Gå til innhold

Jackson5

Medlemmer
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Jackson5

  1. Litt oppklareringer. Hva legger vi i en demo?

    Dette er et program som viser dine programmeringsferdigheter - noe du har programmert. Send det du har som du er mest stolt av. Det er fint om demoen er relevant i forhold til jobben du skal gjøre, men først og fremst skal det vise fram ditt talent i programmering (vi regner jo med mye opplæring i denne stillingen, men du må kunne programmere). Har du lagd en nytteapplikasjon så kan det også være et godt eksempel på dine ferdigheter.

     

    Vi må ha med sourcen fordi det forteller oss veldig mye om ferdighetene dine å lese den. Vi bruker www.gamebryo.com gameengine, en av de aller råeste gameenginene, så du behøver nok ikke være redd for at vi skal rappe noe kildekode fra deg :-)

     

    Du må kunne C++ eller et nær beslektet språk (scripting språk som Javascript og Lingo holder ikke). XNA Game Studio Express som noen her anbefalte er et veldig godt sted å starte for dere som ønsker å lære. Det blir selvsagt alt for kort tid med tanke på denne stillingen, men vi kommer helt sikkert til å ha behov for programmere i framtiden også.

     

    Artplant er 8 ansatte, så du vil ha veldig god anledning til å være med å forme spillene vi lager. Det er snakk om en fast stilling.

     

    Jack / Artplant

  2. Sitter fast på en mission hvor jeg skal aktivere 4 katter for å åpne en segl på en dør (som igjen skal gi meg navigasjonskart som Su Ling trenger). Ihvertfall, jeg er i et rom hvor hvis man faller ned så havner man i labyrint lignende sak. Jeg har aktivert alle kattene, men nå kommer jeg meg ikke ut av rommet igjen. Det er for høyt å hoppe opp tilbake igjen.

     

    Noen som kan hjelpe meg?

    Jackson5

×
×
  • Opprett ny...