Gå til innhold

J4n

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av J4n

  1. Vel, etter å ha sjekka både kortet og håndboka er det faktisk ingen jumpere som er til å endre CPU FSB slik det er på mange kort. Jeg tenkte å forsøke å flashe BIOSen nå, men jeg testa først (uten å tenke på konsevensene:p ) å endre FSB busen i BIOS fra 100 til 133 mhz, og da viste windows at CPUen nå var på 1.33Ghz, men er dette da den FASKTISKE Ghz'en som prosessoren kjører, eller er dette noe bare windows "tror"? Er så lenge sida jeg har drevet med det her nå *skammekroken* :blush:

  2. Jeg har nylig kjøpt nytt HK og CPU etter at den gamle... vel...tok fyr :p

    men etter 2 år borte fra "pc markedet" har jeg glemt gamle kunster med å setter sammen en optimal pc!

    Jeg tenkte å gå for noe økonomisk, ikke noe stort, men bare for å ha no å spille på. Så jeg gikk for en AMD Sempron 2400+ og et MSI KT4A-V HK.

    Vel, det går så det dundrer, og ingen problemer. Virker til å fungere greit med den gamel Volcano 9 vifta ;) Men når jeg først tok en titt dxdiag i dag, så gikk ikke CPUen på mer enn 1000Mhz :ohmy:

    Har ikke endra noe på noe som helst i BIOS, for dette slo meg ikke inn med det samme, men husker ikke helt om jeg må sette no instillinger el no!? Mulig jeg må endre på no i Frequence/Voltage Control i BIOS? Står på 100mhz i Frequence/Voltage Control nå, men tør ikke bevege meg inn på et felt jeg ikke har peil på! Noen som har nå idè om hva jeg skal gjøre her? Begynte nemelig å lure på hvorfor jeg bare hadde 40fps i CS :p

    Så hadde ikke vært så dumt å få satt den opp til å kjøre optimalt! Enhver ide og svar mottas med takk :thumbup:

  3. Det som trekker veldig mye ned i WoW er at en kan kun spille på lokalere servere dvs at folk fra europa kan kun spille på euro servere , amerikanere på US servere  og folk fra asia på asia servere.

    Uansett hvor mye jeg prøver så klarer jeg ikke å se hvorfor dette er så grusomt. Bortsett fra at vi må vente litt før vi får det her i alle fall. Det finnes seriøst mer en bra nok med skikkelige folk i Europa, tettheten av hyggelige spillere er ikke høyere i US enn her. Den største "fordelen" jeg kan komme på ved å spille på US-server er at det muligens har litt større 1337-faktor. Ufattelig for meg, men sliter med å se noen annen grunn til at enkelte skal spille MMORPGs på amerikanske servere. WoW kommer til å få enorm spredning i alle kontinenter, så det kommer ikke til å bli mer liv på amerikanske servere enn her, slik det kanskje er i f.eks. DAoC. Det er ikke så grusomt at folk ikke får spilt i en guild med amerikanere, masse bra folk å spille sammen med uansett. God ping, fornuftige nedetider og synkronisert døgn in-game er jo også ting du bare kan glemme om du spiller US.

    Og forresten, dette er feil! Blizzard legger opp til at alle kan spille med ALLE, uansett kontinent. Dette skal visstnok bli gjort etter alle releasene på hvert av kontinentene. De legger opp til at du selv kan velge realm(regner jeg med) over hele verden. Så uansett hvor du har venner, kan dere nå spille sammen. :thumbup:

  4. Har i 2 år nå sitti med et ASUS A7V333 HK helt problemfritt.

    Men i helga trur jeg at jeg klarte å gjøre en fatal feil...

    etter å ha bytta nettverkskort gadd jeg ikke såklart å skru i skruen til kortet, men jeg putta i kabelen, og mens pcen starta, var jeg på vei ned for å skaffe mat. på veien snubla jeg i kabebel (seff), og røska nettverkskortet halvveis ut av PCI sloten. Pcen rulla og gikk enda(var på vei til windows-loading) men for sikkerhetsskyld skrudde jeg av hele dritten med knappen bak PSUen. Når jeg fikk satt kortet på plass, starta ikke driten.... Ikke en lyd... CPU vifta hadde stoppa opp (eller, på A7Ven finnes 2 viftestrømslotter; en til PSU og en til CPU. Og den til PSUen(som jeg hadde CPUen på) hadde slutta å gi strøm, men den andre funka) og ikke no bilde på skjermen. Alt spant og gikk, men ikke no bilde. Ikke engang den typiske pipelyden som de fleste hovedkort har.

     

    Har skrudd opp og sammen igjen hele driten 2 ganger nå, men enda ikke no liv.

    Noen som har no peil på hva som er fucka? bytte HK kanskje? eller?

×
×
  • Opprett ny...