Gå til innhold

Kornelius

Medlemmer
  • Innlegg

    382
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Kornelius

  1. Hei!

     

    Jeg ønsker å investere litt i lyd. Den skal brukes mye til å spille av musikk fa pc-en, men tenker også at det kan være greit at det og kan brukes til tv-en. Dermed tenker eg på hjemmekino.

     

    Er dette et godt alternativ: http://www.amentio.no/PartDetail.aspx?q=p:...37;c:36377;r:pg

     

    Kom gjerne med andre alternativer, og kommentarer på om hjemmekino er lurt.

  2. Nei den siste tiden siemens 'drev alene' var det ikke veldig mye spennende telefoner fra den kanten. En og annen slenger som var verdt å se på. Men det siste halve året har de kommet med en del godbiter folk flest aldri ser. Med folk flest mener jeg de som går i en butikk og skal ha en telefon. Og ikke gidder å gå rundt i den ene butikken etter den andre for å finne en spesiell modell. Jeg har en ef81. Og den vekker oppsikt hos folk. Selv om det er en telefon som har vært på markedet en stund nå. Fordi at de aldri har sett den før. De siemens telefonene som er utstilt er jo gamle telefoner og m75. Noen i Benq-siemens har en jobb å gjøre her. De i markedsavdelingen dems trur jeg har nok med å drikke kaffe og spise wienerbrød. hehe..

    6564263[/snapback]

     

    Veldig enig i det du sier der. Men det skal vel sies at EF81 er laget av siemens alene, selv om Benq var inne i bildet da den kom ut. Så noe kunne de vel selv og.

     

    Uansett så er det klart at den viktigeste jobben deres nå er jo å få telefonene ut i butikkene, så folk faktisk ser dem når de skal kjøpe seg en mobil.

  3. For en sexy telefon. Denne blir nok min når den kommer. Synes at Benq-siemens begynner å få fart på sakene her. Håper de kommer inn på markedet her i norge igjen, slik at man slipper å gå i 10 butikker for å finne en B-S telefon. Har lett etter en el71, men ikke lett å finne gitt..

    6564047[/snapback]

     

    Helt enig!

     

    Er ikke så mange steder du finner dem. En periode gjorde det jo ikke så mye, men nå er det jo litt mer fart i sakene deres igjen, synes jeg hvertfall.

×
×
  • Opprett ny...