Gå til innhold

fendom

Medlemmer
  • Innlegg

    40
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av fendom

  1. Vil bare gi et lite tips til dere jrpg fan der ute som er redd for å gå glipp av et så glimrende spill pga det bare er tilgjengelig på Wii.

     

    Etter å ha rotet frem min gamle wii fra skuffen (måtte rydde hele boden for å finne skitten)for så å finne ut at den ikke virker lenger. Men ble overlykkelig da en kompis sier at jeg kan spille det på PC'en med Dolphin :p Det reddet i allefall kvelden min :)

    Vil selvfølgelig ikke tips folk om å bruke noe ulovlig, men siden jeg både hadde spillet og wii'en liggende, følte jeg at jeg hadde rett til å bruke det (a)

  2. Etter å ha spilt gjennom spillet på ca50 timer + så sitter jeg igjen med følelsen av å bli servert en deilig biff som jeg bare tygger og tygger på uten at det smaker noe særlig, mens jeg fortsetter å ta enda en bit i håp om at det skal bli bra:(

    Selve spillet virker er god kvalitet, men blir så utrolig lei av å valse rundt i samme byen og samme områdene gjennom 3 kapitler. Jeg har lyst å reise rundt å utforske nye områder, drepe drager og andre spesielle monstre. Eneste dragen du ser her er hun i starten(skal ikke røpe navn, men hun er fra DA:O), som tydeligvis ikke har noe med historien å gjøre engang.

    Spillet føles mer som en veldig stor expansion fremfor en oppfølger til det utrolige bra DA:O.

    Virker også som de har brukt samme oppskriften som i Mass effect. Hovedoppdrag, så må man gjøre oppdrag for kompanjongene, + noen andre småting, så er det hovedoppdrag igjen, neste kapittel. så starter man på nytt med små oppdrag og må hjelpe kompanjongene igjen, før hovedoppdraget..

     

    Sånn, nå har jeg whinet litt fra meg. Måtte få det ut etter å ha brukt så mange timer hvor jeg ikke klarte å legge det fra meg, men med enda større skuffelse over noe som kunne blitt så mye bedre:(

    Så til de som vurderer å kjøpe det, vent allefall til det kommer til en rimeligere penge, med mindre man ikke er så nøye på historien..

  3. Har forresten en ny Xbox Elite, kjøpt like før jul, aldri hatt noe problem med den tidligere bortsett fra nå. Vil anta at det er noe galt med CD-en som gjør at den ikke klarer å lese/loade akkurat den biten?

    Ingen som har vært borti spill tidligere som har hengt seg på den måten?

  4. Hei.

     

    Kjøpte Dark Messiah Elementals til Xboxen i går. Opplevde at spillet hang seg under loadingen engang, men hjalp å restarte. I dag kom jeg til kapittel 5, etter å ha åpnet mekanismen til heisen, jeg skal da løpe tilbake for å ta heisen opp i templet, men i det jeg går ned trappen for å loade nytt område, så står den bare å loader evig lenge. Den har ikke hengt seg som første gangen siden loading ikonet spinner og teksten ruller om igjen og om igjen... Har loadet spillet flere ganger, men den henger seg på samme loadingen for N'te gang. Jeg har latt den stå å loade i over 20 min uten noe skjer:(

     

    Noen som har opplevd det samme? Hva skal jeg gjøre? Kan jeg gå tilbake til butikken å kreve ny? Noen som har erfaringer med andre spill som har hengt seg slik?

    Håper noen som har tips til hva jeg kan gjøre:S

  5. Jeg har prøvde på noe lignende selv. Klarte å dele min internett kobling for noen årsiden når delte leilighet med kompis. Da fikk jeg inn internett med usb trådløs mottaker, delte/(laget bro) min internett kobling med lan kortet, som var koblet med en krysset kabel til Data nr 2. Funket helt fint.

     

    Men skulle prøve det samme igjen her om dagen(på andre pc'er selvfølgelig).

