Gå til innhold

hwfreak

Medlemmer
  • Innlegg

    115
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av hwfreak

  1. Min liste, er vel egentlig 12 spill her men :)

     

    1. Little Big Adventure 1 & 2

    2. Baldur's Gate 1 & 2

    3. Morrowind

    4. Zelda a link to the past

    5. Beneath a steel sky

    6. Half life

    7. Unreal

    8. Star Wars KOTOR

    9. Alone in the dark 3

    10. Half-Life 2: Episode 2

  2. Du leverte tilbake sier du? Brukte du angreretten og kjøpte et annet merke, eller garantien og fikk ny skjerm? I så fall, fungerte den nye skjermen smertefritt?

    God morgen! Jeg benyttet meg av returretten hos Elkjøp.. Har enda ikke kjøpt ny skjerm, lurer på om jeg skal vente på LG L227WT (oppfølgeren), men den kommer nok ikke før i januar. Vet om et par som har byttet til Samsung 226BW og blitt veldig fornøyd!

  3. jmdata.as selger for tiden følgende skjermer:

     

    22" Compaq (Sony) P1210 Trinitron Flat (TCO99) - 100% flat CRT - 2 inng

     

    pris: 795,-

     

    - 22" Compaq (Sony) P1220 Trinitron Flat (TCO99) - 100% flat CRT - 2 inng (Sort)

     

    pris: 895,-

     

     

    Dette er en MEGET bra pris. Løp og kjøp!

  4. Jeg skjønner ikke helt når det skal komme ut... Noen steder står det 9 mai, andre steder står det slutten av juni. Noen nettsteder omtaler spiller som ferdig, andre som i siste testfase.

    Jeg snakker her om PC-versjonen.

     

    Er det noen som kan si med 100% sikkerhet når det kommer?

    8582880[/snapback]

     

    Det er lansert i Tyskland og kan bestilles fra flere nettbutikker.

    Hit til Norge kommer det først i slutten av juni. Tror faktisk jeg venter til da, sikkert en rekke bugs som er ordnet til da.

  5. Det har dukket opp et helt ferskt intervju på IGN:

     

    http://pc.ign.com/articles/786/786852p1.html

     

    Dette slo meg som noe kuriøst:

     

    IGN: Where does the game stand currently in its development? Is it in the final weeks of testing or are you still adding features?

     

    Seaman: More features and content will have to wait for future downloadable content. Right now we're deep into testing and polishing, and getting the game out in time for June 26!

     

    Tyder kanskje på at den engelske utgivelsen blir mer polert? Vet i hvertfall at spillet har fått ris for laber voiceacting og noen bugs her og der, samt problemer med ATI-skjermkkort.

  6. Virker faktisk som spillet blir sluppet ut imorra , eller hvertfall snart. De har en patch liggende ute allerede. Hmm

    8568058[/snapback]

     

     

    hehe litt pussig at den patchen dukker opp før selve spillet, men det tyder i hvertfall på at de har tatt betatestingen på alvor! Håper bare EU-versjonen støtter engelsk, og skal jeg tro det jeg har lest på det offisielle forumet, gjør den faktisk det! :thumbs:

  7. Prata nettopp med gamezone.no og de påstår at PC-versjonen lanseres i norden først i slutten av juni. Videre fikk jeg beskjed om at spillet ikke er fulstendig oversatt til engelsk, det samme gjelder brukermanualen. Dette kunne de ikke bekrefte, men på deres lilster stod det at spillets lanseringsdato i norden, England, USA og Australia er satt til 29. juni. Det samme gjelder for XBOX360.

  8. Er det online på det? Siden det var visst snakk om 1000 folk i multiplayer. Og koster det penger å spille det online?

    8533463[/snapback]

     

    Såvidt jeg kunne lese meg til er det multiplayer med opptil 8 spillere.

    8536922[/snapback]

     

    Vet ikke helt hvordan det funker, men leste et sted at serverne støtter flere tusen spillere.. På nettsiden står det riktignok at du bare kan ha 8 stk i partyet ditt. Man kan i hvertfall lagre karakteren på servern. Kanskje det blir noe ala Diablo 2 - battle.net

  9. I utgangspunktet er release 9. mai i Europa, men frykter at det blir utsatt!

    8527765[/snapback]

    I følge det offisielle nettstedet er den europeiske PC-utgivelsen i rute, men Xbox 360-versjonen blir litt utsatt. Mens på nettsiden til utgivereren står 26. juni oppført som lanseringsdato for begge plattformer, i Europa. Tirsdager er en uvanlig dag å slippe spill for salg i Europa, så jeg vet ikke helt hva jeg skal tro.

    8528099[/snapback]

     

    Jepp, så detta! Veldig bra at de bekrefter at spillet faktisk er i rute til PC, selv om jeg har litt vanskelig for å tro det! Har ikke hørt noe om at det har gått gull, men får stole på at de har kontroll!

     

    Gleder meg i hvertfall noe innmari!

  10. I følge www.2-worlds.com har et tysk blad en rykende fersk omtale av Two Worlds. Dette er hva de skriver:

     

    "A fantastic RP experience, full of life and ideas... who would ever have thought that Oblivion could be dethroned so fast? This "Two Worlds" is indeed a worthy successor!! ...Rating: 9.3 out of 10"

     

    Krysser fingrene! Har gledet meg lenge til dette spillet og PC-release er visstnok i rute til 9. mai som tilfeldigvis er min bursdag! Dette å være et tegn! :D

  11. Syns ikke at animasjonene i Oblivion er noe bedre akkurat.

    Har hørt at man kan spille kampanjen i co-op med en venn. Noen som vet om det stemmer? Det ville jo i såfall vært helt sjef

    8525722[/snapback]

     

    Det støtter co-op ja! :dribble: Gleder meg veldig til dette spille. I utgangspunktet er release 9. mai i Europa, men frykter at det blir utsatt!

×
×
  • Opprett ny...