Gå til innhold

Solonuke

Medlemmer
  • Innlegg

    16
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Solonuke

  1. Ser at Corsair Vengance K60 kjører Cherry MX red bryterne. De er veldig lette og føles ut som å skrive på luft, tar en del trening for å ikke skrive feil på de i starten. De er lette å bunne ut når du skriver fort så de bråker en del men ikke like mye som MX blue bryterne. Å skrive på de blir en vanesak og foretrekker selv å skrive på Cherry MX red enn blue rett og slett fordi de er lettere. Aner derimot ikke om tastaturet vil bråke mer pga aluminiumsplata tastene står på.

  2. Filco sine skal visstnok være et godt valg. Har lest at veldig få har hatt problemer med de tastaturene. 105 tasters varianten finner du på Keyboardco, derimot ender et Filco Majestouch gjerne på 1400 kr etter frakt og toll. Ducky sine tastaturer er også et godt valg som også bikker over 1000 kroners grensa. Ellers har du de vanlige valgene som CoolerMaster, Qtek, Razer og Corsair.

     

    Spørs hva du er på utkikk etter i tastaturet. Klarer du deg uten bakgrunnsbelysning, USB hub og makroknapper så blir det gjerne billigere og.

  3. Jeg liker best når historien ikke deles opp i flere 100 grener. Som Final Fantasy hvor de bare fokuserer på 1 historie.

     

    Du har visuell noveller som Ever 17 og Clannad som har mange forskjellige slutter og mange måter å gå igjennom historien på uten at kvaliteten på historien dropper som en stein. Derimot er jeg ganske i tvil om visuell noveller er spill eller ikke.

  4. De har en del arbeid som gjenstår på utrolige viktige applikasjoner som butikken hvor du handler applikasjonene. Jeg sitter med en skjerm på 27" med 2560*1440 piksler og får utrolig lite informasjon på skjermen. Det er verre når det kommer til skjermen som står på høykant med 1200*1920 piksler hvor informasjonen ikke sprer seg i loddrett men vannrett slik at jeg har omtrent halvparten av skjermområdet som ikke brukes til noe som helst.

     

    Applikasjonene fra Kindle, Skype og Wikipedia har færre funksjoner enn skrivebords/nettside variantene. Kan forstå at selskaper ikke vil bruke mye tid på å utvikle applikasjoner og legge de ut på Windows sin app butikk hvis Microsoft tar like stor andel som Steam og Apple (30% hvis jeg husker riktig).

     

    For de som vil få tilbake muligheten til å slå av/omstarte/logge av maskinen kan denne linken være brukbar:

     

    http://gallery.technet.microsoft.com/scriptcenter/Create-a-ShutdownRestartLog-37c8111d

  5. Har tidligere eid Icemat headset (tidligere versjon av Siberia V2 men problemet med begge er det samme). Stroppene som går fra driverne til hodebåndet ryker veldig lett.

     

    Har hatt blandede erfaringer med Razer i fortiden (Razer Diamond 3G musas scrollehjul ble ubrukelig etter et halvt år før jeg skrudde opp hele enheten og vasket den og har ikke sølt væske i den eller noe). Blackwidow Ultimate hadde et lys på tastaturet som var dødt da det kom, pluss keycapsene føles ganske løse). Razer har fått mye kjeft angående byggekvaliteten på produktene deres og ville ikke ha anbefalt noen å kjøpe produktene deres.

  6. Skaffet meg Sony MDR - V6 (for rundt 750 kr fra amazon.com inkl. frakt og toll) og vil si at jeg ville ha valgt det enhver dag over Logitech G35. Ettersom det ikke har mikrofon kan du gå til anskaffelse av en billig mikrofon og montere det på siden av hodetelefonene.

  7. Å skaffe et USB lydkort til laptoppen kunne ha løst problemet hvis jeg forstår sammenhengen mellom CPU stress og støy riktig. Kan være at lydkortet er i ferd med å gå og da. Har et Creative Soundblaster kort som lager statisk støy når maskinen driver på med noe CPU intensivt. Hvis jeg kobler inn mini jacken inn i lydkortet på hovedkortet så forsvinner all støyen under arbeid.

×
×
  • Opprett ny...