Gå til innhold

Slappy.

Medlemmer
  • Innlegg

    18
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Slappy.

  1. Hei, jeg har et WinFast A6600GT skjermkort. Når jeg sitter og spiller cs:source, får jeg maks 70 frps, og som regel er jeg nede i 50-60 frames når det er hett for seg :p. Resten av spesifikasjoner på PC-en min er:

     

    XP3200+ (2,2Ghz)

    180 GB

    512 MB Ram

     

    Burde jeg hatt høyere fps? I så fall, hva kan jeg gjøre for å få bedre flyt i spillet? Jeg har prøvd å overklokke kortet, men dette ser egentlig ikke ut til å hatt særlig mye effekt. Tvertimot, det gjorde Windows mer ustabilt.

     

    Takk for svarene :thumbup:

  2. Hei folkens!

     

    Jeg har nettopp vært i stor diskusjon med faren min om hvorvidt jeg bør oppgradere skjermkortet mitt.

     

    Jeg har for øyeblikket Geforce FX5500, og jeg vurderer sterkt å oppgradere til AOpen Aeolus 6600 GT. Jeg synes at dette er det beste kortet i forhold til pris og ytelse. Faren min mener at det er tull fordi PC'en ikke er beregnet for det, og sier at jeg bør selge hele greia for 6000 kr og kjøpe en PC med bedre specs.

     

    Her er PC-en min:

     

    XP3200+ CPU

    512 ddram

    180 GB hd

     

    Jeg kommer til å kjøpe kortet uansett, men foreldrene mine klikker helt når jeg nevner ordet oppgradering.

  3. Jeg må skru ned på middel-settings når jeg spiller cs:source, og resolusjon 1024*768. Det virker som jeg har gjort et dårlig kjøp med tanke på skjermkortet. Dessuten mister jeg garantien på PC'en min hvis jeg begynner å åpne og bytte kort.

  4. Ay, dette høres spennende ut. Tenkte faktisk på det i går at det hadde vært sinnsykt artig å være med i en klan. Count me on!

     

    Jeg har spilt en god del 1,5 og 1,6. Jeg var med på beta-testing av source også, selv om jeg ikke er like god der som jeg er i det orginale spillet. Har alltid spilt mye fps, så jeg kan vel kalle meg litt skilled :yes:

     

    Mail: [email protected]

     

    Hotmail: [email protected]

    Nick i CS:S: Slappy

×
×
  • Opprett ny...