Gå til innhold

Kulor

Medlemmer
  • Innlegg

    241
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Kulor

  1. Det er altså engelsken jeg har fortalt at jeg mangler. Jeg hadde engelsk. Jeg hadde faktisk 5 timer med engelsk i uken, men det var første klasse. Men kravene sier ingenting om at jeg må ha 5 timer i uken i tillegg til grunnkurset i VK 1 eller i VK 2. Er det noen som kan kaste lys of situasjonen?

    Er du sikker på at du hadde 5 uketimer, og ikke 4 som er vanlig?

     

    Kanskje du er inne på noe nå. Skal få se på dette i morgen.

  2. Dette er for 23/5 regelen. Skal du ha studiekompetanse, må du ha bestått 3-årig videregående opplæring. Det var egne regler i R94 for hvilke studieretningsfag du kunne velge (ref: http://www.rogaland-f.kommune.no/~stsvithu...er_fg_krav.htm).

     

    Overgangen mellom Kunnskapsløftet og R94 er et sant helvette, og jeg anbefaler deg derfor å snakke med en rådgiver. :)

     

    Hva går 23/5 regelen ut på? linken du viser til fungerer ikke

  3. Jeg fulførte vidergående skole etter reform 94. Problemet er at jeg ikke fikk vitnemål, grunnet at jeg ikke valgte engelsk i verken VK1 eller VK2. jeg har til nå levd med den tanken at jeg bare får ta det opp igjen, og nå er tiden inne, hvis jeg i det hele tatt trenger det.

     

    http://www.utdanningsetaten.oslo.kommune.n...udiekompetanse/

     

    Hvis du leser her står det:

     

    Minimumskravene til generell studiekompetanse i Reform94

     

    * norsk (hovedmål, sidemål og muntlig, 14 uketimer)

    * engelsk (skriftlig og muntlig, 5 uketimer)

    * samfunnslære (2 uketimer)

    * nyere historie (4 uketimer)

    * matematikk (5 uketimer)

    * naturfag (5 uketimer. NB! Krever 20 timer elevøvelser)

     

    Det er altså engelsken jeg har fortalt at jeg mangler. Jeg hadde engelsk. Jeg hadde faktisk 5 timer med engelsk i uken, men det var første klasse. Men kravene sier ingenting om at jeg må ha 5 timer i uken i tillegg til grunnkurset i VK 1 eller i VK 2. Er det noen som kan kaste lys of situasjonen?

  4. Akkurat formatert min gamle stasjonære PC, oppgradert den litt, og sliter nå med å installere driveren til grafikkortet. Problemet er at veiviseren forteller at den ikke kan finne noen skjermkort kompitabel med driveren. Når jeg prøver å lese av skjermkortinstillinger, står det bare utilgjengelig. Har lest litt rundt, og endel andre hjelpetråder sier at driveren må signeres selv, hvordan gjør jeg dette?

  5. I dag da jeg skrudde på maskinen, virket det som om ting var galt på nettverket. Jeg måtte restarte router endel ganger og styre med IP, DNS og det som værre var. Til min store lettelse fikk jeg orden i sakene etter noen timer, men nå viser det seg at jeg ikke har internett tilgang verken World of Warcraft eller Vuze. World of Warcraft login stopper på connecting. Vuze vil ikke laste ned. Når det gjelder WoW, har jeg åpnet alle portene som er nødvendig på routeren, og jeg har gitt beskjed til brannmuren at den skal slippe WOW gjennom. Hva kan være galt?

  6. Skulle ta faction change idag, men hadde noen problemer med koret.

     

    Prøvde mange ganger helt til det sto at jeg ikke kunne prøve mer og hvis jeg prøvde mer så ville det ta 24 timer til neste gang jeg kunne prøve. SÅ jeg prøvde med et annet kort.

     

    Og så fikk jeg dette problemet: Dette bildet står det at characteren min kan change i november T_T og når jeg prøver å logge inn på charen min så har jeg 2 av samme char og jeg får da ikke logget inn på charen.

