Gå til innhold

Crispo

Medlemmer
  • Innlegg

    98
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Crispo

  1.  

    Artikkelen beskrives som "test", ved nærmere undersøkelse er det som forventet: subjektiv synsing uten noe som helst måte for konkret måling eller sammenligning utført av folk som mest sannsynligvis etter alderen å dømme har alrede begynt å få tap i de frekvensområdene de mener de klarer å høre "detaljer" i.

    Ah, så testen skulle bestått av en desibelkurve og ingenting annet?

    Smarting du,

     

    Jeg er usikker på hva du mener med en desibelkurve. Om en skulle prøve å finne objektive mål på gjengivelse av lyd måtte det ta utgangspunkt i hvor korrekt frekvensene er representert, og som du nevner, volum. Uansett er det lite konstruktivt med kommentarer rundt hvorvidt nessuno er smart eller ikke, og oppfordrer kun til en mindre hyggelig meningsutveksling.

    • Liker 2
  2. Og dersom begge deler fungerer, uten at vi må gjøre store endringer eller at opplevelsen forringes, da lager vi spillet både for PC og konsoll.
    Vil det si alt for enkel portering slik at det ikke er optimalisert, kun porta over fordi det "fungerer" til både og?Jeg lukter masseuttalelser om "konsollport!!" allerede! Selv kommer jeg til å spille det på PC tenker jeg. Diablo har alltid vært PC for meg.

     

    Jeg vil tro det refereres til kontrollere og UI i hovedsak, ikke selve programmeringen. Jeg ser vanskelig for meg at Blizzard kan stå bak en annenrangs konsollport om de skal opprettholde det ryktet de har bygget opp over årene.

  3. Skjønner ikke hvordan man kan vurdere noe annet enn Das Keyboard, uansett formål.

     

    Du kan jo begynne med og begrunne påstanden din først? :whistle:

     

    Skjønner ikke hvordan man kan vurdere noe annet enn Das Keyboard, uansett formål.

     

    Du kan jo begynne med og begrunne påstanden din først? :whistle:

    Må man begrunne blind, irrasjonell og rå kjærlighet? De blanke tastene, den nydelige klikkelyden fra de mekaniske tastene, de fyldige formene som forteller deg at du har et ekte tastatur. Det blir nok oss to til døden skiller oss. Og sannsynligvis blir det jeg som kortslutter først :wee:
    • Liker 1
  4. Min liste ble som følger. Tror kanskje ikke jeg får alle titlene mine med på topp 50 :)

     

    1. The Elder Scrolls III: Morrowind

    2. Deus Ex

    3. World of Warcraft

    4. Civilization III

    5. Mafia: The City of Lost Heaven

    6. Fallout 3

    7. Max Payne

    8. Dragon Age: Origins

    9. The Legend of Zelda: Twilight Princess

    10. Call of Duty 4: Modern Warfare

    11. Warcraft III: Reign of Chaos

    12. Resident Evil 4: Wii Edition

    13. Star Wars Jedi Knight II: Jedi Outcast

    14. Perfect Dark

    15. Giants: Citizen Kabuto

  5. Selv om jeg ikke nøvendigvis synes en person skal herske slik over andre voksene individer, synes jeg ikke nødvendigvis at tankegangen er feil. Jeg ser ikke bare fordeler med denne gamer-kulturen, hvor ungene konkurerer i hvem sine foreldre som har råd til best mulig utstyr. Og at man blir så flink til å samarbeide av å spille dataspill er vel heller ikke noe allmenngyldig prinsipp. Det jeg ser mer enn motsatt er at man blir limt til skjermen, og blokker ut omverden. Jeg sier ikke at jeg vil ha det slik i Norge, men er heller ikke trangsynt nok til å fordømme andre ideer enn de vi står for.

  6. Er visst ikke bare torrents som er i søkelyset om dagen. Snublet over en litt morsom feilmelding på newzbin for noen dager siden.

    This Report has been identified as possibly identifying copyrighted content by the MPA.

    As a law-abiding company it is Newzbin Ltd's legal and responsible duty to suspend the NZB for this Report until it has been confirmed by the MPA whether the content on Usenet is actually copyrighted content.

    If confirmation is not received within 2 months then this Report's NZB will be reinstated.

    We recommend you use our raw Usenet listings to seek alternative NZBs while their investigation is carried out.

    Spørs om ikke veldig mange nettsteder som tilbyr fildeling vil kunne møte en liknende skjebne i nær fremtid.

×
×
  • Opprett ny...