Gå til innhold

Vulkanuz

Medlemmer
  • Innlegg

    87
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Vulkanuz

  1. Her om dagen klarte jeg og mose min kjære Nokia 5800 i bildøra (som forresten var fryktelig dårlig). Hadde egentlig tenkt til å vente til Google lanserte en ny telefon som forhåpentligvis skulle ha andriod 3.0, men den gang ei. Noen som har tips til en ny telefon som er bra? Og er Nexus One ok enda, eller får jeg en bedre en?

  2. Er egentlig ganske fornøyd med UFC 115, spesielt Pat Barry og Cro Cop.

     

    Det var en kamp som var veldig morsom og det viste to fightere som virkelig klarer å kose seg med det de holder på med. Utrolig herlig stemning ved denne kampen

     

    Veldig synd for Chuck, men jo mer jeg ser av Franklin desto mer liker jeg han. Utrolig personlighet som bestandig gir alt, dog var han litt heldig mot Chuck, hadde det blitt en runde til hadde han nok fått ganske så mye juling.

     

    Kampmann imponerte veldig trodde han kom til å slite mye mer på bakken enn det han gjorde, han var jo faktisk ganske overlegen i alle deler av kampen.

     

    Så var det Macdonald, han kommer til å bli fryktelig god. var litt uheldig å det kostet han seieren, men det er vel der rutinen til Condit kom inn. Uansett en veldig god kamp som viste potensialet og sportsligheten til Macdonald

     

  3. Hittil syns jeg WAR har vært ett utrolig bra spill. er bare level 16 så har mye igjen å se. Har hatt en del problemer med spillet som at det bare lukker seg helt uten videre. I tillegg til de savner jeg ordentlig Keep Fights. Har aldri vært med på et eller sett et ta sted. Kan dette ha noe med serveren å gjøre? Spiller på Finuval Plains og det er en del folk på serveren. Har allerede måttet stå i kø en gang for å komme inn.

     

    Spiller selv på finnuval plains og har bare vært i 1 keep siege, men det er vel bare pga at jeg er i tier 2 og order ser rett og slett ut til å ha gidd opp å ta over keeps

  4. Hva er maks levelen?

    Er kombat systemet AlÀ wow?

    hvor mangen classes er det?

     

    Er vel 10 classer på begge sidene, ingen er vel helt den samme eller har samme type spells så blir 20 classes.

     

    Maks lvl er vel combat rank 40 og renown rank 80 hvis jeg ikke tar helt feil.

     

    Med combat system ala wow mener du som at du klikker på en mob velger hvilke angrep den tar men's autoattack bare går av seg selv, så ja.

  5. kom til finnuval plains folkens, mid på begge å mye pvp. herlig server

     

    Spiller du Order eller Destruction? I tilfelle du spiller order, er vi to voksne karer som kikker etter et guild;)

     

    Vi startet der 01.10.08 etter å ha angret litt på køer andre steder. Så nå er det null kø for å komme inn på serveren, og tar max 1 minutt fra jeg melder meg på en scenario til jeg er inne :)

     

    Er nok Destruction hore jeg = \

×
×
  • Opprett ny...