Gå til innhold

Gamlemor

Medlemmer
  • Innlegg

    2 281
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Gamlemor

  1. Jeg er forresten 23år. Skulle gjerne blitt flinkere til å ta kontakt enn å være overlegen. Blir jo kleint om folk merker jeg er overlegen. Anonym poster: dcc98dcb2f05910fccf9df5e51ab44c2

    Litt paradoksalt at du ungår situasjonene av nettopp samma grunn. Ingenting er kleinere enn du gjør det til selv. Uansett så tror jeg det lureste du kan gjøre er å utsette deg for disse situasjonene oftere så vil det flyte mer naturlig med tiden.

     

    Bor i Oslo så det er blitt en del random folk jeg ikke har noe kontakt med lenger jeg møter på gata. Med disse tenker jeg at det er jo tross alt en grunn til at vi ikke har kontakt lenger. Jeg tenker at begge parter veit det, så jeg når det gjelder disse bare sier jeg hei og fortsetter å gå i samme tempo. Kanskje slenger inn en "-går det bra -ja, bra, og du? -så bra, ja bra her og!". (Liker å tro at jeg setter opp tempoet hvis en av de svarer nei). Trenger ikke å stå prate om været i fire timer med personen bare fordi man møttes en gang på fest for fire år siden.

     

    Også er det de som jeg av en eller annen grunn føler en forpliktelse til å prate med. Da tar vi en rask oppdatering på hva som er nytt i livet. Hva som skjer fremover. Kanskje litt tulling frem og tilbake. Etter noen ganger så hører du lett hvor det er naturlig å avslutte.

     

    En avsluttning jeg ikke bruker selv, men som er sosialt akseptert, er å si noe sånn som "ja, vi får ta en kaffe en dag da vøttu!" så gå! "Øl!", "Xbox kveld snart, for lenge sia nå!", "Jeg ringer deg i morra/til uka!". Du tar tegninga. Men ikke ta den med mindre du faktisk mener det ville vært hyggelig, selvom det omtrent aldri skjer.

     

    Når det gjelder folk jeg pleier å henge med så spør jeg bare om de vil være med videre, så er det ferdig der ....

  2. Møtte en fyr som blandt annet mente at pyramidene er rundt 10 000 år gamle, lagd av aliens. Var noe greir om atlantis og kornsirkler også.

     

    Jeg sa til han at jeg hadde sett et bilde på internett som sa at mayakalenderen ikke gjore rede for skuddår og derfor var syv måneder bak i tid, 2012 greia skal da allerede ha skjedd. Dette svarte han med at "vel, når de for x tusen år siden klarer å forutsi noe nå og bare bommer med syv måneder så er jo det fortsatt imponerende!". Da ga jeg opp.

  3. Trene funker bra.

    Støttes! Lett å gå på treningsstudio litt molefonken og komme ut som en gladlaks :)

     

    Gå en tur funker også bra, gjerne et sted man ikke er så kjent fra før, nye inntrykk er viktig.

     

     

    Ikke helt det du spør etter, men det er forebyggende. List opp alle ting, hendelser og tanker som gjør deg glad, konsentrer deg om å huske de og forbind de med hverandre. Putt alle de gode følelsene i en boks i hodet. Gjør du dette lenge nok så vil du etter hvert stort sett være glad hele tiden. Når først noen kjipe eksterne hendelser prøver å dra deg ned så er man bedre forberedt. Det er lettere å komme ut av de kjipe tankene. Funker fjell for meg i hvert fall. Kan tidvis bare plutselig bryte ut i latter ut av ingenting når jeg sitter alene på t-banen for eksempel.

    • Liker 3
  4. Voks opp! Nå som du har pult hu så har du ikke muligheten til å miste jomfrudommen din til en annen jomfru lenger. Derfor ville du bare evt. bragt "problemet" over på noen andre om du skulle finne en. Som traskas sa, hu har nok vasket seg siden den gang.

     

    Edit:

    Må innrømmes at jeg sleit med det samme med den første dama mi, men det hjalp ingen ting å tenke på det ...

    • Liker 1
  5. Ikke facebook, men google+:

    Kompis hadde ikke logget av youtube hos en annen kompis. Da oppdager jeg at man har tilgang til google+ fra youtubekonto. Fristelsen blir for stor. Vi går inn på profilen og endrer beskrivelse til "Nigger r 4 real!", snur profilbildet og poster en litt grov kommentar på bildet til en på vennelista. Status: "Ballesvette og andre kroppsvæsker! Faen, naboklage, "dama" skreik for høyt!".

     

    Senere, etter en del alkohol, så endrer vi coverbildet til en dame som står i doggy med masse bajs smørt rundt musa, med en solid klatt midt på. Profilbildet ble ikke særlig mye bedre. Endret boplass til "Oslo Scat Club, secret location".

    • Liker 2
  6. Hvor mye veier du? Har du en liten ''kulemage''? Mener å tro at for hver x antall kg du går ned så vil penisen din ''vokse'' med x antall cm i erigert tilstand.

    Nei. Det stemmer ikke. ;)

×
×
  • Opprett ny...