Gå til innhold

Elrayedol

Medlemmer
  • Innlegg

    57
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Elrayedol

  1. Da må du si hvor stor forskjellen er, vis det er en ting jeg har lært så er det at du ikke skal tro på alt du leser, spesielt på nette.

     

    Selv skal jeg ha 360 versjonen siden jeg bare har det, men det er jo kjekt å få vite om det faktisk er så "stor" forskjell som det er snakk om.

  2. En liten oppdatering.

     

    Etter mange timer med missions, bestemte jeg meg for å se hva rdr har å by på i free roam singleplayer. Har nå funnet skatter, jaktet bjørner og solgt skinnet for penger. Vært med i jaktekonkurranser, deltatt i hesteløp. Spilt poker og kastet hestesko. Har også funnet den bestemte måten å få 20 kyr til å gå i en bestemte retning på. Har hatt bounty på meg, men viktigst av alt. Har hatt skikkelig western dueller. Genialt!. Og skytingen og alt føltes bra. Lydene og alt. Husker jeg skulle jage ned en fyr på hest så kommer den herlige western musikken. Jeg sitter der á bare "fuck ye"

     

    På slutten för jeg gav meg fant jeg en utrolig kreativ måte å drepe på. Sier bare noen stikkord. Kaste lasso på en fyr + binde fast + togskinner + se toget komme + splat = win.

     

    Håpet folk er med å game online når de får spillet. Spiller xbox versjonen selv. Add henrikt0s (null tall). Så mekker vi posse og rir inn i solnedgangen

     

    Det er bare en grunn til at jeg er opp nå og det er en god grunn spør du meg. Jeg har sett på gameplay filmer på youtube. Det du skriver nå hjelper ikke for å si det sånn, kan jo trøste meg med at vis jeg legger meg nå så kommer spillet raskere i postkassen.

     

    Du skal ikke se bort ifra at jeg joiner deg i solnedgangen når jeg får spillet.

     

    God natt.

  3. Omstendigheten rundt dette vet jeg ikke noe om siden det skjedde i oktober ifjor og det er ikke min maskin.

     

    Hadde egentlig ikke tenkt å lage noen ny tråd, men jeg klarte ikke å finne noen god løsninger på problemet, nå står jeg helt fast og jeg ser ikke at jeg kommer til å løse dette alene.

     

    Når jeg starter maskinen begynner den som den pleier å gjøre, men det kommer ikke noe som helst opp på skjermen.

     

    Som første reaksjon tenkte jeg at det var skjermkortet og jeg prøvde et jeg hadde liggende. Selvfølgelig var det ikke så enkelt så jeg gikk videre å prøvde skjermen på en annen pc, igjen ble jeg skuffet over å ikke finne feilen.

     

    Etter disse "enkle" løsningene prøvde jeg meg videre. Først ut var en annen PSU, så satte jeg inn et annet hovedkort med en annen cpu og til slutt ny ram.

    Jeg har brukt alle forskjellige kombinasjoner, alt ifra hovedkort med ny ram til PSU med et annet skjermkort.

    Forskjellig plassering på ramen har jeg også prøvd.

     

    Det eneste jeg ikke har prøvd er å bytte ut hd, men jeg har erfart at man får opp noe på skjermen selv om hd er defekt.

     

    Tror jeg har nevnt det meste.

     

    Håper noen har peiling på hva jeg kan gjøre.

  4. Jeg for min del har funnet en ny versting boss.

     

    Nazi Storm Elite i MOH Airborn, etter å ha rundet spillet så har jeg hatt flere netter der denne panservognen av en mann kommer imot meg med et maskingervær som kan dreper en hel åker med fugler på få sekunder.

     

    Selv om det ikke er noen "boss" i den forstand, så vil jeg tro at det ikke bare er meg som legger seg i fosterstilling i et hjørnet hver gang enn ser en gassmaske komme gående imot meg og ikke vil dø uansett hvor mange kuler han få igjennom masken.

     

    Derfor nominere jeg denne elite soldaten til en av versting "bossene".

     

     

    nazistorm.jpg

  5. Har ikke spilt F.E.A.R så mye selv, men har sett litt på når en kompis spilte.

    Selv da skremte det livskitten ut av meg, husker fortsatt første gangen jeg så det. :cry:

     

    Spillet i seg selv er genialt, men har du et godt anlegg, god lyd og den jenta kommer da ligger jeg fort i fosterstilling i et hjørne og synger julesanger.

  6. Dette at et spillet krasjer rett etter at jeg har gjort noe som er vesentlig viktig i spillet og like vanskelig som å få en nonne i senga, da legger jeg spillet på hylla og pusster inn og ut kontrollert mens jeg teller sakte til 10.

     

    Spillet havner fort på hylla vis jeg etter utallige forsøk ikke klarer det jeg forsøker på.

     

    Litt på den andre siden så kan feks FM07 fort havne på hylla vis jeg har kjørt flere sesonger med flere titler og spillet ikke er så alt for utfordrene lenger, men jeg har et lite grep som gjør det litt mer gøy igjen; Skifte klubb kan gjøre underverk.

×
×
  • Opprett ny...