Gå til innhold

BajBaj

Medlemmer
  • Innlegg

    92
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av BajBaj

  1. Har selv brukt belkin sin n52te i et par år nå, (og kjøpt en razer nostromo i backup, når den gode gamle traveren ryker). Tenkte som mange andre;: hva har en gaming pad, som ikke et tålig gaming tastatur har? Lot meg lure til å teste det ut, og etter noen få timer med tilvenning, så har jeg aldri sett tilbake. Bør vel nevnes at jeg kun spiller FPS spill. For de som er usikre/tvilende, så ville jeg definitivt testa det ut. Og for det hardbarka motstanderene, ville jeg defintivt anbefalt å teste det ut.

  2. Flere enn meg som opplever at 11.2 drivern ikke klarer å dra mer enn ca 50% gpu load i BC2? Har 2 stk 5870 i cf, i7 965, 6 gb minne, win7 64 bits osv..

     

    Hadde store håp om at denne drivern skulle være gulle god, men om den ikke klarer å utnytte gpuene mine bedre enn det der.. da blir man jo noe skuffet. Om det er noen som har vært borti samme problem som meg, eller som vet om en form for løsning, så ville jeg vært veldig takknemlig.

  3. Noen som har merket noen endringer i server browser og friends invite etter patchen? Ser at endel fremdeles sliter med lag, men at den har blitt bedre. Får vel satse på at det kommer en ny patch om ikke sålenge. Synes alt i alt at spille funker ganske bra, iallefall de gangene de ikke lagger ut av det milde helvete. Gleder meg til å se når det kommer en promod versjon, samt krysser fingrene for at de skal klare å lage en connect kommande i console snart.

  4. Det var litt skit bak spakene som utløste de første probleme, hadde ikke rett forhold på rammen. Så nå har jeg fått klokka den litt opp, økt volten litt på QPI og CPU, men den begynner å bli lovelig varm synes jeg. Går på rundt 70 grader med spilling og 80 i prime95. Ville vel anta at det at jeg har gitt cpuen litt mer volt gjør at den blir varmere også, men kjører på 1,375 volt på cpuen, og har da lest om folk som har den på langt høyere enn det.

  5. Prøvde litt rundt med det han karen i linken du sendte over forklarte, men ingenting ser ut til å funke for meg. Så snart jeg øker litt på klokken fra 133, til kanskje så lite som 140, og reduserer memory multiplyer, så tryner maskina, dvs jeg kommer ikke forbi bios. Memoryen min kjører nå på 1,66 volt, cpu (eller qpi som det ser ut til å hete) på 1,25. Ikke mye som funker.. Kan det være sånn at det enten er cpu, eller hovedkort som er særs lite egnet for klokking? Eventuelt komboen av de?

  6. Har prøvd meg sånn i det små med klokke min i7 965 prosessor, men har ikke klart å få noe særlig ut av den uten at man får blåskjerm i øst og vest, faktisk alt på 3,6 ghz så begynner spetakkelet. Så nå tenkte jeg å høre om det er noen av dere som har noen erfaring med dette kortet og denne prosessoren.

     

    Har som nevnt en i7 965 på et Intel DX58S0 hovedkort, med 6 gb corsair dominator 1600 brikker.

     

    Det jeg har gjort er å øke multiplyer fra 133 som er standard til 146 på cpu, og redusert multiplyer på minne slik at den havner på 1621 mhz. Dette får selvsagt maskina til å fryse ganske raskt. Det jeg lurer på er om jeg skulle guffet på litt mer volt på cpuen, eller eventuelt rammen, for å se om dette kan løse saken. Men for meg som er rimelig fersk i dette gamet, så er jeg veldig usikker på hvilke av verdiene jeg skal endre på, hvor mye, samt hva de eventuelt heter i bios. Er det noen her som har noen gode tips?

     

    Ser det er mange som klarer å få denne cpuen til å ligge stabilt på 4,0 ghz, og det kunne jeg også tenke meg å få til.