    Laget meg en krysset kabel, testet at Pc'ene fikk kontakt med hverandre(være sikker på at kabelen var OK). Så koblet jeg PC1 mot internett. Delte så min internett forbindelse men fikk melding om at det var noe kræsj med IP. Prøvde å lage en bro med trådløse og Nettverkskortet, men da mistet PC'en med trådløse nettforbindelsen (enda signalene lyste og den stod som tilkoblet).

    Så for å si det enkelt. Jeg skjønner ikke hvorfor jeg ikke fikk til å dele forbindelsen denne gangen, når det i prinsippet skal være ganske lett?

  6. Sauoron: Det blir svart under loadingen av windows, ser logoen, men er før man logger inn.

     

    Sunni: Takker for mange gode forslag, jeg skal prøve flest mulig etter jobb i morgen så håper du tar en titt innom da:)

     

    Virker allefall som det er noe som bare kobler helt ut i det maskinen skal til å loade windows. Jeg vet ikke helt hva slags komponenter som trer i kraft da, og eventuelt hva slags som brukes før det.

     

    Uansett, i morgen er det frem med skrutrekkeren :mad:

  7. ja, jeg koblet ut min cd spiller. men kanskje noe galt med hovedkortet?

     

    du stopper opp på samme måte under windows oppstart? har du prøvd å formatere? Om det ikke hjelper med formatering kan man jo utelukke at det er windows feil.

     

    Jeg har prøvd å starte på last known working place blabla greiene.. også prøvd i safemode, men kommer ikke noe lenger.

    Jeg vil som sagt prøve å unngå formatering pga innholdet

  8. Hei

     

    Jeg har satt sammen min egen maskin for 2 mnd siden. Maskinen har fungert nesten greit helt fram til i dag.

     

    Et lite problem jeg har hatt siden jeg fikk maskinen er at den til tider slår seg av uten videre, vanligvis tilfeldig men ofte lagt merke til at det skjer mens jeg sjekker hotmailen min med IE. Start knappen foran på PC'en virker ikke for å starte den opp igjen (noe den vanligvis gjørt bortsett fra når den kræsjer slik), så jeg må da dra ut strømledningen i 1 min før jeg kan putte den inn og starte vanlig.

     

    Annen ting jeg har sliti litt med er grafikk i spill. Når jeg først fikk den la jeg inn spellforce 2, men hadde problemer med at miniportretet av heltene blinket raskt på en måte, og grafikken i visse steder flimret veldig som om det skulle være noe galt med skyggene. Testet alle mulige instillinger, lastet ned nyeste driver til skjermkortet og hovedkortet men hjalp ikke. Jeg har samme blinkingen i World of Warcraft, men det skjer bare om dataen har stått på i en stund. Om jeg restarter maskina og logger inn er musa helt vanlig. Og hvis jeg Alt tabber, så forsvinner musa i windows noen ganger nesten avhengig om jeg "timer" alt tabben i forhold til raske blinkingen av musepekeren. Også her testet alle mulige instillinger, mods osv. Blinking = skifter fra usynlig til synlig ca 100 ganger i sekundet :hmm:

    (beste forklaringen jeg har på det hehe)

     

    De 2 problemene er forsåvidt ikke så ille bortsett fra ganske irriterende i lengden.

    Helt fram til i dag. Jeg var inne på Hotmailen min og puff, så slo maskinen seg av. jeg dro ut kontakten og ventet litt før jeg startet den opp igjen. Men i det den holder på å loade Windows går skjermen min svart og over i power saving modus, som om jeg skulle ha slått av maskinen. Maskinen Suser og går men ikke noe liv på skjermen.

     

    Første jeg tenkte var at det kunne være skjermkortet, pga småproblemer med grafikken tidligere, men jeg la merke til at når jeg prøver å starte maskina så lyser tastaturet (numlock, caps etc), men i det skjermen går svart så gjør også tastaturet det. Kanskje hovedkortet?

     

    Jeg har ikke prøvd å formatere ennå, siden jeg bare har 1 disk som ikke er partisjonert opp, og en god del ting jeg ikke vil miste. Kommer inn i BIOS, men det lille jeg kan der så ser det meste greit ut.

     

    Siden jeg ikke får startet PC'en så kan jeg ikke gi dere en god grundig beskrivelse av alle drivere etc. Men Generelt om PC'en min:

     

    Hovedkort: MSI K9N Ultra, Nvidia nforce 570 chipset based.

