Gå til innhold

Den normale mann

Medlemmer
  • Innlegg

    733
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Den normale mann

  1. ...

    Vet helt ærlig ikke om jeg hadde "tatt sjansen" på å kjøpe G5/G4 CPU i dag, det er vel ganske klart hvor fokuset til Apple kommer til å ligge fremover mht utvikling av software etc. Dvs det er jo egentlig ikke noen sjanse, men man ender opp med det "nest beste".. noe som vel forsåvidt kan forsvare prisen.

    5545274[/snapback]

    Apple vil nok fortsette med å lage programvare for begge platformer i noen år fremover, men spørmålet er om andre produsenter vil gjøre det samme.

  2. ...

    Å 'krøple' et produkt i konkurransens navn er latterlig all den tid alternative plattformer som f.eks. OS X får lov til å integrere sine egne løsninger helt uten at noen legger seg opp i det.

    5542671[/snapback]

    Man må forst begynne med markedslederen og det er Microsoft. De de utviklerne lager programvare for og webdesignere fokuserer ofte meste på å tilpasse websiden til IE. Får man færre til å bruke IE, WMP og Office vil utviklerne ta mer hensyn til andre OS, nettlesere og programvare, og det vil bli lettere å bruke alternativer.

    Men siden Mac OS X ikke er så stort enda er det ikke sånn at alle utviklere/webansvarlige tenker; alle har jo Quicktime så det er jo ikke vits i å bruke andre lyd/video formater.

  3. Det er bra med ny versjon.

     

    Et lite forslag: Hva med mulighet for å lagre hvilke tabs som er aktive, for så å ha mulighet til å gjenopprette det senere? (for eksempel i forbindelse med en ny versjon av Firefox eller omstart av pcen)

    5541205[/snapback]

    Du kan jo ta bokmerker > bokmerk alle faner

    Selv om det ikke er en like effektiv som i Opera funker den helt fint.

  4. har de et stort problem med microsoft, javel, slutt å bruk microsoft.

    hvis microsoft ønsker å gravlegge windows, skal man da saksøke windows fordi de slutter å komme med nye windows produkter ?

     

    dette blir like teit som om at man skulle ilegge Apple milliardbøter fordi de ikke har lansert os x til vanlig pc

     

    har du lagd et eget produkt så burde ingen på utsiden av bedriften bestemme hvordan produktet ditt skal formes.

    5541197[/snapback]

    Problemet er at når nesten alle bruker programmene til Microsoft og Microsoft ikke bruker åpne standarer, er det vanskelig benytte andre OS og programvare.

    Selv om mange ikke-Microsoft-produkter fint klarer å åpne Word, Exel, Powerpoint, Windows Media Player og MSN Messenger filtyper/standarer er det Microsoft som utvikler de og dermed må ikke-Microsoft-programvare-produsentene finne seg i kun å benytte funsjoner som Microsoft har lagt til i filformatet og siden Microsoft heller ikke har åpne standarer/filformater kan ting heller ikke være 100 % kompatibelt og programvare produsentene må bruke masse tid på å analysere filtypen for å lage det så kompatibelt som mulig.

  5. Menn slipper å gå med Bh og string, som ærlig talt ikke er verdens mest behagelige undertøy..  ;)

    5536918[/snapback]

    Har du prøvd?

    5536931[/snapback]

     

    Ja.... :hmm: Jente, kremt kremt...

    5536954[/snapback]

    Ok.. naturlig forklaring.

    Det er alt for få jenter på forumet her.

     

    Men hva er det som er "problemet" med det?

  6. Jeg skulle gå inn på denne tråden her om dagen, visste om den som slår av internett, og akkurat når jeg går inn på tråden så klikker nettet, og jeg begynner virkelig å lure på hva som skjedde. Så finner jeg ut at det bare var fattern som drog ut routern..

    5532955[/snapback]

    Du begynte vel å bli litt redd da tenker jeg. :tease:

  7. Jenter har større utholdenhet enn gutter, og egner seg derfor bedre som jagerfly-piloter.

     

    Slå den.

    5533642[/snapback]

     

    Det er vel kun fordi de tåler G-krefter bedre? Som for øvrig skyldes lavere høyde(ergo, lave menn duger like bra ;) )

    5536166[/snapback]

    Men vis du er for lav kan man ikke kjøre jagerfly da. (ikke vis man er for høy heller)

  8. Hva er problemet?

    Om andre produsenter lager bra nok software, vil folk som har interesse av det legge inn den i stedet for hva som følger med windows.

     

    F.eks folk som bruker opera i stedet for ie, og vlc i stedet for media player. Er bare å gjøre så du kan deaktivere antivirus på samme måte som du kan deaktivere firewall'en i sp2.

     

    Men såklart vil dette gjøre så mange vanlige brukere ikke gidder å stikke på elkjøp og kjøpe norton til 400 spenn, men i utgangspunktet hadde det vært en fordel for alle at "idioter" hadde blitt "påtvunget" antivirus med windows, da en stor % av problemene ligger imellom bruker og tastaturet.

    5529818[/snapback]

    Jeg ville heller betalt for et sikkert AV-program enn et program som er sikkert enn å betale ekstra for å få AV-program fra MS intergrert i Windows.

  9. Det eneste valget vi har når det gjelder M$-produkt er om vi vil ha det, eller ikke.

    Det er på tide M$ tenker på brukerne sine, ikke bare på kontoen til Bill.

    Sikkerheten er tilfredstillende i Linux.

    5529270[/snapback]

    Alle bedrifter er opptatt av å tjene mest mulig penger og den eneste måten man kan forandre dette på er å ha statseide selskaper (altså et kommunistisk samfunn).

     

    Sånn som jeg ser det er det bare en fordel at det ikke kommer med Windows.

    Som Simen1 sier vil det da antageligvis AV-markede tatt over av Microsoft og det vil ikke finnes veldig mange andre gode alternativer.

    Dette vil føre til at Microsoft kan gjøre som de vil og kan oppdatere AV-produktet sitt når de vil og microsoft er jo ikke veldig flinke til å rette på sikkerhetshull.

     

    Dessuten kan jo virusforfatterne bare tenke på å finne feil i Microsoft sitt AV-produkt og ikke 10 forskjellige, og dermed lage virus som ikke blir funnet av Microsoft sitt AV-produkt før MS har funnet feilen og sendt ut sikkerhetsoppdatering for den. (og dette er jo ikke MS så flinke til fra før)

×
×
  • Opprett ny...