

    Det er en grunn til at flere og flere større selskaper går dukken.. Og ikke minst at arbeidsforholdene er såpass dårlige hos flere utviklere. Det er vanskelig å ta en del av kaka.

     

    For min del handler jeg bare "billig"-spillene mine på play.com.

    Og punger ut fullpris for de større titlene som jeg venter på. Riktig nok ikke på Gamestop.

  4. Noe av det som irriterte meg mest i to'ern var lagringssystemet ja. Bruker 10 min på å kjøpe våpen og upgrades, så løpet du inn i det neste rommet og dauer. Da må du kjøpe alt utstyret ditt på nytt.. wtf. Det er gøy å sitte og bla igjennom våpen og modde det, men det er ikke SÅ morro at jeg gidder å gjøre det 20 ganger før jeg kommer meg forbi et checkpoint. Dårlig spilldesign og utvikling så det holder.

  5. Nja, ekke helt enig med den kommentarer til Zeschuk om at: 'Unger spiller på iPhone og iPad' så derfor er det framtiden. Eneste grunnen til at folk spiller på det er fordi det er hot atm. Mobilspill har og vil alltid være et tidsfordriv-spill, som du spiller i 15 min mens du sitter og venter på noe annet. Unger som sitter og spiller på mobilen 24/7 gjør det fordi de ikke har noe annet å spille på =P Sure det vil være et stort marked for det, men å kalle det fremtiden? Ehh..

  6. Real-ID gjør det lettere for folk å skape helvete for deg, enkelt og greit.

    Hvis en fra WoW hater deg, men bare kjenner deg som xxLegolas87xx så er det ikke så mye han kan gjøre. Han må isåfall være ekstremt dedikert for å finne ut hvem du er.

    Googlet nicket teletubbiekid + drøbak. Fant et annet forum der du hadde oppgitt msn adressen din. Viste at det var deg da jeg kunne matche nick med land og fødselsdato. Gikk så på hotmail, søkte på msn profil. Fant telefonnummer og fullt navn :p Det tok meg ca 5 min. Skal ikke legge noe ut her, men ville bare prove a point. Informasjon flyter vilt for alle på internett allerede, så Real-ID har ingen ting å si :p

  7. Bør ikke legge ut bilde av deg selv Mabluz! Finnes program som kan søke deg opp vet du! Ringer og gir application midt på natta snart jeg! :p

    Hehehe ja bilde av seg selv er farlig på forum. :whistle: Men å legge det ut på facebook er helt greit. Tar vel sånn ca 3 min å koble de to sammen med litt googling :)

     

    Som du sier så ville jeg være mer redd for å bli stalka av en ex-dame eller en crazy nabo enn en som ikke liker speccen din på wow og som bor i Portugal.

×
×
  • Opprett ny...