    Prosessor: AMD Athlon 64 X2 Dual Core, 3800+

    RAM : Corsair Value S. PC4200 DDR2 2048MB, 2 stk av 1024, kit greier

    Skjermkort: XFX Geforce 7950 GX2 - 500M

    Strøm: Seasonic S12 600W

    harddisk: Sata disk 300gb

     

    Tror det skulle være det viktigste av HW.

    Jeg hadde F-Secure client antivirus oppdatert og Spyware doctor samt brannmur, så tror ikke det er noe virus (samt vet aldri).

    Både skjermkortet og hovedkortet var oppdatert med nyeste drivere(ikke oppdatert BIOS)

    Hadde ikke gjort noen spesielle forandringer på HW eller softw. før maskinen kræsja, så skjønner ikke hva som plutselig kan ha skjedd :ohmy:

     

    Takker og håper på respons

  9. Hei

     

    Har om trådløs sikkerhet på skolen nå og prosjekt i Krypterings knekking.

     

    Vet det fint går ann å knekke slike nøkkler med programmer osv. Men det jeg lurer på om man trenger spesielle nettverkskort for å kunne utføre det?

    Jeg har hørt noe om at trådløse nettverkskortet må ha et spesielt "chipset" for å kunne fange opp de krypterte pakkene osv.

    Noen som vet noe om dette, eventuelt hva slags chipset man må ha og kanskje noen produkter? Eller tar jeg helt feil og at slikt kan gjøres med alle trådløse nettverkskort?

     

    Jeg vil ikke ha noe info om programmer som det kan brukes til, eller annet ulovlige greier.

     

    bare et enkelt og greit svar, og eventuelt hva slags nettverkskort eventuelt må ha

     

    På forhånd takk

  10. Hei

     

    Jeg har akkurat installert OS'et Windows Server 2003 R2 Enterprise Edition.

    Installerte vanlige drivere for lydkort og skjermkort osv. Tenkte jeg prøve å spille litt å se hvordan det gikk, så jeg la inn Warcraft 3 med direct x 8.1 (tror jeg), så installerte jeg DreamFall TLJ med nyeste direct x 9.0c. Så da jeg skulle prøve å spille fikk jeg feil melding om at jeg mangler Direct x drivere. Får samme feil meldingen på begge spillene.

     

    Jeg lurte da på, er det Serveren som ikke er beregnet for å spille med?

    Har det skjedd noe feil under installasjonen av Direct x, og isåfall hvordan fjerner jeg gamle og legger inn ny? (har prøvd å legge inn ny på nytt, men får bare beskjed om at nyeste allerede er inne).

     

    Har allerede testet begge spillene uten problem på samme maskin med Windows XP pro OS.

     

    Hardware:

    AMD Sempron 2600+

    Geforce 6800LE

    2 gig med ram

     

    Så maskinen burde være rask nok til å klare spillene. Allefall Warcraft 3

     

     

     

    -=| Fant omsider ut at det ikke var mulig. Sunn fornuft sier seg selv at dem ikke er beregnet til det, men tenkte det kanskje var mulig alikevel. Men Det gikk vist tydeligvis ikke med mindre man ville inn å forandre litt i systemfiler etc. |=-

  11. Ja, glem det programmet, det er bare en vanlig IPscanner, men så fort man har en brannmur som blokker for ping reply så vil ikke IP scanneren være mye til nytte. Gå heller inn på trådløse routeren din og sjekk hvem som er logget på, og for all del sett på noen form for sikring, Wep nøkkel etc. Det varrier selvfølgelig på hvem leverandør du har på routeren din med tanke på konfigurasjon. Så beste er å google på trådløse router merke ditt, (om det er 3com, SMC osv.) og finn en bruker manual. Det står som regel godt og enkelt forklart der hvordan du kommer inn på routeren din og hvordan sikre den.

     

    Om du ikke gidder det kan du prøve det dette som er en standard, men som sagt det vil varriere!

