Gå til innhold

halvorni

Medlemmer
  • Innlegg

    79
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av halvorni

  1. Korreksjon til første post her - milforum.net har skiftet domene til milforum.no. De finnes også på Facebook, Instagram, Twitter og LinkedIn.

    Fra deres egen beskrivelse på nettsiden:

     

    "Velkommen til Milforum, stedet for diskusjoner og informasjonsutveksling rundt alt militært. Dette dekker alle tema fra sikkerhets- og forsvarspolitikk, taktikk og stridsteknikk, rekruttering og utdanning, nyheter og analyser, informasjon om forsvar og samfunnssikkerhet, utstyr og materiell, aktuelle hendelser og militærhistorie, til politi, sivilforsvar og annen type beredskap. Forumet er åpent både for den erfarne som ønsker å spre kunnskapen sin, den som er nysgjerrig etter å vite mer og den som bare ønsker å diskutere løst og fast.

    Milforum har ingen offisiell tilknytning til Forsvaret, men mange av moderatorene og brukerne her tjenestegjør eller har tjenestegjort."

  2. Bumper denne siden det nærmer seg jul. :xmas:

     

    Gitt forsterker og høyttalere som nevnt over, hvilken sub bør jeg gå for i en middels stor stue? Tenkte muligens på B&W ASW610 eller ASW610XP?

     

    For ekstra høy WAF burde sub'en helst vært matt hvit, men det blir kanskje vanskelig?

  3. Oppgraving av gammel tråd, og tilbake til tema. Veldig konkret: Jeg har et par nye B&W CM8 som jeg har satt på medfølgende spikes. Bra lyd, men jeg er litt bekymret for parketten på lang sikt.

     

    Så vidt jeg skjønner teorien bak dette, vil spikes være best for å håndtere bass, og jeg skjønner at dette er nyttig for en subwoofer. CM8 har ikke så stort trykk på bassen, så jeg lurer egentlig på om dette har så mye å si?

  4. Er for så vidt godt fornøyd med utvalget av serier på HBO Nordic, men det er dårlig med filmer.

     

    En ting jeg irriterer meg stort over er at jeg kjøpte en Samsung TV etter at jeg hadde inngått årsabonnement på HBO. Med TV fulgte 3 måneders gratis HBO med en voucher. Det var imidlertid ikke så enkelt å godskrevet - jeg må si opp eksisterende abonnement, registrere voucheren på en annen e-postkonto, og så eventuelt tegne nytt abonnement om 3 måneder... Vel, det gir i alle fall angrefrist.

    • Liker 1
  5. Har en 8005 55" som jeg er veldig godt fornøyd med, men jeg har ikke prøvd 7005, og har vel egentlig ikke noe sammenligningsgrunnlag.

     

    Jeg er kun misfornøyd med to ting:

    - Foten er fast - det hadde vært bedre å lett kunne vri TV'en rundt

    - Den medølgende Galaxy Tab 2 er ubrukelig som fjernkontroll, dvs det følger med en fjernkontroll-app, men siden denne kobler seg på via wifi kan den ikke brukes til det aller viktigste - nemlig å slå på TV'en...

  6. Kåres det noen 'mest idiotiske tråd' på diskusjon.no? I så fall er dette en bra kandidat.

     

    Et minimumskrav til de som fremsetter påstander som avviker fra den offisielle, f eks at det skulle være en skytter med 'tykt, mørkt hår' på Utøya, må være at de kan gi en nøyaktig dokumentasjon med kilde til hvem som har observert dette.

    • Liker 3
  7. Har nå 7-8 fjernkontroller, ønsker å klare meg med 1. Mulig?

     

    Den nye Samsung-TV'en kom med intet mindre enn tre fjernkontroller, hvorav en Galaxy Tab 2 med en fjernkontroll-app. I tillegg har vi en Get-boks, en NAD-forsterker og en Blueray-spiller som alle trenger å bli kontrollert. PÅ TV'en har vi behov for å bla oss gjennom diverse apper og undermenyer for blant annet Netflix og HBO.

     

    Er det mulig å styre alt dette fra en dings? Burde man i så fall satse på en Logitech Harmony, eller satse på en app på den Galaxyen som likevel ligger og slenger? Fortrinnsvis one-touch, slik at om man ønsker å se på en film på HBO skjønner den at den må slå på både Apple-TV, TV og forsterker.

     

    Utstyr:

    - Get PVR-boks

    - Apple TV

    - Samsung UE55ES8005 Smart-TV

    - NAD C356BEE forsterker

    - Panasonic Bluray-spiller

  8. Jeg registrerer at det finnes mange beslektede tråder, men kanskje ikke som dekker akkurat mine (og sikkert andres) behov, så jeg prøver meg:

     

    Er det noen som kan anbefale bra tastatur, mus og musematte til meg som både spiller en del, men også skriver mye tekst, og ellers bedriver generell surfing?

     

    (For tiden spiller jeg MW2 og AoC, snart Civ 5).

     

    Prisnivå ingen spesiell hindring; jeg vil gjerne ha noe som er bra og varer en stund, men betaler dog ikke 5000 for et tastatur... :)

  9. Hmmph. 4 timer inn i installering av OS4, og iTunes henger, tilsynelatende 5% inn i installasjonen, men den har ikke rørt seg på aldri så lenge. På telefonen er det et eple over en tom progressbar.

     

    Til slutt ga jeg opp og plugget ut telefonen, og drepte iTunes. Telefonen er umulig å slå av. Hva nå? :mad:

  10. Jeg har et sted mellom 1000 og 2000 lysbilder jeg skulle ha skannet inn, og hadde i utgangspunktet tenkt å bruke rundt 5 000,- på en ny filmskanner. Nå ser jeg at Nikons Coolscan 9000 går for over 20 000,- ny, og det er litt drøyt.

     

    Jeg har lest gjennom gamle tråder her, men blir ikke helt klok. Er det noen som kan tenke seg å anbefale en skanner som er "god nok" til en ivrig amatør, og i nevnte prisklasse?

  11. Grmf. Puttet inn nye 4GB RAM, og har nå 8GB, og stort sett god stemning.

     

    Men... Etter å ha gjennomført operasjonen oppdager jeg en løs ledning, som er splittet i to, og denne henger i løse luften i nærheten av hovedkortet. Ledningen kommer fra et kråkereir med hundre andre ledninger, så det er vanskelig å finne nøyaktig hvor den kommer fra, men den er merket med 'CPU'. Jeg finner ingen åpenbar logisk plass på hovedkortet som ser ut til å savne en ledning.

     

    Etter dette virker lyden på PC'en omtrent halvparten av gangene jeg slår den på. Altså har man dedusert seg frem til at den løse ledningen muligens har noe med lyd å gjøre, og at jeg kom til å løsne på den når jeg dyttet inn RAM.

     

    Finnes det noen enkel metode for å feilsøke slikt?

×
×
  • Opprett ny...