Gå til innhold

laroys

Medlemmer
  • Innlegg

    152
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av laroys

  1. Kjøpte ATV2 for 1-2 uker siden, jailbreaket og ser nå h.264-filmer i HD uten problemer. Avspillingen er helt avhengig av hvilken codec filmen benytter. Ser for meg at boksen har hardware-dekoding av h.264-strømmer, mens Xvid/Divx dekodes vha cpu. For meg blir derfor Xvid i HD hakkete mens samme film i mkv/h.264 går helt smooth. Nå er det sistnevnte som er mest aktuelt for meg, så veldig fornøyd med XBMC og Ubuntu med smb-share.

  2. Dere som spiller av 1080/720p filmer uten problemer; hvilket setup har dere?

     

    Jeg vurderer å kjøpe en ATV2 og streame filmer/serier i 720p/H.264. Ser for meg windows-share(evt DLNA) fra laptop gjennom trådløst/trådet nettverk.

    Kan du spesifisere mer nøyaktig hva du mener med setup?

    Tenker du på jailbreakingen av ATV2'en?

    Hvilket nett jeg bruker?

    Hvilket OS som er på serveren?

    etc??

     

    Gjerne! Jeg tenker på om dere kobler ekstern hdd direkte i atv'en eller om dere streamer. Hvordan streamer dere isåfall? Via windows share(smb/samba) eller vha en DLNA-server som PS3Mediaserver. Trådløst eller trådet nettverk?

     

    Forsøker å finne ut hva jeg kan forvente med mitt setup forklart i forrige post.

  3. Jeg synes også vanlige lisser er å foretrekke fremfor boa, men boa er herlig enkelt å ha med å gjøre da.

    BOA, ja. Jeg har også sett på en slik løsning. Tilsynelatende enkel og behagelig men hva skjer når snø fryser inni denne mekanismen? Det er jeg evt bekymret for.

  4. Er det noen som har noen meninger om "flow-type bindinger" (som man går inn i bakfra) i motsetning til den mer tradisjonelle hvor legg-støtten ikke kan legges bakover.

     

    Jeg tenker umiddelbart at om førtnevnte ødelegges i wire'en så blir bindingen helt ubrukelig men samtidig så sparer man litt tid hvergang en går inn og ut av bindingen.

     

    Og hva er fordelen/ulempen til bindinger med/uten tå-kappe(heter det det?) ?

  5. Kameraet til E66 er så dårlig at det er en skam.De første Nokia med 1,3MP tok bedre bilder.En annen ting er at dekningen er ustabil på denne telefon.Synd,for det hadde vært en kanonbra telefon uten disse problemene.

    Utebildene i dagslys synes jeg er helt ok! Innebilder blir ganske kornete + kameraprogramvaren er litt buggete. Ustabil dekning har jeg ikke lagt merke til.

  6. Darkstar er, etter min oppfatning, et parkbrett. Det er ganske mykt og lekent, true twin med bred stance. Om du skal ha et K2 til frikjøring og pisting ville jeg kanskje sett på Believer fra progression. Et rimelig men solid brett, mye popp i nose og tail, litt stivt til railing, fint i pudder, herlig i høy fart - personlig erfaring fra 07/08 serien.

     

    Gyratoer eller Zeppelin fra Atlas skal også være solide. Gyrator er et lekent pudderbrett med sitt reverse chamber (omvendt spenn i plata, samme som libtechs banana tech), om jeg ikke har missforstått. Hadde et Zeppelin når jeg var yngre, var meget fornøyd med det. Lett, stivere - men snappy - brett som fungerte fint i alle forhold. Av hva jeg kan huske var ikke poppen helt den store i den plata, men det hadde sikkert mye med min teknikk å gjøre, dessuten er det omtrent 13 år siden jeg hadde det.

     

    Tror nok du vil bli fornøyd med Darkstar, det er et solid brett som har vært i K2s portefølje i mange år, men det kan jo hende du blir mer fornøyd med et brett mer rettet mot løypekjøring og pudder.

     

    Du kan jo leke deg med K2s board finder.

    Takk for svar! Jeg er ikke interessert i "et mykt brett". Leser at Darkstar har "medium flex" og det høres jo greit ut i utgangspunktet men usikker på hva det vil si i praksis. Æsj, vanskelig dette her altså.

  7. Hei, noen som kan fortelle meg forskjellen på "A.T.L.A.S." og "Progression" på K2 sine sider?

    Atlas er pudder, allmountain og freestyle. Progression er park, freestyle og street.

    Atlas er vel i snitt litt stivere, som regel retningsbestemt, koster litt mer og er en mer teknisk plate.

    Så med mitt bruk; pudder, preppa løyper og ingen rails så vil kanskje k2 darkstar ikke være det beste valget siden det er et progression-brett? Har nemlig blitt anbefalt dette.

  8. Har ikke din telefon, så det er umulig for meg å teste. Likevel, punkt en er å koble telefonen til maskinen på et eller annet vis (USB, Bluetooth etc.). Mulig du må aktivere modemfunksjonaliteten i den, men den vil da hvis den er godt støttet bli oppdaget i Ubuntu 8.10, og kan da settes opp akkurat slik jeg beskrev i quoten din. Hvis ikke, så spørs det om din telefon må settes opp manuelt ennå en stund.

    Takk for svar.

