Gå til innhold

Anders89

Medlemmer
  • Innlegg

    81
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Anders89

  1. Nå spiller jeg personlig hon, men hvis communitiet derfra er representativt så høres dette ut som om en latterlig trist nyhet. At man i det hele tatt er låst til en region høres også litt sprøtt ut (eller har jeg misforstått akkurat den biten?)

     

    Enig med den, skjønner ikke helt hvorfor vi ikke bare kunne valgt mellom server 1 og 2 etc etter den som har minst pågang.

    Tror ikke du er låst permanent, siden du kan transferre 1 gang gratis, og sannsynligvis betale for å bli overført til den andre regionen fleire ganger.

  2. Holder på med en warrior selv, har gått for dual-wiel fordi det virker veldig gøy, eneste som irriterer meg av og til er at jeg ikke får brukt opp all ragen, den fosser jo inn. :grin:

     

    EDIT: Ikke gå for paladin, du kommer ikke til å angre på warrior. Har selv spillt pala til 60, men det er bare kjedelig, du trenger jo bare trykke på en knapp en gang hver 30. sekund. Dessuten får du ofte /w av folk som vil ha deg med i grupper, synest det er litt stas jeg da...

    5299194[/snapback]

     

     

    Er ikke dual wield på warrior ganske dårlig? off handen din skader vel veldig lite, eller?

  3. Frekt! :mad:

     

    se bilde først...

     

    hehe anyways, grunnen til at han kaller meg for Milfhunter er fordi jeg laga en ny karakter på chrommagus serveren for å kødde meg med Alliance og brukte nicket Milfhunter.

    Etter jeg var komt til lvl6 sa en GM til meg at jeg måtte skifte det fordi det var imot naming policies :) Glemte å ta screenshot av samtalen foresten :\

    post-63174-1131650409_thumb.jpg

  4. Skjønner ikke hvorfor dere blir så sint for at en medic reviver dere i skuddlinjen - jeg blir bare glad for å få en ny sjanse til å slippe en death og drepe flere folk der hvor det er action.... Ofte klarer man å smette seg vekk.

    Enig med deg de prøver jo bare å gjøre jobben sin, som medic er jo å hjelpe lagkamerater 1. prioritet som de lærer deg i americas army :)

  5. Hehe som medic pleier jeg å sprinte inn og revive alle jeg kan, selv om jeg blir kraftig beskutt :D

    det burde du egentlig ikke gjøre, alle irriterer seg kraftig over det. Har vurdert å sette en knapp til "du not revive me when under fire idiot!"

    Gjør det ikke så mye da, men det er ikke så veldig farlig for du får ikke death før du respawner, Viss det står en bil med gunner rett attmed gjør jeg det ikke, men viss det bare er ett par folk et stykke vekk pleier det å gå bra

  6. Pleier vanligvis ikke bry meg om punish siden det er 99% sjangs for å få det, med mindre noen tk'er meg, men dette var frekt!: jeg er medic og skyter mot fienden. En i squaden min løper forbi meg og jeg skyter han i hode (uhell seff) jeg tar frem shock paddles sier sorry reviver sier sorry en gang til og han tar punish :mad::no: Jeg har spilt siden Retail release og aldri blitt forgiva

  7. Nå har jeg spilt i ca en time og gjort meg opp en mening om spillet:

    Lagbefestet, tregt og uinteressant og helt ubegripelig vanskelig for en nybegynner. Prøvde å spille litt offline men der var det jo heller ingen hjelp å få. En annen ting: Hvorfor trenger en joystick for å kjøre bil? Prøvde å konfigurere til musa eller keyboardet?

     

    Nei, uinteressant og uinstallert.

    Hehe, ja. Spillet passer ikke alle, smaken er som baken. :)

     

    Blir spennende å se hvordan resten av dere synes dette er.

     

    Jeg hadde ventet dere var mer lystne på hjelp, og tok kontakt enten via TS eller ingame (skrive ".m Kalzun Hei" uten ""), men dere klarer dere kanskje bra.. :w00t:

     

    Driver å flyr ganske mye akkurat nå, traff nettopp på en FW190 i fem tusen-meters høyde. Fulgte etter han, trodde han ikke så meg. Han hadde høyden på meg, så jeg skulle vel egentlig aldri ha fulgt etter han. Det fant jeg ut litt for seint, for da jeg skulle prøve å snike meg unna, stupte han ned etter meg!! :ohmy:

    Fikk han unna 3-4 ganger - hvor jeg mellom hver gang prøvde å snike meg unna (via skyene etc), men neida...

    Tilslutt fikk jeg ristet han av meg, men så plutselig krasjet han i meg, han døde, jeg overlevde! :w00t:

     

    Historien har en trist slutt... Da jeg skulle lande på flyplassen, krasja jeg i et tre og døde.

    Ække så god pilot jeg... :roll:

    Du mener vel: historien har en morsom slutt? :p

  8. Fant dette på internett:

     

    COOP games in local (off-line) multiplayer solution:

     

    1. Start simple (non co-op, non dedicated) server

    2. The clients should see the server info in Multiplayer->LAN, but they should NOT join NOR push refresh!!!

    3. Stop the server and start a single player game

    4. The clients can NOW join by double clicking the server (what is practically not the 'real' server anymore, but the ip is the same)

    5. The server must join in to the game to have working spawn points. Eg. create an off-line user named 'server' for the server, join in, but do not spawn. It takes one player slot away from his team, but at least it works.

  9. vet ikke om de er spesielt gode, men tror det

    Battlefield.no BF2#1 All maps | bf2all1.battlefield.no/81.166.125.5:16567

    Battlefield.no BF2#2 All maps | bf2all2.battlefield.no/81.166.125.6:16567

    Battlefield.no BF2#3 China only | bf2china.battlefield.no/81.166.125.5:16568

    Battlefield.no BF2#4 MEC only | bf2mec.battlefield.no/81.166.125.6:16568

     

    Venter på x800 pro vivo kortet mitt til 2000,- (demovare)

    ;)

  10. Personlig syns jeg det var et helt OK spill, men det er en del som kunne vært annerledes. For eksempel skriptingen når folk dør, det er jo teit at teamet ditt har uendelig med liv helt til de egentlig dør da syns jeg nesten det er bedre at de ikke dør i det hele tatt før scriptet sier det. Og er jeg den eneste som syns at lyden på mauseren hørres ut som salong geværet som blir brukt i skiskyting? Og viss det skulle være veldig realistisk så er det teit at du får blod og drit på skjermen når du blir skutt og skutt på. Menmen det går forsåvidt an men jeg syns ikke det fortjener 10/10 heller 8/10 elns

×
×
  • Opprett ny...