Gå til innhold

dueno

Medlemmer
  • Innlegg

    123
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av dueno

  1. Hei

     

    Veldig bra på mange måter, Liker ikke blomstene, han er ALT for mørk i ansiktet, det ville jeg absolutt lysnet litt. At sola skinner på hodet hans plager meg ikke litt en gang. Eneste som undrer meg er at det ser ut som de kommer fra en begravelse. Men det betyr ikke at det er noe negativt. Bildet gjør seg bra med alvorlig ansiktsutrykk. Veldig forstyrrende bakgrund, jeg bler sittenede å se på den istedet for paret, jeg ville absolutt kjørt dette igjennom en dose photoshop. Dette bildet kunne jeg gjort PERFEKT!

     

    Men ikke missforstå. Jeg liker bildet ditt :)

  2. Det som alle vet, er at visst du er en nybegynner... og har lest bittelittegranne så bøøør du faktisk se vekk ifra 18-55 og heller gå på 18-70 linsa (Snakker teorestik sett om Nikon her) De fleste tester denne linsa får som en "kit" pakke, holder den mål.. Dette er en rimelig linse som faktisk er kjempegod!

     

    Og en liten ting om mp krigen, hellvette heller, slutt å bry dere så mye om tall!

  3. skars: Sikrest å sikrest.. Vil ikke akkurat brukt det ordet, dette med fokuspunkt er veldig hendig, visst du skal fokusere på noge spesielt. jeg synes det er herlig med 11 fokuspunkter, og kunne tenkt meg flere. De som ikke har så mange, kan altid flytte kameraet til fokuspunktet, fokusere å holde inne "Lock On" (må sikkert aktiveres først) så flytte kameraet til den endelige komposisjonen. Selfølgelig smak å behag, men ingen minus er det vertfall ikke.

×
×
  • Opprett ny...