Gå til innhold

Scala

Medlemmer
  • Innlegg

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Scala

  1. Jeg bor i Oslo selv, og det er ingenting å si på mottakerforholdene. Selve tuner-delen i radioen fungerer veldig bra, men det holder ikke for meg når jeg gir så mye penger for et produkt.

     

    Det jeg mener med brum, er ikke tuner-relatert, men en velkjent diagnose for en som har kjennskap til innmaten i elektriske apparater. Brum kommer rett og slett av dårlig filtrering i strømforsyningsdelen, og dette ligger på komponentnivå. En gammel eller "billig" kondensator kan f.eks være nok til at dette skjer. Poenget mitt er at det ikke skal skje på en monoradio til rip-off pris, og på to radioer etter hverandre!!

  2. Tivoli radione spiller veldig bra. Hifi klubben ville aldri solgt et produkt som spiller dårlig i sine butikker.  Det er heller ikke uten grunn de har fått strålende kritikk hos kritikerne.

    Hvis ikke du er betalt av butikkjeden du nevner, vil jeg påstå at uttalelsen er ganske naiv. Å blindt stole på at en butikk kun selger kvalitet, bare fordi, er for meg fullstendig galskap.

    • Liker 1
  3. Etter en rekke anbefalinger kjøpte jeg en Tivoli Radio (Model One) forleden. Det er skjelden jeg blir såå misfornøyd med noe jeg kjøper! Jeg var å byttet den første jeg hentet ut, fordi jeg mente at produktet ikke holdt mål. Da jeg oppdaget at den nye var like ille, ble skuffelsen komplett. Volumkontrollen er rett og slett billig, og det er en masse brum i radioen. I tillegg er finishen ikke spesielt bra. Har også undersøkt produktene til de som anbefalte meg å kjøpe, og jeg er mild sagt skremt :nei:

     

    Jeg vil kalle det en total rip-off å belaste kundene med nesten kr.1300,- for en monoradio, med brum og dårlig finish. :thumbdown:

     

    Ekstra irriterende å vite at det sitter et par stinne dansker å gnir seg i hendene etter å ha lurt et godt knippe mennesker...

  4. Takk :thumbup:

     

    Hva hvis Microsoft plutselig bestemmer seg for å oppgradere produktet? Si f.eks at de vil lage en ny tekstbehandlingsfil som heter .dox, og som har andre egenskaper enn tradisjonelle doc-filer (Dette er hypotetisk, men allikevel ikke usannsynlig) Vil Apple umiddelbart oppgradere iht til MS' endringer, eller kan en slik prosess ta lang tid?

  5. Det er mulig at dette er tatt opp tidligere, men det ville ikke jeg ha visst noe om.

     

    Jeg er på vei til å kjøpe meg en iMac, men er veldig godt plantet i Gates' hengemyr, og har ingen epleerfaring. Har fått anbefalt å kjøpe Officepakken for Mac, og jeg skal da ikke merke noen forskjell. Når jeg leser litt grundigere om disse produktene, får jeg et inntrykk av at de er nesten kompatible, og det er her jeg blir litt usikker.

    Er det noen som vet hvilke eventuelle begrensninger som finnes i Officepakken for Mac i forhold til originalproduktet til PC? Jeg har blitt avhengig av Word og Excel, og kan ikke risikere å miste informasjon eller på noen måte forringe kvaliteten på filene jeg allerede har.

     

    Grunnen til at jeg er litt skeptisk er ovennevnte uklarhet i Apples spesifikasjon, samt at jeg har brent meg på kompabilitet tidligere (Lotus :mad: )

  6. Når det gjelder skjermkort så er det vel bare en ting å si om nVidia FX5200; det suger lenge og hardt!

     

    Ser det er en stund siden det var aktivitet her, men jeg prøver.

     

    Hva mener "jevel" med dette utsagnet? Er det tilfelle at dette kortet generelt er dårlig, eller er det noen som stiller høyere krav enn andre?

     

    Jeg er i samme båt som "Langtind", og hadde allerede ene foten inne på teppet hos en Apple forhandler....

×
×
  • Opprett ny...