  7. Tja det var det å definere lav og ustabil. Den er lavere enn det jeg har erfart før, varierer fra 100-160 så ca, avhengig av hvor på kartet man er. Av og til får den litt hikke også. Den yter på en måte bra, men ikke der den var før jeg la inn og fjernet den 10.10a drivern med MLAAen, og iallefall ikke helt der jeg føler den bør ligge. Etter det har pcen oppført seg noe mystisk, selv om jeg har fjernet alt som til og med lukter noe om ati på maskina.

     

    Kanskje jeg skal gi meg med jakten på noe bedre fps, og heller gå for det som ikke skaper ctd'er :p

     

    Har sikkert lista opp specsa et eller annet sted her, men kan liste de igjen, så kan dere eventuelt se om det er maskina som ikke er helt frisk, eller skiten bak spakene som heller bør slutte å whine om at den skal yte mer;

     

    i7 965 @ 3,2

    6 gb DRR3 @ 1600

    Intel DX58S0 MB

    2 x 5870

    1000w PSU

  8. Satt meg ned igår og testa ut driverne til TWL fra guru3d.com forumet, og for en gangs skyld så virket drivern stabil :new_woot:

     

    Men jeg tittet litt i CCC under spilling i BC2, og der gikk aldri activity meteret over 72% på noen av de 2 5870 korta jeg har i maskina. Man skulle vel anta at disse skulle stå å banke på 90-100% activity? Der det drivern, eller er det noe annet jeg kan trikse med for å få dratt ut de siste 20-30%? Og hvordan er det å bruke den ati shit cleanern til TWL og legge inn 10.10 i etterkant? Noen som har noen erfaringer med det?

     

    Btw.. finnes det et program som viser utnyttelse, temp osv i et som samme bilde for flere skjermkort? Si noe alla coretemp men for skjermkort, bare at de viser klokk, temp, activity og fan f.eks? Har googlet litt rundt, men ikke funnet det store enda.

  9. Var inne å testa v4.23b for noen uker siden, og ingenting å si på ytelsen, men fikk selvsagt CTDer i BC2 etter kun kort tid med denne drivern også. En anelse frustrerende må jeg si. Så det gikk tilbake til den evig 10.5 drivern, som har funka veldig bra. Men etter at 10.10 drivern ble lagt inn, og grundig fjernet med en tur innom safemode og driver sweeper, for så å gå til 10.5 drivern igjen, så har ikke ytelsen vært det den skulle. Lurte litt på om det kan ha noe å si at jeg satt opp en skjerm til (totalt 2 stk nå). Normalt på atacama så ligger man med low på 80-90, og high på rundt 160 fps. Igår var det low på 40, og high på rundt 130. Noko e ikke som det skal. Men skal fanden meg ha det til å funke før jeg gir meg. Kan det ha noe med at jeg testa å legge inn 10.10 drivern som hadde slengt inn den nye anti aliasingen til 6000 serien? Kan det ha skapt rot i sysakene mon tro?

  10. Du nizzen.. hva er det du gjør som får denne drivern til å funke fjell? Mista ytelse og fikk litt CTD etter en stund (begynner å bli en liten (u)vane med Ati driverne). Kjører driver sweeper og full pinne, så drivern skal komme til rent bord når den skal installeres. Får vel bare prøve en ny runde ikveld med litt driveropplegg.. Men om du har en god oppskrift til hvordan det skal funke, så del det gjerne :)

  11. Du nizzen.. hva er det du gjør som får denne drivern til å funke fjell? Mista ytelse og fikk litt CTD etter en stund (begynner å bli en liten (u)vane med Ati driverne). Kjører driver sweeper og full pinne, så drivern skal komme til rent bord når den skal installeres. Får vel bare prøve en ny runde ikveld med litt driveropplegg.. Men om du har en god oppskrift til hvordan det skal funke, så del det gjerne :)

×
×
  • Opprett ny...