     

    Kom nå over denne siden: https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+source/h...nfo/+bug/294070

     

    Skal forsøke dette senere i dag. Men hva betyr "Committed upstream"? Betyr det at endringene vil komme som en oppdatering av 8.10 eller vil de ikke se dagens lys før 9.04?

  9. I testen står det at kamera-softwaren er veldig ustabil.

     

    Hvordan er dette nå - er det fikset i nyere software?

     

    Er det også gjort noe med selve kvaliteten på bildene, eller er bildene i testen rett og slett så bra som det blir?

    Så vidt jeg vet har det ikke kommet noe software oppdateringer. Bildene synes jeg blir bra ute i dagslys, mens innebildene blir kornete og litt rødlige. Kamerasoftwaren har jeg ikke hatt noen store problemer med.

  10. Takk for svar.

    Ja, jeg har en slik på det nederste bildet fra Clas Olhson, men jeg synes den blir både for stor og tung.

     

    Jeg har derimot kommet på en veldig god ide, tror jeg!

     

    Jeg har tenkt til å klippe av de dårlige ørepluggene fra min nokia handsfree og lodde/koble resten av handsfree'en sammen med mitt koss porta-pro hodetelefoner. Da får jeg både handsfree, gode hodetelefoner og en nett liten plugg på 2.5mm :thumbup:

     

    Ledningen som som går opp til ørepluggene på handsfree'en er noe tynnere enn ledningene som går opp mot koss hodetelefonene. Tror dere dette vil være noe problem i praksis mtp forringet lydkvalitet?

  11. Utrolig plagsomt dette. Den ene kontoen fungerer nå etter at jeg flyttet de aller fleste e-postene bort fra innboks.

     

    Men, på gmail er det ikke mulig å lage mapper, så der sliter jeg fortsatt.

     

    Laroys: Hvor mange e-poster har du på din konto?

    I Inboksen har jeg 725 mail, men når jeg bruker GMail i E66'en henter jeg bare headerene til de siste 30 mailene.

     

    Hva mener du med at det ikke er mulig å lage mapper? Når du bruker imap tolkes de forskjellige label'ene som mapper og de kan du lese med epost-klienten på E66.

     

    Hvis du vil fjerne mail fra inboksen i gmailen kan du bare arkivere(Archive) dem.

  12. E-postkontoene er satt til å bare hente headers, og det fungerer greit.

     

    Som nevnt så fungerer det å hente et visst antall (f.eks. 30) når jeg kobler til manuelt. Men, i det jeg slår på "automatisk henting" kommer følgende beskjed: "Alle e-postmeldinger hentes til postkassen når automatisk henting er aktivert. Fortsette?"

     

    Svarer jeg ja så henter telefonen ned 10.000 e-poster og blir treig som et uvær...

    Hvis målet er å få beskjed på mobilen straks du har mottatt ny epost trenger du ikke bruke "automatisk henting" om det er snakk om IMAP. Så lenge du har en forbindelse mot serveren får du vha imap_idle (http://en.wikipedia.org/wiki/IMAP_IDLE) beskjed fra serveren straks det er nye mail. Serveren må selvsagt støtte denne funksjonen, men det tror jeg de fleste gjør.

  13. Noen som kan hjelpe med et e-post problem?

     

    Jeg fikk telefonen idag, og satt raskt opp to av mine e-postkontoer (ene er hos et webhotell, den andre en gmail). Dette førte til at telefonen ble utrolig treig, spesielt når jeg gikk inn i meldinger - men andre programmer hang også.

     

    Jeg fikk etter mye om og men til å slette disse, men problemet kommer tilbake når jeg legger de til på nytt. Dvs. når jeg setter de opp med "automatisk henting".

     

    Jeg tror problemet er at "automatisk henting" henter alle e-postene mine som igjen gjør telefonen treg. Når jeg henter e-postene manualt kan jeg begrense dette til et visst antall, men ved "automatisk henting" henter den alltid alt.

     

    Det er noe som heter "E-postvarslinger", men den får jeg ikke til å fungere i det hele tatt. (Må støttes fra server kanskje?)

     

    Jeg bruker forøvrig imap på begge to fordi jeg vil være trygg på at mobilen ikke fjerner e-postene fra serveren.

     

    Noen som har vært borti lignende problem og/eller har forslag til løsning?

    For hver email-konto kan du spesifisere at du bare skal hente Headers only(meldingshodene?) og bare de x-antall siste mail(default er 30 tror jeg)

     

    Hos meg fungerer det utmerket(GMail)

  14. Hei, Hadde kopiert alle mobil kontaktene mine over på minnekortet siden jeg skulle oppdatere tlf. Men så en uke etterpå havnet tlf i vannet og er nå fullstendig død. Jeg lurte på om det var mulig og få de kontaktene jeg har på det minnekortet over på det nye. Det nye er Micro så er ikke bare å sette inn det gamle som er vanlig memorystick pro duo.

    Kjøp deg en billig kortleser som tar både pro duo og micro og overfør via pcen?

  15. Hei, min nye Nokia E66 har 2.5mm minijack utgang til hodetelefoner. Jeg bruker i dag en overgang fra 3.5 -> 2.5mm kjøpt på Clas Ohlson. Denne er stor, tung og klumpete så jeg leter etter hodetelefoner som leveres med 2.5mm som standard. Vet dere om noen?

     

    Heldigvis ser det nå ut til at Nokia går bort fra idiotiske 2.5mm og standardiserer på 3.5mm. Men det hjelper ikke meg så mye akkurat nå.

×
×
  • Opprett ny...