Gå til innhold

surre

Medlemmer
  • Innlegg

    70
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av surre

  1. Driver og prøver på å fikse en pc til kompis. Pcen restarter av seg selv stadig og får blåskjerm. Feilmeldingen til blåsjermen varierer veldig, men en gjennganger har vært "Memory Management BSOD". 

    Har formatert hardisken, innstallert drivere og kjørt Windows Memory Diagnostic Tool. Hva blir neste steg for feilsøking?

    Pcen:
    Windows 10
    AMD FX(tm)-6300 Six-Core Processor
    ASUS M5A97 R2.0
    32,0GB Dual-Channel DDR3 @ 802MHz
    Husker ikke helt GPU, men tror det var Nvidia GTX 1060

  2. Hei, har et par med Bang Olufsen beoplay H8. Skal bruke det til gaming, å ser at det ikke er så lett. Har søkt litt rundt, å funnet ut at det er ulike profiler til bluetooth, og  at det bare blir mono lyd når micen er i bruk.(velge call mode, eller quality audio.) Finnes det en løsning på dette?

    Har prøvd å koble til mini jack. Får opp at det er koblet til en mikrofon, men kommer ikke noe lyd når jeg snakker. ser en på nettet skriver "Check that the 3.5mm plug has 4 metal sections rather than three." jeg har en med 3. Kan dette ha noe å si. Trenger også en splitter for å koble til med både lyd og mikrofon. Er det nå håp der?

  3. Lønnstrekket skjer såvidt jeg vet før lønna blir utbetalt, slik at du ikke skal ha mulighet for å unndra penger før trekket skjer.  Dermed er jeg rimelig sikker på at dette ikke er noe du behøver å bekymre deg om.

    Ja men har mange kreditorer jeg skylder penger. Vil ikke bli trekt noe mer i lønn, men tenker det kan bli utlegg på sparekontoen, viss det blir sett på som formue?

  4. Hei, har en del gjeld, og har tvangstrekk i lønn. Jeg driver å sparer til ferie neste år, og har overført jevnt penger til sparekontoen min. Begynte og tenke på at det kan bli utlegg på sparekonotoen også? Selv om det er spart med penger som er fra livsatsen(eller hva det heter). Stemmer dette? Hva er i såfall beste måte for meg å spare på? Ta ut kontanter og sette de inn igjen før ferien?

  5. Har slitt med tregt nett på stasjonær pcene mine. Kjøpte en ny stasjonær og valgte Tittel TP-Link Archer T9E AC1900. Får fortsatt under halvparten av hastigheten på målinger fra min Zeenbook. Begge kjører windows 10. Måler fra samme plass i leiligheten. Har prøvd å røre litt på antenne, men det hjelper ikke mye. Hva kan problet være?

     

    Lurte også på det i forhold til mesh nettverk. Bor i en sokkel-leilighet. Får wifi fra etasjen over med AC1750 Wireless Dual Band Gigabit Router. Teket er veldig tykt, så bare 2.4ghz som gir en grei stabil hastighet. Vil det hjelpe noe kjøpe flere Google wifi rutere feks. Eller vil det ikke ha noen nytte, da taket er tykt over hele leiligheten.

  6. Har et par spørsmål i forhold til bygget mitt. Kjøpte intel m2 ssd'en. Den får plass under der jeg har nettverkskortet. Vil det bli et problem i forhold til varme? Er kun der jeg kan ha nettverkskortet, siden rx kortet er i veien for plassen nedenfor.

    Prøvde å fjerne rx 480 kortet, men får det ikke ut. Er som det sitter fast med bakdelen. Etter jeg løsnet skruene og løftet kortet, kommer bare framdelen opp.

  7. Hei, har fått oppdrag å fikse en løsning for bestemor. Hun har ganske nylig hatt slag, så trenger en løsning som er veldig enkel og bruke. Hun har et brukbart stereoanlegg fra før av, så har sett på adaptere typ "Tiny Audio M6 DAB9/FM adapter. Står de er enkel i bruk. Noen som erfaring fra disse? Egentlig er alt av intresse, steroanlegg, lydplanke, anlegg med mulighet for lyd i flere rom. Eneste prioritering at det er enkelt i bruk. Noen som har et tips?

     
  8. Da har jeg endelig fått bygd black refinery! (tok meg bare 10 timer :) ) Eneste jeg hadde problem med var usb 3.0 kontakten til hovedkortet. Var litt vanskelig å komme til, og trur jeg presset inn når jeg ikke skulle. Ingen av "pinsene?" er bøyd, men har ikke sjangs å få den inn. Leste en tråd om med en som hadde gjort det samme, og han kjøpte et adapter og satt den inn i 2.0 kontakten. Ikke så farlig for meg om det er 2.0 i front, om ikke noen har en løsning? 

    Ellers går pcen som en drøm , men firefox driver å kræsjer, spessielt facebook. Har prøvd å reinstallere, har ikke samme problemet med chrome. Er det noe jeg kunne gjort feil når jeg bygde, eller noen deler som kan være noe feil med, eller det bare firefox som er problemet?

    • Liker 1
  9. Har bestillt "BR" bygget, og har et par spørsmål. Trenger jeg et antistatisk armbånd som han på videon har? Trenger jeg å kjøpe kjølepasta, eller følger dette med? Evnt. Strips til å samle kabler?

     

    Ser at det er anbefalt overklokking av bygget. Er det noe som er enkelt for meg som ikke kan noe om dette? Prøvde å lese litt på overklokkingsidene på forumet, men virka veldig avansert. Overklokker dere alt? Hovedkort/prossesor/skjermkort?

     

    Så et siste spørsmål i forhold til oppgradering i framtiden. Leste tidligere i tråden her at de fleste ikke vet når eller hva som lønner seg og oppgradere. Hva burde jeg følge med på her?

  10. Supert, da går jeg nok bare for pakken som den er. Tusen takk for svar!

     

    Edit: Ble litt usikker på hva jeg skal gå for, siden nettstabiliteten blir ganske viktig, nå som ruter situasjonen er som den er. Ser det står dobbel hastighet på det nettvekskortet, men regner med det er teoretisk? Vil det ha my å si i praksis, på stabilitet og hastighet?

  11. Takk jobben med en super post! Tenker på å kjøpe Capital Offence, men har et par spørsmål. Bor i en sokkel-leilighet, med rutern i etasjen over, og en tykk vegg, så er avhengig  av et bra nettverkskort. Vil det være tilstrekkelig med det som er intigrert i hovedkortet? Fant lite info om det, kun "2x2 Wi-Fi with MU-MIMO", noe jeg ikke tror rutern støtter(litt usikker på hvilken ruter det er. Når jeg logger meg inn på den står det: AC1750 Wireless Dual Band Gigabit Router -  Model No. Lynx 7000. Finner 2 forskjellige når jeg googler)

     

    Det andre jeg lurer på er i forhold til ssd'n. Lønner det å vente til samsung 960 Evo kommer? Ser denne kommer i oktober. Ville dere koblet de i PCIe kort, pga mulig overoppheting? Ser også at hovedkort kan begrennse hastigheter for M.2. Vil dette hovedkorte holde følge?

×
×
  • Opprett ny...