     

    start->kjør-> cmd | skriv: ipconfig /all , har du en ip som er 192.168.2.xxx så ligger som regel routeren på 192.168.2.1 (du kan også se på gateway IP) Så åpner du nettleseren din, skriver inn (det du tror er router IP'en) f.eks 192.168.2.1, og den vil åpne en web GUI for trådløse routeren. Skriv inn brukernavn og pass, så kan du titte litt der. Med sunn fornuft så ser du fort hvordan man setter på WEP og hvem MAC/IP'er som er koblet til routeren din.

     

    håper det hjelper, men som sagt. google etter en brukermanual for den trådløse routeren du har, eller finn den som fulgte med!

  12. Nei viften bråket ikke, kanskje det som var problemet :hmm:

    men har uansett byttet ut den vanlige viften med en artic cooler, så den ligger nå på 45 idle ca. og bråker heller ikke noe særlig.

     

    Prøvde åpne bit 13 - Vertex unit 5 med riva tuner, men da gikk oblivion helt berserk og fikk mye flimmer, så slo den av igjen. Ellers har jeg åpnet de andre. Pixel og vertex. Tenkte prøve sette opp mhz litt. kan prøve på 380, så takker for infoen :)

     

    Du hadde forresten ikke giddi å lagt noen linker her siden du sa du viste om noen bra forum, ellers får jeg leite litt imens:)

  13. Hehe, du høres litt ut som en gammel gretten gubbe som akkurat har blitt forstyrret i middagshvilen din :p

    Men skjønner deg alikevel godt, det er utrolig irriterende med slike reklamer osv, og det må slå's hardt ned på.

    Men man kommer alikevel til spørsmålet, hva vil du fram til? Du kommer antageligvis til å få en mail hvor dem beklager seg osv. Og i morgen så får du en ny mail fra en annen nettside med reklame/spam.

    Poenget er at du ikke kan henge deg opp i slikt, så mye spam og dritt som finnes på nettet nå så vil du ende opp med å bruke unødvendig tid på å klage om slikt. Unødvendige krefter, så like greit å venne seg til det og bare slette så fort du får mail :cool:

  14. Hei

    Er ikke 100% sikker, men som det sier i starten av eposten du fikk, så står det at noen har brukt biip.no til å sjekke om du har blokkert dem.

    Jeg har testet et lignende program, hvor du da går inn på siden dems og du oppgir din epost adresse og passord, hvor det "programmet" da logger seg inn å sjekker om noen på lista di har blokkert deg. Det jeg antar den gjør da er å ta alle adressene og sender en mail ala den du fikk til alle på kontakt lista.

    Det er allefall den mest logiske forklaringen jeg kan tenke meg til at biip.no har fått din epost.

    Så det du kan gjøre nå etter du har skrevet sur mail til dem er å begynne å spamme alle på kontakt lista di (mest sannsynlig noen fjortiss jenter siden dem har en tendens til å teste slikt) å kjefte dem ut for at dem har brukt den tjenesten.

    Jeg ville nå tro det kan ansees som spam/reklame. allefall hvis du aldri har vært inne på siden å oppgitt din epost adresse

  15. Takker for raske svar.

    Så fort han fikk vite om det greiene så gikk han til hun som er ansvarlig for dem og lurte på konsekvensene om noen skulle ha tittet inn på andres journaler etc.

     

    Hun ble da ganske stresset og begynte å beskylde han for det og var klar til å rapportere det men han fikk rodd seg unna, sagt han bare hadde vært innom en pasient som en annen lærling hadde jobbed med osv.

     

    Poenget er allefall at hun sa hun ikke viste hva som ville skje men at det måtte rapporteres. Hun var av den typen som alltid MÅ "sladre" og rapportere alt.

     

    Resten av dagen ble hun helt rar, akkurat som hun ville gå bak ryggen hans for å sjekke dette.

     

    Han sa han ikke hadde fått noe informasjon om det med tanke på kontrakt når han startet jobbe der. Det er også nesten bare han som bruker det felles brukerkontoen.

     

    Det han lurte mest på var hva som ville skje om han ble oppdaget og rapportert inn, og hvor stor sannsynlighet det var for det.

     

    Det med å snakke med en tillitsvalgt var en god ide:)

×
×
  • Opprett ny...