Gå til innhold

Mindscape

Medlemmer
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Mindscape

  1. har et d-link kort. broren min har et ganske identisk bare en billigere modell. han klarer å koble seg på den trådløse routeren på pc nr. tre uten problem. jeg klarer for så vidt det jeg og, det står at signalstyrken er glimrende, men plutselig bare kutter internetten seg og jeg må koble til igjen. utrolig irriterende når jeg skal spille online spill og må logge inn på proppfulle servere om og om igjen eller når store nedlastninger plutselig blir avbrutt og jeg må starte dem på nytt.

     

    noen som vet hva det kan være?

     

    på forhånd: takk

     

    - Vetle

  2. jeg så et tidligere innlegg om hightech excalibur radeon 9088 pro iceq og lurte på om det er et kort som lar meg spile spill som f.eks hl 2 og doom 3 på høy oppløsning og tekstur kvalitet? jeg er på vei til å kjøpe ny pc så det er svært viktig for meg å få noe som ikke lagger og ser bedritent ut

     

    takk på forhånd for alle svar! :)

  3. jeg har satt sammen komponentene og vil bare ha en bekreftelse på at alt vil komme til å funke som det skal, i og med at jeg ikke har klart å sette meg så grundig inn i dette ennå. pc' inneholder følgende:

     

    kabinett: chieftec bravo Miditower, sort/sølv (360w)

    harddisk: samsung spinpoint p180 160GB S-ATA

    Hovedkort: MSI K8N NEO2 Platinum-54G S939

    CPU: AMD athlon 64 3500+ 2.2 ghz (S939)

    Minne: TwinMOS PC3200 DDR-DIMM 512MB dual pack (regner med at dette betyr 2x512mb brikker?)

    skjermkort: asus geforce 6800 128mb

     

    er det integrert lydkort i hovedkortet eller må jeg legge til det og pleier det ikke å være firewall i hovedkortet og? uansett ble prisen på dette oppsettet med mus, tastatur, windows xp home og noe norton internet control og litt av hvert 12 502 spenn :)

     

    takk for hjelp på forhånd

     

    jeg er faktisk ganske desperat etter hjelp rett og slett fordi jeg vil ha pc'n på plass før jul. lurer også på om skjermkortet burde byttes ut? jeg lurte også på om jeg bør kjøpe delene hver for seg og sette sammen selv eller om jeg burde bestille bygge pc på internett?

×
×
  • Opprett ny...