Gå til innhold

Rage_Hunter

Medlemmer
  • Innlegg

    728
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Rage_Hunter

  1. Tingen er at han begrunner hvorfor han syns spillet ikke fortjener høyere karakter, han tar opp reelle sammenlikninger med dagens spill, og sier hva Killzone 2 gjør bra og dårlig i forhold.

    ..eksempel?

     

    Anta at noen skriver en anmeldelse av Hellraiser. Og sammelikner med en annen film i samme sjanger, for eksempel Living Dead. Og sammenlikner på denne måten: "Hellraiser er en god film, misforstå meg ikke, men tilfører ikke sjangeren noe nytt i forhold til Living dead, som jeg likte bedre. Motorsagen på hånden briljerer som et av filmens store høydepunkter, mens Hellraiser ikke kan skilte med slike virkemidler for å drive historien. Historien er forøvrig god for det den er, men engasjerer ikke slik som Living Dead".

     

    Hva hadde reaksjonen blitt da? Jeg ledd godt av den merkelig høytidelig fornærmede stilen, ristet på hodet, og funnet et annet filmmagasin som ikke sikter på å anmelde splatter- film for seks- åringer. Men her går slikt for å være god journalistikk - hva er grunnen til det, tror du?

     

    Hehe Hellraiser hadde jo en annen innfallsvinkel enn Living Dead (satser mer på grusomhet osv, annen diskusjon en annen gang ;) ), og hadde mye annet som trakk filmen opp som splatterfilm #1 for mange. Slik jeg får inntrykk ut av anmeldelsen og andre anmeldelser (har ikke spilt det selv) så er Killzone 2 rimelig generisk, og mangler for mange det lille ekstra til å dytte deg over kanten. Likevel hagler det med gode karakter mye på grunn av førsteinntrykket med fantastisk grafikk og pangfaktor. Det jeg tror anmelderen her har tatt i betraktning er at levetiden til spillet varer lengre enn pangfaktoren, noe som han konkluderer med at det ikke når opp over lengre tid. Jeg skal ikke si at han har rett eller ikke rett, for det som er rett for meg er mest sannsynlig ikke rett for han og omvendt, men det virker som at folk reagerer på karakteren og hakker på anmeldelsen som i utgangspunktet ikke er så ille :)

  2. Kan ikke si jeg ble "direkte kvalm" av denne anmeldelsen og det virker som mange trenger å tenke litt før de poster på forumet. Har lest anmeldelsen, og kan ikke si jeg føler meg snytt på noen slags måte. Han starter med å si at han kommer til å få rimelig mye brøl for denne anmeldelsen, og skulle du sett, forumet opp i 625 posts. Der motbeviste dere han gitt.

     

    Tingen er at han begrunner hvorfor han syns spillet ikke fortjener høyere karakter, han tar opp reelle sammenlikninger med dagens spill, og sier hva Killzone 2 gjør bra og dårlig i forhold. Det faktum at han KAN ta fire-fem forskjellige spill i sammenlikning betyr vel heller at Killzone 2 er alt annet enn originalt? La anmeldelsen stå, så kanskje folk kan se tilbake og se på kommentaren de skrev for to år siden og skamme seg en smule :)

  3. Skal ærlig innrømme jeg har lengtet etter utfordringer i spillmarkedet i det siste. Alt skal være så "enkelt å plukke opp" og gjør spillene i mine øyne alt for lette. Hard er blitt det nye medium, og easy er bare ufattelig tåpelig til tider (kan stort sett ikke dø)

     

    Spillene må likevel belønne spillerne, så håper Bionic Commando finner en hårfin balanse :) Vi får vente i spenning!

  4. Er ikke direkte storfan av japanske RPG, mye grunnet den sære sære SÆRE humoren til japanerne til tider (er det bare jeg som står og måper over enkelte scener til blant annet MGS og andre div. überjapanske titler?) Var kanskje derfor jeg likte Lost Odyssey såpass mye; ja, det var japansk humor til tider, men oppsummeringsmessig gjenstod det som et modent RPG i mine øyne

  5. Sist jeg sjekket så anmeldte ikke Gamer.no MMORPGs med en gang de kom ut, men satte heller sammen "førsteinntrykk" og egne artikler med "inntrykk" av spillet. Senere setter de opp eventuelle anmeldelser av spillet. Dette var visstnok grunnet at spillene var ment til å spilles over lengre tid og kunne derfor ikke bedømmes rett etter launch. Tror ikke du bør være bekymret over at gamer "viser en side av en krig" som du sier :)

     

    Edit: Leif var på besøk

  6. Den teaseren så veldig interessant ut. Men nå hører jeg med til den (lille?) gruppen som ikke har spilt hverken D1/D2,så hvordan vil det arte seg å bare hoppe ut i Diablo 3?

    Burde man ha vært igjennom forgjengerne for at det skal ha noen mening?

     

    Jeg skal innrømme at det er en riktig fordel å ha spilte igjennom spillene, men hvis du ser på denne linken; http://www.blizzard.com/diablo3/world/lore/journal.xml , vil du få fortalt historien gjennom øynene til Deckard Cain, en av hovedpersonene som hjalp deg gjennom både Diablo 1, 2 og i det kommende 3. Selv anbefaler jeg å fyre opp spillet (Diablo 2 + exp hovedsaklig) til en samlet pris av 200 kr (org + exp) og nyte spillet, for det er virkelig en perle i alt slammet som er der ute.

  7. Det at det finnes forskjellige meninger i anmelderbransjen er positivt som fy mener nå jeg. Jeg er av den typen som mener MGS4 og GTA4 ikke fortjener en full 10'er nettopp pga mye småfeil og lite innovasjon. Man blir rett og slett litt lei av å høre at hvert spill som blir anmeldt er "Guds gave til gameren", og jeg vil heller ha ærlige anmeldelser enn anmeldelser som praktisk talt roper "bææææh!"(et forsøk på å etterlikne en sau).

     

    Gamer.no er en av sidene jeg stoler mer eller mindre fullt på, nettopp pga. at de sier det de mener, og søker ikke opp andre anmeldelser og finner et gj.snitt. for å ikke skille seg ut negativt.

     

    Litt ontopic: SSBB er et utrolig morsomt spill, men jeg lik anmelder føler det mangler litt nyskapning og det som gjør at jeg holder meg klemt inni skjermen noen timer ekstra. :)

×
×
  • Opprett ny...