Gå til innhold

conkhi

Medlemmer
  • Innlegg

    36
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av conkhi

  1. Takk for svarene..

     

    Jeg ser at min bærbar av og til får 54mbit, mens stasjonær har konstant 11. Har en linksys WRT54G router. Jeg overfører via vanlig trådløs nettverkinnstilling. Stasjonær/bærbar og routeren ligger egentlig nesten helt inn til veggen, og veggen er ikke akkurat av det tykkeste laget. (Routeren ligger der pga at jeg har en xbox som er koblet til). Men å borre gjennom synes jeg blir så stygt å se på, selv om kablene ikke kommer til å strekke seg over hele stua.

     

    Tror dere det hjelper å bare kable bærbar til routeren?

  2. Hei,

     

    Jeg har trådløs nettverk og pleier å overføre store filer mellom stasjonær og bærbar. Er det normalt at det skal ta utroooolig mye lengre tid å overføre trådløst mellom maskinene enn kablet selv om maskinene ligger nærme routeren? Jeg har en vegg mellom routeren og pc'ene og det blir vanskelig å kable seg fra maskin til router hver gang jeg skal overføre noe (en film f.eks.). Så spørsmålet mitt er: Er det noe som heter lokalt trådløs nettverk som har en raskere overføringshastighet enn hastigheten man får når man laster ned ting fra internett (hvis det er noen som skjønte spørsmålet)? Hvis ja, hvordan konfigurerer man dette?

     

    Takk for hjelp, hvis noen...

  3. Hei,

     

    Jeg har den samme routeren og lastet ned nyeste firmware (versjon 4.20). Men etter at jeg installerte den, fungerer ikke internett lenger. Jeg kommer inn på routeren, men ikke videre til internett. Er det noen nye innstillinger jeg ikke har med den nye firmware som gjør at jeg ikke klarer å koble meg til internett? Noen som har nyeste firmware versjon av WRT54G som kan hjelpe?

     

    Edit: fungerte alikevel...

  4. Alt i alt synes jeg 11990,- er for drøyt for å være en coop-billig maskin. Jeg selv kjøpte tundra 1557E og er max fornøyd med den. Kjøpte faktisk en demo vare som viste seg å være splitter ny til 7990. Kjøpte også ekstra 512mb ram til 370. Prisforskjellen blir stor for en student å være. I tillegg synes jeg oppløsningen på tundraen (sxga) er ypperlig, i motsetning til wxga som egentlig bare har en bredere format enn xga. Eneste negative er tundraens lyd som ikke akkurat er en av verdens beste.

     

    Hvis jeg fikk velge om igjen, hadde jeg fortsatt gått for tundraen. :thumbup:

  5. Har et spørsmål angående lysene under skjermen på tundra 1557E'en. Noen klagde over at de blå lysene irriterte dem. Jeg har kun blått lys på noen av symbolene, mens trådløs- og batteri-symbolet lyser svakt oransj når de er aktive. Er dette normalt eller skal det ikke være slik? Leste noen skrev at batterilyset skal lyse grønt nå den er fulladet, er det sant, for det gjør ikke min, den bare sluttet å lyse etter at den er blitt full.

  6. Uff, det var lange 44 sider ass... Tok meg en hel dag for å gå gjennom alt. Synes denne tråden burde kategoriseres på en eller annen måte slik at man lett finner frem det man måtte lure på. Det står faktisk mye nyttig og interessant i denne tråden, men ikke alle orker å bla gjennom 44+ sider.

     

    Har også nettopp skaffet meg tundra 1557E som demovare fra psdata for 7999,-. Den viste seg å være splitter ny utseendemessig, pluss at jeg fikk med 128mb skjermminne istedenfor 64 som det står på spek'en.

     

    Bestilte også 512mb ram, men ikke hos psdata. Kjøpte den via it24.no og hentet det selv like ved oslo samme dagen for 370,-

     

    Totalt kosta maskinen 8369,- med 1gb ram, 128mb skjerm minne. Tipp topp stand for demovare å være.

     

    Konklusjon: Kjempe fornøyd hittil (2 dager gammel).

  7. Yupp, det er en ATI MOBILITY RADEON 9700 med 128 MB RAM du fikk hvis det står på stickern. Bestilte min ca 25.august og fikk bekreftet at den jeg kjøpte skulle følge med 64 MB ekstra skjermminne pga PSDATA skulle få inn et parti 1557E'er med ekstra skjermminne til samme pris :!:

     

    De skulle visst få inn 150-200 stk av dem så spørs om det er mer igjen på lageret!

     

    Hurra for kampanjepris  :!:

    4839752[/snapback]

     

    Kjøpte også 64mb, men kom med 128mb på stickern. Hvordan sjekker jeg om det er 128mb eller ikke?

  8. Jeg vurderer også å kjøpe meg en tundra 1557E. hvordan er erfaringene dine sålangt? er den absolutt til å anbefale? Dem tilbyr pc'en med både 64 og 128 mb skjermkort for 3-400 kr forskjell. Er det noen vits i å ha dette? Eller kan jeg spare disse kronene?

     

    Har hatt erfaring med at vekten er veldig uforutsigbar i forhold til hva de blir utlyst på spesifikasjonene. Veier den virkelig 2,7kg? Er den i såfall tung?

  9. å ha en router med repeater funksjon er totalt bortkastet, hvis du setter denne til å være repeater, hva skal da koble deg til internett? den kan ikke være både og som jeg vet hvertfall...

    Det jeg mente var at dersom jeg eventuelt skulle flytte ut, om jeg kunne brukt denne som en egen router istedenfor repeater/bridge slik at jeg slapp å kjøpe meg en ny en.

     

    Situasjonen nå er at jeg bor i en hybel i underetasjen med trådløs router (belkin) i 3.etg og jeg får utrolig dårlig signaler ned til hybelen. Lurte på om det gikk an å plassere en router (f.eks linksys WRT54G) med bridge funksjon midt i mellom routeren og pc'en?

    Dersom Belkin ruteren du bruker støtter WDS kan du plassere en WRT54G mellom hybelen og 3 etg, denne trenger da kun tilgang til 220V og vil sende signalene videre ned til deg.

     

    Dersom du siden flytter har du en boks du kan bruke til det meste.

    Så hva er da WDS? Hvis ikke belkin ruteren min støtter WDS, da får jeg ikke bruk for en WRT54G? Er det noen som har andre anbefalinger?

  10. å ha en router med repeater funksjon er totalt bortkastet, hvis du setter denne til å være repeater, hva skal da koble deg til internett? den kan ikke være både og som jeg vet hvertfall...

    Det jeg mente var at dersom jeg eventuelt skulle flytte ut, om jeg kunne brukt denne som en egen router istedenfor repeater/bridge slik at jeg slapp å kjøpe meg en ny en.

     

    Situasjonen nå er at jeg bor i en hybel i underetasjen med trådløs router (belkin) i 3.etg og jeg får utrolig dårlig signaler ned til hybelen. Lurte på om det gikk an å plassere en router (f.eks linksys WRT54G) med bridge funksjon midt i mellom routeren og pc'en?

  11. Jeg har en belkin router i 3.etasje og jeg sitter nede i 1.etasje med utrolig dårlige signaler. Vurderer å kjøpe en slik router for å forlenge det trådløse nettverket. Vil også at den skal kunne fungere som en vanlig router for internett tilgang. Tror du det fungerer? Hvis ikke, har du andre anbefalinger?

×
×
  • Opprett ny...