     

    Hva er det som har skjedd? ;_;

     

    HAHA, forstår godt at du ikke vil være Alliancen på Mazrigos. 95% Horde ratio der:)

  7. Aldri prioiter stamina. Etterhvert som du samler PvP gear, kommer Stamina av seg selv. Når det gjelder gems til socket, vill jeg focusert på Agility sockets all the way. Resi stats kommer også med tiden.

     

    Ser at mange satser på Survival, hvorfor det? Det er bevist at MM utgjør mest dmg, og egner seg også best høyt oppe i PvP brackets?

     

    http://www.wowhead.com/?talent#cxbZ0eVfRhzGIsxhAox00b Der har du specc

  8. upgrade account knappen blir vel klar men vil ikke kunne reise til northrend før 00:01 uansett.

     

    Neida, men er jo vel og bra uansett at den kommer før. Mange av menneskene som allerede har spillet registrerer før, og det blir ikke fullt så mange som prøver på akkurat det samme når strømmen av spillere kommer tilbake fra nattåpningene

  9. Fant ingen thread som KUN handlet om dette temaet så da tenkte jeg at jeg likegodt kunne lage en.

     

    Ja nå er det ikke lenge før det braker løs for oss ihugga fans, Jeg vet det er mange som skal ut i kulden og skaffa seg en kopi. Men nettop hvor skal DU?

     

    Selv har jeg tenkte meg på enten Platekompaniet eller Outland i Bergen. Får se hvor langt jeg orker gå når jeg rusler nedover. Tenker jeg forlater døra ved 23.00 tiden.

    Foresten har dere som skal på midnight release allerede vært der og holdt av en kopi?

    Fordi det har ikke jeg...håper ikke de KUN skal dele ut kopier til folk som har vært inne før og lagt til sides, forda kommer jeg til og føle meg rimelig eid =)

     

    Tror ikke du trenger å bekymre deg. De som har bestillt vil nok mest sansynlig komme før deg i køen, men det blir nok neppe utsolgt om du drar på kveldsåpningen.

  10. We had hoped that the introduction of some new Honor rewards in the upcoming patch would give players a great opportunity to spend any of their remaining Honor. However, many players would still be surprised by an Honor and token reset as it isn’t something we’ve done in the past. As such, we've decided to not reset Honor or tokens upon the release of Wrath of the Lich King. Players who save their Honor will be able to spend it on level 80 rewards, although those rewards will be significantly more expensive than their level 70 counterparts

     

    Det er jo helt usaklig forbanna.. Her har jeg PvPet i hele dag for å få rå til mine siste items, samt brukt opp Arena points, så får jeg dette mitt i ansiktet? Når kom denne meldingen?

  11. Hei folkens.

     

    Vi sendte ut spill på mandag, slik at de skulle ha kommet frem hos samtlige til i dag. Beklageligvis virker det som om Posten har noen grove forsinkelser hos seg.

    Jeg har snakket med Posten i dag, og de sendte videre spillene på mandag, så hvorfor det er mange av dere som ikke har fått vet jeg dessverre ikke.

     

    Jeg vil bare si at dette stemmer nok for ganske mange. Dere som begynner å beskylde Gamezone og andre forhandlere som gjør sitt beste for å sende pakkene, for å ikke gidde å yte maks service bør tenke seg litt om. Dere har nok allerede nå lest om sikkert 10 forskjellige nettbutikker som ikke har klart å levere. Samtlige burde klare å plusse 2 og 2 og forstå at 90% av feilene ligger hos posten. Er det noen som skal ha skylden for at pakkene/brevene ikke er kommet så er det dem, og ikke forhandlerene som faktisk har sendt pakkene på Mandag. Noen av dere kommer sikkert med det argumentet som tilsier at dette ikke stemmer med tanke på pakkesporing. Pakkesporing er det også posten som har klart og tulle med. min pakke var ikke mulig å spore før jeg faktisk fikk pakken i hånden på postkontoret. Jeg sier ikke at alle tilfeller er likt dette, men mye av feilen ligger nok hos posten.

×
×
  • Opprett ny...