Gå til innhold

Jaxry

Medlemmer
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Jaxry

  1. Denne tanga er svinedyr. En kamerat av meg kjøpte ny til 2000,-

    Ligger en brukt på Finn: http://www.finn.no/finn/bap/object?finnkode=16144004

     

    Ellers er det som nevnt mulig å benytte tradisjonelle tilkoblinger (FPL-PX), slik som her: http://www.vvskupp.no/aspx/produkt/prdinfo....aspx?plid=5631

     

    Pass på at veggboksen er tilpasset koblingstypen du skal bruke! Den de selger hos vvskupp er ment brukt sammen med FPL-PX mener jeg å huske.

     

    Skal selv igang med et slikt prosjekt og har satset på sistnevnte løsning :-)

     

    Lykke til!

  2. Ja, da ble det FX7. Har nå hatt det en ukes tid og må si meg enig med testen. Kameraet har rett og slett for dårlig batterikapasitet etter min mening og bildene ble bra, men jeg hadde kanskje håpet på det lille ekstra ift. lignende kameraer. Helhetlig veldig fornøyd med utførelse og design mtp. bruk. Skjermen er god selv om oppløsningen ikke er den høyeste. Ble litt for kjedelig med Ixus og fruen likte ikke Sony'n... :dontgetit: Kameraet er sikkert mer enn bra nok til min bruk og jeg er fornøyd hittil. Kan anbefales til andre, men beregn å måtte kjøpe ekstra batteri for en lang dags utflukt med mye bildetakning. Takk for alle tips og kommentarer på forumet. Har vært til god hjelp :thumbup:

  3. Skal nå kjøpe kamera, noe jeg har fundert lenge på. De tre kameraene det står mellom er som nevnt i tittlen, Canon Ixus 40, Panasonic FX7 og Sony T3. Alle har fordeler og ulemper, men for min egen del er dette de viktigste forskjellene jeg ser på nå: separat lader- mulighet for ekstra batteri, lcd-størrelse, lcd-oppløsning. Ixus 40 og Fx7 har egen lader som muliggjør lading av ekstrabatteri mens kameraet er i bruk. Kan kjøpes til Sony, men blir da ca 500,- ekstra. LCD-størrelsen er imponerende på T3 og FX-7, hvor dette er spesielt viktig på FX7 da den ikke har optisk søker. MEN- oppløsningen på FX-7 er tilnærmet lik Ixus 40, men skjermstørrelsen er 0.5" større. T3 har super oppløsning med hybrid-skjerm. Har sett på Exilim med stor skjerm og middels oppløsning at det blir nokså kornete. Størrelses-(volum) og vektmessig er det variasjoner som jeg tror stort sett ikke vil ha noen betydning. Hvilke synspunkt har dere på dette og hva mener dere jeg bør velge?

     

    Hilsen kommende kamerakjøper som har lest for mye om disse kameraene... :)

×
×
  • Opprett ny...