Gå til innhold

Mirror

Medlemmer
  • Innlegg

    920
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Mirror

  1. - Alder: 18 år.

    - Bosted:Oslo(Nord)

    - Kamera: Canon 50D

    - Hvor lenge har du holdt på:10 år, hvorav 4 med slr, 1 med dSlr.

    - Hvilken andre kameraer har du:Nikon FM

    - Hvordan kom du på denne interessen:Flere i familien har alltid drevet med foto, så man kan vel på en måte si at det alltid har vært en interesse fra en svært ung alder.

  2. Jeg lurer på hva denne skrekkfilmen heter...

     

    Det handler om ei jente som begynner på college eller noe slik på et nytt sted, der det ligger et gammelt sykehus for de som hadde tuberkulose(tror jeg det var). Hun blir bedt med på fest, og på denne festen blir hun "kidnappet" av noen gutter som har montert kameraer og hindringer i hele dette sykehuset. Det er også tre andre jenter som blir "kidnappet" og er med i denne syke spøken. De sier over høyttalere at det er 4 timer, 4 jenter, og en vil dø hver time.

    Men det de ikke vet er at det spøker, og etter hvert blir de jentene "syke". Det som skulle være spøk skjer, en dør hver time. Etter hvert finner de ut at alle jentene, samt. gutten som leder denne spøken har tilknytning til sykehuset.

     

    Om noen vet hvilken film jeg snakker om, så ville jeg blitt kjempeglad, for kommer ikke på navnet.

     

     

    Høres ut som en av Saw filmene ;) Vet desverre ikke hvilken.

    Jeg vet ikke hva filmen heter, men det er ikke noen av saw filmene

    Filmen heter Death Tunnel, så ikke no svar i tråden.

  3. Det er bare tull at Visa Electron har en limit på 2500. Kanskje 10k, men i alle fall ikke under 6k. Jeg har sett folk kjøpe laptop med slike kort.

     

    Electronkortet jeg brukte hadde en grense på langt over 2500 kroner, så jeg har mine tvil på at det har en grense på 2500 kr per dags dato, da har det gått kraftig ned de siste årene. så dette stemmer nok.

  4. Da fastoptikken jeg stort sett er i besittelse av er Nikkoroptikk fra 70 og 80-tallet, som har vært ute for en smell før så blir ikke akkurat solblendere eller filtere så hyppig brukt.

    Derimot har jeg en stygg tendens til å like å slenge det på alle mulige zoomobjektiver, sammen med solblendere av varierende lengder.

     

    Men i dag har jeg fått erfare at det faktisk blir bedre bilder i enkelte situasjoner, og at kanskje solblender holder? Får prøve dette litt videre fremover, kanskje spesielt på det nye 50mm F/1.4 objektivet.

    Solblenderen burde jo strengt talt ta støyten(og når samtlige av objektivene mine er av metallinnfattning også, så burde de tåle en liten smell).

×
×
  • Opprett ny...